kaynım şahsına münhasır bir kişiliktir, biz evlenirken çoluk çocuk onların giyeceği giysilere takacakları takılara kadar eşim aldı,düğün zamanı işten çıktı kendine eşimin tüm birikimiyle işyeri açtırdıyangından mal kaçırır gibi, 1 sene sürmeden battı bize dünya kadar borç taktı 1 sene kadar işsiz evde oturdu tüm faturalar masraflar bize ait, eltim geldi söyle kocana iş bulsun kocama dedi , olsa bulurdu şimdiye kadar dedim, benim evi terkedeceğimi söyle o zaman bulur dedi ve beni iyice manyak yaptı. sonra neyse iş buldu ,2 ay çalıştı hemen araba borcuna girdi, diğer borçlar faturalar yine bizim üzerimize, evlerindeki tüm eşyaları kocam almış, oturdukları evi kocam tadilat yaptırmış, kaynım bir ara biz alışverişe gidiyoruzverin kredi kartını, karımın dişlerini yaptırıcam verin kart, ama ödeme noktasında hiç ses yok , ancak onlara yetecek kadar nedense hep paraları oluyor. kaynımın zekası beni hep kuşkulandırdı, ya çok zeki ya gerizekalı. ama kocamdanda şüpheliyim iyi niyetlimi aptalmı. halen onların borçlarını ödüyoruz.
fazla düşkünlük ama bir arada oturmadığımız için saçmaladığımı düşünüyordum, hep yengesini bir yerlere götürmesi gerektiği için kıskanıyorum diyordum bir kaç kere onun başında kocası yokmu onu annesine niye sen götürüyorsun her pazar yeğenini maça sen götürüyorsun biz görüşemiyoruz falanlar vardı. ama o kadar
Geri gelip soruları cevaplaman güzel. Yoksa konu sahte diyecektim.
Eltinde sizin evin anahtarı ne arıyor? Kimseye vermeyin anahtar. Senden habersiz bir de hiç olmadık saatlerde gelmesi asap bozucu. Dünyanın en iyi niyetli kadını da olsa bu durumda yolardım ben onu
Kaynın anlattıklarına göre son derece sorumsuz. Ne demek kardeşten sürekli kart, borç almak ve ödememek? ,
Yine de bunların hepsinde eşin suçlu tavrını ortaya koymadığı için.
Sen de eltinden bu kadar rahatsızken ağzının payını vermediğin için hatalısın bence.
Evet çok kötü ve zor durumlar ama bunlar kocanın eltine aşık olduğu için yeterli kanıt değil bence. Fazla yüz veriyor diye düşün. Sonuçta çok uzun zamandır biraradalar.
Şahsi fikrimi sorarsan kocamın eltime aşık olduğunu düşünmem ama bu yaşananlara da katlanmam. Bavulunu hazırlar hadi yoluna der postalarım
bana göre bunlarda sorun yok.abisi sorumsuz biri,eşinizde yardımcı olmaya çalışmış
vallaaaa yazıyı okudum ama 'adam kardeşinin karısına aşıktır' diyeceğim bi cümle bulamadım.
kaynım şahsına münhasır bir kişiliktir, biz evlenirken çoluk çocuk onların giyeceği giysilere takacakları takılara kadar eşim aldı,düğün zamanı işten çıktı kendine eşimin tüm birikimiyle işyeri açtırdıyangından mal kaçırır gibi, 1 sene sürmeden battı bize dünya kadar borç taktı 1 sene kadar işsiz evde oturdu tüm faturalar masraflar bize ait, eltim geldi söyle kocana iş bulsun kocama dedi , olsa bulurdu şimdiye kadar dedim, benim evi terkedeceğimi söyle o zaman bulur dedi ve beni iyice manyak yaptı. sonra neyse iş buldu ,2 ay çalıştı hemen araba borcuna girdi, diğer borçlar faturalar yine bizim üzerimize, evlerindeki tüm eşyaları kocam almış, oturdukları evi kocam tadilat yaptırmış, kaynım bir ara biz alışverişe gidiyoruzverin kredi kartını, karımın dişlerini yaptırıcam verin kart, ama ödeme noktasında hiç ses yok , ancak onlara yetecek kadar nedense hep paraları oluyor. kaynımın zekası beni hep kuşkulandırdı, ya çok zeki ya gerizekalı. ama kocamdanda şüpheliyim iyi niyetlimi aptalmı. halen onların borçlarını ödüyoruz.
evet öyle olmasını umuyorum, ama birisinin sorumluluklarını üstlenip kendi hayatını berbat bir hale getirmek borçlarla evde sorunlarla mücadele etmeye değermi. sonuçta bizim hayatımızı onlara yaranmak için çok zorlaştırdı. gerçi şimdi hiç kimse okadar rahat hareket edemiyor, ben görmeden yapabildikleri yanlarına sadece kar kalıyor ama çok zor durumlara düştüm onların hayat tarzımız bu dedikleri densizlikleri yüzünden
ben ilk evlendiğimde çalışıyordum ve anahtar onlarda vardı, kocam evdeki düzenin bu olduğunu söyleyip beni susturdu bende kimseyle ilk baştan kötü olmamak için sesimi çıkarmadım. rahatlıkla kayınvalidem çocuklar eltim girdiler çıktılar, evet kocamda hata o bütün herşeyi normal görüp benimle çatıştığından kötü olan ben oldum, çoluk coçuk bana düşman oldular, bavulumu hazırlarım giderimde ama ailemden gerekli desteği göremedim sen evlenirken aynı apartmanda oturmayı kabul ederek, onlara eşinin düşkünlüğünü bile bile oraya giderek göze aldın diyorlar. gerçi aralarda 15-20 gün annemlerin yanına gidip kalıyorum, ozamanlarda kocam çok özledim eve gelin diyor çok iyi davranıyor ama gelince herşey aynı oluyor, beni onlarla aramı iyi tutmadığım için suçluyor. geçimsiz olanın ben olduğumu düşünüyor. gerçi eltimle kaynanamın arasıda berbat ama ordada annesini suçlu buluyor.
