İnsanlar konu da acamayacak artık, geyige cevirenler mi dersiniz? amanede arkadasın konusunu ananlar mı? Sonra gelip yorum yapınca da, sen tahammül edemiyorsun vs. Arkadas kim ister ki adının benzeri konularda gecmesini? Adı cıkmıs 9'a, inmez 8' e diye bir laf vardır cuk oturmus.
Konuya gelince, Herkes yazılması gerekeni yazmıs zaten,
1. Kimse ben istemedigim müddetce evime gelemez! Ne demek yani bu? Kardesim bana istedigim zaman gelirim sen karısamazsın diyemez yahu, elti de kimmis?
2. Hele ki anahtar olacak elinde ve canı istedigi zaman girebilecek? Yok artık! Gece' nin bir yarısı camasır toplayacak falan? Bide neden sizin evinize camasır asıyor ki anlamadım ben? Yok mu balkonu falan? Baska bir caresini bulsun canım, camasır asmak icin bir sürü seyyar camasırlıklar var!
Benim de erkek arkadasım yengesiyle büyümüs, yengesi icin '' annem '' gibidir der, cok iyi anlasırlar ve ben o anlattıkca cok mutlu oluyorum, ama biz evli olsak ne yengesi' nin, ne de erkek arkadasımın böyle birseye müsade etmeyecegini cok iyi biliyorum. Ve kalkıp ta yengesi istedigim gibi girerim sen karısamazsın, müdahale edemezsin diyemez cünkü orası benim ve kocamın evi!
Sen bana karısamazsın, istedigim zaman girerim demek terbiyesizlikten baska birsey degil.
Nereye giriyorsun sen dingo' nun ahırına mı?
Israrla aksini düsünmek istiyorum,
Durumun basit bir elti cekismesi, kıskanclıgı' dır umarım..