Kocam eltime aşık

ya dürüst olayım yedek anahtar falan değil ben 3 yıl kadar kapının üzerinden anahtarı içeri alamadım, karşı apartmandaki komşuya hırsız girince bahanem oldu korkuyorum deyip içeri aldım. evden giderken bile bana bıraktırdılar. ama kocam bu konuda bana taviz vermedi. biz böyle yaşıyoruz onların balkonu yok,kullanıcaklar, çocuklar istedikleri zaman gelip otururlar , lazım olan birşeyi sen yokkende alabilirlr baskısı gördüm. bu koca cehaletimi saygısızlımı desem ,oyüzü onlara veren o oldu

öyle tabikide ..canım ya kendini bu kadar üzme lütfen..şüphe bir kere insanın aklına düştümü yer kemirir..günden güne eritir..bir ara ben öyleydim seninkine benzer bir olay yasadım..hiç aklımdan çıkmıyordu.artık kabusum olmuştu..senin gibi artık yanlış anlamaya müsait durummu diyeyim..tesadüf mü diyeyim..ama ben nedense hep yanlış anlıyordum..çok şükür biraz atlattım..şuan arasıra gelgitlerle olay tekrarlansada.. kendimi bu duruma yenik bırakmıyorum..

hep şunu diyordum..neden bir sürü kadın varken..onla olsun..neden uzaktaki varken yakınındaki olsun..bilmiyorum..bak hala kesin yok diyemiyorum dediğim gibi bende senin gibi atlatmaya çalışıyorum..umarım sende atlatırsın...

yorumları okudum. bu tür olaylar yaşanabiliyor. yakından şahit olduğum olay şöyle. arkadaşım sevgilisinin ondan önce bi kız arkadaşı olduğunu biliyor adı ayşe. dahası çocuğun ailesi de biliyor bu çocukla ayşe arasında yaşananları. sonra arkadaşım ve çocuk nişanlanıyor. ardından kıza bi haber geliyor çocuğun ailesinden. biz abisini nişanlamaya gidiyoruz diye. kız kim? ayşeee. sonra elti oluyorlar arkadaşımın kocası yüz vermemiş yengesine ama yenge( yani ayşe) kızı hiç takmadan çocuğun nerede ise ağzına düşecek gibi davranmış hep. ardından yaşananlar arkadaşım için çok isabetli oldu. o dengesiz insanlardan paçasını sıyırdı. yaşadıkları inanılmazdı. ayrılması onun için çok doğru olmuştu. benim şahit olduğum durum tam tersi idi. elti kocaya aşık:)

ya canım belkide eltin kaynını umursadığı yoktur eltin seni kıskanıyordur bence öyle kocanda abla felan diye saygı duyuyordur. bence eltin seni kıskanıyor olabilir

nasıl ya sen evde yokken eltin neden size gelmiş ki? ben anlamadım bunu?

şoktayımm ,vallahi nerde kimlerle yaşıyorsunuz ya,bu aralar gerginim herşeye geriliyordum ama burdakileri okuyunca şükür yani,eğer anlatılanlar doğruysa kişi hayali kıskançlığından abartmıyorsa ,yazılanlar yorumlar gerçekten korkunç...

en güzeli karşılıklı sakince tartışmak ,ben evlendiğimden beri eşimle 3 kez tartışmışızdır ve 3 ündede tartışmayı becerememişimdir,sesimi yükseltip deli gibi bağırıp çağırırım,en sonki tartışmada ,gayet sakindim,ve anlatmak istediğimi en sonunda anlatabildim:)))
senin durumdda olsaydım ,kocama bunu söylerken ne yapardım bilmiyorum;ama bunu konuşmak için ,biraz kendini dinlemen gerekiyor,kendine zaman vermen gerekiyor,ve sakinleşince olaylarısüzgeçten geçirince eşinle bunu sakince en başından tekrar paylaş...
çünkü böyle bi şey aynı apartmanda ,akraba ile bu şüphe insanı öldürür

valla bende geçmişimde ay netuhaf dediğim insanları arar oldum, herbiri kitap konusu karakterle yaşıyorum, önceden üzüldüğüm şeylere şimdi ne saçmalamışım diyorum, 37 yaşındayım ve 3.5 yılda hayattan çok şey öğrendim sabırlı olmayı hiç bilmezdim şimdi bir sabır abidesiyim, sessiz kalmayı öğrendim herşeye cevabım vardı şimdi susmanın hayrıma olduğunu gördüm, her yüzüne gülenin dost olmadığını insanların çok kolay adam harcadığını öğrendim, sır tutmayı öğrendim herşeyi paylaşmamak gerekiyormuş en yakınınla bile, ve hayatta herşeyin değişebiliceğini dostun düşman ,düşmanın dost, olabileceğini büyük konuşmamayı öğrendim.

ya canım belkide eltin kaynını umursadığı yoktur eltin seni kıskanıyordur bence öyle kocanda abla felan diye saygı duyuyordur. bence eltin seni kıskanıyor olabilir

en güzel senaryo bu ,ama kocamdan eltim küçük 6 yaş.bende aslında bu konuyu bu kadar büyüterek kocamın belkide farkında olmadığı şeyleri ona farkmı ettirdim diye kendime kızıyorum, bişey yaşadınız diye suçlamadım ama plotonikmi takılıyorsun o abinin karısı ben senin karınım benide fark et diye üzerine çok gittim

