eşimle aynı memleketliler çok uzaktan akrabalık bağı var, ben evlenene kadar maaile aynı evde oturmuşlar kayın validem ve kayınpederimde, ben ayrı eve geliceğim kesinleşince kayınvalidemle kavga edip onu benim oturucağım daireye 13 yıl sonunda postalamış, ben itiraz ettim alt kattaki daireyi hazılayıp kayınvalidemle k.p oturttuk, ama bu daha sorun oldu. o 13 yıl onları çekmiş ben rahatmı edecekmişim, k.v araları iyi değil ama bana karşı birleşebiliyorlar daha o dün geldi el diyip beni çok çabuk saf dışı ediyorlar. k.v bende onunla oturmayı kabul etmedim diye beni sevmedi, ama benden daha çok onunla sorun yaşar, eltim anaç bir kadın değil çocuklarını zaten k.v büyütmüş, o sürekli evi temizler evine gelinsin gidilsin istemez, güçlü bir kadınmı bilmiyorum, ayakları üzerinde duramıyor ama kendisine yapılan herşeyi fazlasıyla hakettiğini yapılmazsa haksızlığa uğradığını düşünüyor, almayı seven ama vermeyi hiç sevmeyen bir kadın, 3,5 yıl sonunda dikkatimi çeken giyiminin hareketlerinin bana çok benzemesi,benzergiysiler alıyor aynı çantadan alıyor, ben anneme gidersem oda gidiyor, 14 yıl h.sonu evde oturmuşlar ben gidiyorum diye h.sonları dışarı çıkıyor, beni deli edecek