Sürekli dile getirmişsiniz kocamdan şüpheleniyorum diye ama başlık öyle demiyor! Siz direk kocam eltime aşık demişsiniz. Fazla magazinin zararları
onu düşünüyordum öyle yazdım ,tabiki kanıtım olsaydı burda yazıyor olmak yerine boşanıyor olabilirdik. öyle yazdım diye yalancı iftiracı yada ilgiçekmeye çalışan manyakmıyım
Bu Anlattıklarınız Aşk Değil Buna Emin Olun,Eşiniz Yengesine Sadece Hayranlık Ve Saygı Duyuyor,Bazen Böyledir İşte Bi Bayana Hayran Olmak,Saygı Duymak Yoğun Bi Sevgi Duymak Ama Kesinlikle Aşk-Cinsel Bi Duygu Beslemiyodur.
İşlerim vardı yeni okudum yorumları, okurken duruma başka açılardan baktım biraz kendimdende utandım. evlilik sürem tahminiydi 4 yıla yakın bir süre oldu, evet kocama açık açık sordum çünkü kendimi yiyip bitiriyordum, evet kaamı falan kırmadı alnıın ortasındanda vurmadı, tabi çayda istemedi, kavga ettik ama içimi hiç rahalatmadı, eltime gelince evden yalnız başına sokağa çıkmayı beceremeyen , hiç arkadaşı olmayan ,ilgi alanı sıfır bir kadın.ve beni en az kocam kadar şüphelendirende oydu, kocasnın iyisini sen aldın güzellerd şans yok , senin evine istediğim gibi girer çıkarımengelleyemezsiniz, tatile niye yanınızda götürmediniz beni, kaynın tabi bize para vericek, faturalarımızı ödüyecek gibi gösterdiği özgüven beni daha faza paranoyak yapt.beni loğusalığımda fiziksel durumumla ilgilide çok aşağıladı. ben sadece içimdeki öfkeden vasat falan dedim.yanlış anlıyor olmayı çok istiyorum. kocamı boşamıyorum çünkü ne yapıcağımı bilmiyorum. kaynım hiç rahatsız değil biz evlenene kadar kocam karısının şöförlüğünü yapmış. evin ekonomi sorumluluğunu üstlenmiş daha 1 yıldır karısını dışarı çıkartıyor.
Ne zor bi durum, eşiniz sizi sevmiyor mu peki ?
bunu hissedemeyecek kadar kıskanç ve kör olmuş olabilirmisiniz ?
evet bazı kadınlar gereğinden fazla özgüvenlidir ki bu şöyle açıklanır ;
cehalet insanın kendisine olan özgüvenini kamçılar, bilgi ise efendiliğini, edebini. yani eltinizin dediğiniz vasıflarda biri olması olası bir ihtimal..
eşinizle arasında yaş farkı yok mu ?
aşk demek çok büyük bi itham..
sen yokken eltiniz ona destek olmuş olabilir mesela, benimde ailemde yengesiyle çok iyi anlaşan ama asla aşk olamayacak ilişkide olanlar var , " yengemle aramzıdaki diyalog çok farklı ben onu ablam gibi çok başka severim" diyen akrabam var mesela, böyle birşey olamaz mı ?
sen mi içinde fazla fesatsın acaba ? yapma bu işkenceyi kendine, kocanı kendine bağlamak birazda senin elinde..
kocam eltime aşık diye konu açmak yerine eşimi nasıl daha fazla kendime aşık edebilirim diye bi konu açsan eminim evliliğiniz ve senin psikolojin açısından daha verimli bir konu olurdu..
o zaman kaynınızın adıda bir başka oluyor bu durumda !!!
evlenmeden öncesinde birşeyler hissettim diyorsun,ne gibi şeylerdi bunlar
kaynım şahsına münhasır bir kişiliktir, biz evlenirken çoluk çocuk onların giyeceği giysilere takacakları takılara kadar eşim aldı,düğün zamanı işten çıktı kendine eşimin tüm birikimiyle işyeri açtırdıyangından mal kaçırır gibi, 1 sene sürmeden battı bize dünya kadar borç taktı 1 sene kadar işsiz evde oturdu tüm faturalar masraflar bize ait, eltim geldi söyle kocana iş bulsun kocama dedi , olsa bulurdu şimdiye kadar dedim, benim evi terkedeceğimi söyle o zaman bulur dedi ve beni iyice manyak yaptı. sonra neyse iş buldu ,2 ay çalıştı hemen araba borcuna girdi, diğer borçlar faturalar yine bizim üzerimize, evlerindeki tüm eşyaları kocam almış, oturdukları evi kocam tadilat yaptırmış, kaynım bir ara biz alışverişe gidiyoruzverin kredi kartını, karımın dişlerini yaptırıcam verin kart, ama ödeme noktasında hiç ses yok , ancak onlara yetecek kadar nedense hep paraları oluyor. kaynımın zekası beni hep kuşkulandırdı, ya çok zeki ya gerizekalı. ama kocamdanda şüpheliyim iyi niyetlimi aptalmı. halen onların borçlarını ödüyoruz.