Kusuruma bakmayın ama sizde de suç var.
3 yıl boyunca nasıl olur da kapının üzerinden anahtarı alamazsınız, onların borçlarını ödersiniz...
Eşiniz onlara çok yüz vermiş ama siz de eşinize çok yüz vermişsiniz.
Siz bir annesiniz ve evladınızı da düşünmek zorundasınız. Böyle giderse ruh sağlığınız bozulur ve ona da bir hayrınız dokunmaz.

bismillah ya bunu da mı duycaktıkinanamadım yanılıyosunuzdur bence imkansız olmasada imkansıza yakın bişi bu.sadece bira koruyo diye düşünülcek bisey diilki bu

ayy ne bileyim ya akla hayale gelmeyen birşey bu.öyle bir ilişki facia getirir allah korusun

ayy ne bileyim ya akla hayale gelmeyen birşey bu.öyle bir ilişki facia getirir allah korusun

allah aşkına bukadarmı steril bir hayat sürüyorsunuz ,tabiki çarpık ilişkiler hayatımızın orta yerinde olmayabilir ama ne bileyim gazete okumak yada sabah programı izlemek bunun 5bin beterini duymak için yeterli. normal bir durum demiyorum,ama insan olan yerde herşey olabilir diyorum.insan şaşarda beşerde denir, ben kocama ona çok ilgi gösterdiği için çok kızdım, beni onun kadar beğenmiyor değer vermiyor diye üzüldüm, ama imkansız dünyanın sonu geldi böyle bişey olamaz facia getirir diye düşünmedim, plotonik şeklinin dışına çıkma olasılığı yok denecek kadar az. duygularına yenik düşüp abisine ihanet etmez, ama belki abisine bu şekildede vicdan yapıp o kadar arkasını toplayıp onlar yüzünden bir insan gibi borçsuz rahat yaşayamıyor. en kötü senaryo abisi ölür aradan zaman geçer beni terk eder gider ,oda bir felaket getirmez bende kafamdaki sorulardan yatağımdaki aşağılıktan kurtulurum. ama yanılıyorsam benim kocam bir saftrikte bunları muhakeme yeteneği olmadığı beni nasıl üzdüğünü bilmeden yapıyorsada banada onada yazık. ama yine bir facia yok.

gerçekten size katılıyorum, çok doğru bir tespit ben eşime onlarada eşim yüz verdi. hatta ben onlarada astarınıda isteyene kadar çok yüz verdim. şimdi anahtarı içeri aldıktan sonra bende daha önce niye yapmadım bu kadar gözümde büyüttüm diyorum, 2-3 gün surat astılar ama tepkilerin etkileri geçti.cesaret edememiştim işte daha büyük sorunlardan korkmuştum. ruh sağlığımı korumaya eltimden hep uzak durmaya çalışıyorum. ş.dışından 2 hafta önce geldim ve o 1 aylık sürede çok mutluydum. bu apartmanın dışında hafifliyorum. geldiğim gün üzerime eltimin ve k.v dayanılmaz ağırlığı bindi

bence sadece sessiz kal eşine söylemek sormak sadece huzursuzluk çıkartır senin evliliğine zarar verir sessiz kal ve takip et yorumsuz dur bir süre ozamn daha iyi anlarsın öyle bir şey varmı yokmu tabi arada çocuğuna dikkat et etkilenmesin olaylardan senin huzursuzluğunu anlıyordur oda

tabi evdeki tüm huzursuzluğu bir şekilde anlıyor kızım, kesinlikle amcasının evine ben birşey söylemediğim halde gitmiyor, k.vdemden uzak duruyor, bazen çocuğuma acaba kötü davrandılarda onlardan o kadar soğudu diyorum gerçi eltim evini dağıtır diye istemiyor yüz vermiyor ama amcasına ve kuzenlerinide istemiyor. sadece eşimin yanında çocuğu seviyor ilgileniyor gibi yapıyorlar. ayy çocuğum söz konusu olunca misli sinirleniyorum

tabiyki gazete okuyoruz 2.sayfa haberleri çoğu cinayetle biten haberler.sizin kocanız abisinin karısıyla fingirdiyo diye niye dünyanın sonu gelsin ki...normal aileler için anormal karşılanan bir ilişkidir bu.etrafımızda aile içi ilişki hiç görmediğimden şaşırdım biraz.sizinde şaşırmış olmanız gerekiyo...bir erkek sokaktaki kadına kapılabilir ama yenge dediği kadına aşıksa(konu başlığı kocam eltime aşık)harbi midesiz dir yani...

valla canım bence sen bı psıkolojık yardım al cıddı soluorm kendı kendını hırpalıosun bence olmaz ole şey..kımse kardesının karısına o gozle bakmaz eşini tanırsın zaten...sadece sevıo olabılır bende kuzenlerımı cok severım cok ıı davranırım bahsederkende gozlerım parlar tabıkı...cunku deger verıorm sevıorm ama eşim böyle bişeyi bana solese ben bırakırım ınan...sakın eşini üzme bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…