geri gelip konuya aydınlık getirmen iyi oldu çünkü yeterınce acıklayamamıssın konuyu acarken. bu durum da soyledıklerınde tabıkı bır anormallık seziyorum evet hak verıyorumda ayrıca şimdi. Nasıl eltinin şöfrlüğünü yapmış orayı anlayamadım ?
Kaç yaşında evlendin bilmiyorum ama biraz toymuşsun. Evlenince yeni bir ev yeni bir hayat kuruyorsun, dolayısıyla kurallar da değişiyor. Evdeki düzen bu deyince susacağına "benim evimin düzeni böyle olacak" deyip tavrını koyacaktın. O da bu düzene alışacaktı. Sen baştan öyle yapınca şimdi itiraz etmen alıştığı düzenin bozulması demek, bu durumda da sen oyun bozan oluyorsun onun mantığına göre.
Aynı apartman olabilir, birbirlerine çok düşkün olabilirler ama sana nasıl davranılacağını da bilmemeliler. Ben vıcık vıcık ilişkileri sevmiyorum. Herkesin duracağı yeri bilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Eşinin eltine aşık olduğunu düşünmüyorum. Sen bu düzene çok sinir olduğundan artık her hareketi farklı anlamaya başlamışsın. Sen de haklısın aslında. Ama aklına böyle kötü şeyler getirme. Evine sahip çık, o evin senin olduğunu göster. Bunu da kavga gürültü ile dır dır ile değil serin durarak, net tavır koyarak yapabilirsin.
Sorması ayıp aranızdaki cinsellik nasıl?4 yıl bu eğer seni şüphelendirecek bir şey varsa ortada mutlak bir şeyler yaşanmıştır, bir şeylere şahit olmuş olman gerekir. VAr mı böyle olaylar?
ne toyu 30ları devirmiştim evlendiğimde ama hep çok iyi harika anlayışlı insanlar olarak dinlediğim eşimin ailesini evlenince tanıdım ve sudan çıkmış balık gibi oldum. bizim ailede böyle içiçe yaşam yoktu ben tavırmı koyayım kabulmü edeyim diye düşünene kadar serseme çevirdiler beni. kayınvalidemde kocamı sürekli evlendin şimdi bizi istemezsin çocuklara bişey almazsın, eltimle olmuş olan düzenide devam ettirecek baskılarla kocamı gazladı. cinsel yaşamımız bir dönem tamamen bitmişti ,kocam borçlar yüzünden diyordu ama evlendiğimizden beri hiç borcumuz bitmedi. eltimle kocam arasında hissetme dışında elle tutulur bişey hissetmedim. herşey yanlış anlamaya çok müsait davranışlardan ve konuşmalardan ibaret. ama hangi kadın o kadar herşeyi anlayışla karşılayabilir.
ne toyu 30ları devirmiştim evlendiğimde ama hep çok iyi harika anlayışlı insanlar olarak dinlediğim eşimin ailesini evlenince tanıdım ve sudan çıkmış balık gibi oldum. bizim ailede böyle içiçe yaşam yoktu ben tavırmı koyayım kabulmü edeyim diye düşünene kadar serseme çevirdiler beni. kayınvalidemde kocamı sürekli evlendin şimdi bizi istemezsin çocuklara bişey almazsın, eltimle olmuş olan düzenide devam ettirecek baskılarla kocamı gazladı. cinsel yaşamımız bir dönem tamamen bitmişti ,kocam borçlar yüzünden diyordu ama evlendiğimizden beri hiç borcumuz bitmedi. eltimle kocam arasında hissetme dışında elle tutulur bişey hissetmedim. herşey yanlış anlamaya çok müsait davranışlardan ve konuşmalardan ibaret. ama hangi kadın o kadar herşeyi anlayışla karşılayabilir.
eltim bir yere gidip geleceği zaman kocası evde olduğu zamnlarda bile benim kocam getirip götürüyordu. yeğenlerini okula bırakıyordu ben tavrımı koyup sorgulamaya başladıktan sonra herkez bana kızdı ama şimdi karısını çocuklarını kaynım götürüyor. Ama ben çok kötü fesat bir insan oldum
bir kadın eşinden şüphelenirse elle tutulur birkaç delili olur sadece eltimi savunuyor kayırıyor diyede kocam eltime aşık denmez gerçekten çok üzücü bir durum bence kardeşi sorumsuz oda yazık el kızına diye tutuyodur, bence siz kendinize gelin böle itamlarla nasıl eşinize soru srarsınız çok ayıp bide bi laf var eşeğin aklına karpuz düşürme