Valla çok sabırlısınız!
Ben asla bu sabrı göstermezdim.
O kim ki sizi bu denli sindirmeye çalışıyor.
Siz kendinizi neden bu hale getirdiniz o kadın yüzünden. Aralarında birşey var ya da yok, önemli olan şuan sizin içinde bulunduğunuz durum. HAngi kadın bu duyguyla, bu karmaşık ilişkilerle ömür boyu yaşayabilir?
Bundan sonra aralarında birşey var mı demekten ziyade neler yapacağınıza odaklanın lütfen.
sizin evinizin anahtarı bu kadında var mı? Biz evde yokken kayınvalidem, eltim evimize girerdi falan yazmışsınız da!
bakışmalarını falan yakalamadım, zaten gözüm hep üzerlerinde eltim ben varken evime gelmiyor artık, kocamda kolay kolay oraya giddemiyor artık ama tabi k.v min evinde yada kapı önünde karşılaşmaları engelleyemem. en son 1.5 ay memlekete gidip kaldım o arada ne oldu bilmiyorum. yani 4 yıla yakın süre içerisinde taşları yerinden biraz oynattım.hiç bişey ilk evlendiğimiz gibi değil, kızım 1 yaşına geldiğinde bende artık sesimi yükseltmeye taviz vermemeye başladım. onların eski konforu kalmadı ama ne kazandım, içimdeki acabayı yok edebildimmi, hayır. ama tabiki kesin bişey yok o yüzdende gemileri yakıp kendimi mahvetmek istemiyorum. ne diyecekler eltisini kıskandı gitti. meydan kime kalıcak.
İşlerim vardı yeni okudum yorumları, okurken duruma başka açılardan baktım biraz kendimdende utandım. evlilik sürem tahminiydi 4 yıla yakın bir süre oldu, evet kocama açık açık sordum çünkü kendimi yiyip bitiriyordum, evet kaamı falan kırmadı alnıın ortasındanda vurmadı, tabi çayda istemedi, kavga ettik ama içimi hiç rahalatmadı, eltime gelince evden yalnız başına sokağa çıkmayı beceremeyen , hiç arkadaşı olmayan ,ilgi alanı sıfır bir kadın.ve beni en az kocam kadar şüphelendirende oydu, kocasnın iyisini sen aldın güzellerd şans yok , senin evine istediğim gibi girer çıkarımengelleyemezsiniz, tatile niye yanınızda götürmediniz beni, kaynın tabi bize para vericek, faturalarımızı ödüyecek gibi gösterdiği özgüven beni daha faza paranoyak yapt.beni loğusalığımda fiziksel durumumla ilgilide çok aşağıladı. ben sadece içimdeki öfkeden vasat falan dedim.yanlış anlıyor olmayı çok istiyorum. kocamı boşamıyorum çünkü ne yapıcağımı bilmiyorum. kaynım hiç rahatsız değil biz evlenene kadar kocam karısının şöförlüğünü yapmış. evin ekonomi sorumluluğunu üstlenmiş daha 1 yıldır karısını dışarı çıkartıyor.
ben eltimle tamamen küsüm hiç konuşmuyorum, k.v ile gerektiği kadar konuşuyorum diğerleriylede konuşurlarsa konuşuyorum. en huzurlu yol bu oldu tüm denemeler sonunda. kocamlada 1 hafta önce eltimin yanında bana bağırdığı için aramız nane molla şu ara. ben yokken eve gelmiş beni aradı çok ters bağırarak konuştu , eve gelince güvenlik kamerasını açtım eltim kapıyı açmış onun yanında arayıp bağırmış bana. izlerken beni aradı bendew evde olduğumu kamerada şimdi eve gelip beni azarlarkenki görüntüleri izliyorum dedim. o canım sana kızmadımki aşkım akşama ne alayımla toparlamaya çalıştı ama ben halen kızgınım
nasıl ya sen evde yokken eltin neden size gelmiş ki? ben anlamadım bunu?
şoktayımm ,vallahi nerde kimlerle yaşıyorsunuz ya,bu aralar gerginim herşeye geriliyordum ama burdakileri okuyunca şükür yani,eğer anlatılanlar doğruysa kişi hayali kıskançlığından abartmıyorsa ,yazılanlar yorumlar gerçekten korkunç...
en güzeli karşılıklı sakince tartışmak ,ben evlendiğimden beri eşimle 3 kez tartışmışızdır ve 3 ündede tartışmayı becerememişimdir,sesimi yükseltip deli gibi bağırıp çağırırım,en sonki tartışmada ,gayet sakindim,ve anlatmak istediğimi en sonunda anlatabildim:)))
senin durumdda olsaydım ,kocama bunu söylerken ne yapardım bilmiyorum;ama bunu konuşmak için ,biraz kendini dinlemen gerekiyor,kendine zaman vermen gerekiyor,ve sakinleşince olaylarısüzgeçten geçirince eşinle bunu sakince en başından tekrar paylaş...
çünkü böyle bi şey aynı apartmanda ,akraba ile bu şüphe insanı öldürür
ya canım belkide eltin kaynını umursadığı yoktur eltin seni kıskanıyordur bence öyle kocanda abla felan diye saygı duyuyordur. bence eltin seni kıskanıyor olabilir
en güzel senaryo bu ,ama kocamdan eltim küçük 6 yaş.bende aslında bu konuyu bu kadar büyüterek kocamın belkide farkında olmadığı şeyleri ona farkmı ettirdim diye kendime kızıyorum, bişey yaşadınız diye suçlamadım ama plotonikmi takılıyorsun o abinin karısı ben senin karınım benide fark et diye üzerine çok gittim[/QUOT
ben sen abartıyorsun felan demiştim ama sende 37 yaşında bir hatunsun tecrübelisin olgunsun ama eşini suçlamak için bence biraz daha kanıtın olmalı mesela artık öyle bişey düşünmüyormuşsun gibi davran sonra eşin de eltinde bi rahatlar hata yaparlar niyetleri kötüyse yakalarsın bi açıklarını bak en güzeli bu tatlım öyle yap sonu kötüde olacaksa öyle yap ne olur en fazla onlar rezil olur sen kurtulursun boşan gitsin böyle hasta olursun allah korusun
Kusuruma bakmayın ama sizde de suç var.ya dürüst olayım yedek anahtar falan değil ben 3 yıl kadar kapının üzerinden anahtarı içeri alamadım, karşı apartmandaki komşuya hırsız girince bahanem oldu korkuyorum deyip içeri aldım. evden giderken bile bana bıraktırdılar. ama kocam bu konuda bana taviz vermedi. biz böyle yaşıyoruz onların balkonu yok,kullanıcaklar, çocuklar istedikleri zaman gelip otururlar , lazım olan birşeyi sen yokkende alabilirlr baskısı gördüm. bu koca cehaletimi saygısızlımı desem ,oyüzü onlara veren o oldu
Merhabalar , 3 yıllık evliyim 2.5 yaşında 1 kızım var. Evlendiğim günden hatta daha öncesinden beri hissettiğim şey kocamın eltime aşık olduğu. Onu koruyup kollaması ondan bahsederkenki tavırları her konuda hak vermesi canıma yetti, ona açık açık her sorduğumda yok öyle bişey diyor ama hiç inanmıyorum. Eltim vasat güzellikte eğitimsiz hayatı evde geçmiş bir kadın, ama kocama göre çok güzel çok küçük bir kadın(yaşı bu arada 34) ilk evlendiğimizde onu nereye gitsek götürmek ister bana aldıklarından onada almak ister,eltimle görüştüğümüz dönemde her akşam bize geliyordu ve ben onun eve gelmesini engelleyene kadar kocam bana zorlamadan el sürmedi. Kocam annesine çok düşkün ben annesine bişey söylesem kriz çıkartır ama eltim k.v canına okuyor azarlıyor aşalıyor kocam annem haketmiştir yada annem yanlış anlamıştır diyor. Ben gitikçe akıl sağlığımdan oluyorum ve kocamdan buz gibi soğudum, 2 sinide görmek bile istemiyorum ama aynı apartmanda oturuyorum.
ayy ne bileyim ya akla hayale gelmeyen birşey bu.öyle bir ilişki facia getirir allah korusun
Kusuruma bakmayın ama sizde de suç var.
3 yıl boyunca nasıl olur da kapının üzerinden anahtarı alamazsınız, onların borçlarını ödersiniz...
Eşiniz onlara çok yüz vermiş ama siz de eşinize çok yüz vermişsiniz.
Siz bir annesiniz ve evladınızı da düşünmek zorundasınız. Böyle giderse ruh sağlığınız bozulur ve ona da bir hayrınız dokunmaz.
bence sadece sessiz kal eşine söylemek sormak sadece huzursuzluk çıkartır senin evliliğine zarar verir sessiz kal ve takip et yorumsuz dur bir süre ozamn daha iyi anlarsın öyle bir şey varmı yokmu tabi arada çocuğuna dikkat et etkilenmesin olaylardan senin huzursuzluğunu anlıyordur oda
allah aşkına bukadarmı steril bir hayat sürüyorsunuz ,tabiki çarpık ilişkiler hayatımızın orta yerinde olmayabilir ama ne bileyim gazete okumak yada sabah programı izlemek bunun 5bin beterini duymak için yeterli. normal bir durum demiyorum,ama insan olan yerde herşey olabilir diyorum.insan şaşarda beşerde denir, ben kocama ona çok ilgi gösterdiği için çok kızdım, beni onun kadar beğenmiyor değer vermiyor diye üzüldüm, ama imkansız dünyanın sonu geldi böyle bişey olamaz facia getirir diye düşünmedim, plotonik şeklinin dışına çıkma olasılığı yok denecek kadar az. duygularına yenik düşüp abisine ihanet etmez, ama belki abisine bu şekildede vicdan yapıp o kadar arkasını toplayıp onlar yüzünden bir insan gibi borçsuz rahat yaşayamıyor. en kötü senaryo abisi ölür aradan zaman geçer beni terk eder gider ,oda bir felaket getirmez bende kafamdaki sorulardan yatağımdaki aşağılıktan kurtulurum. ama yanılıyorsam benim kocam bir saftrikte bunları muhakeme yeteneği olmadığı beni nasıl üzdüğünü bilmeden yapıyorsada banada onada yazık. ama yine bir facia yok.
Aşk-ı memnudanda öteye gitmiş bu vaka..Hayırlısı olsun...