kocam bu konuda değişmiycek sanırım ? ben mi kabullenmeliyim bunu !

Ben çekmezdim sanırım zor yani her şeye yetişmen. Bırak iş bölümü yapmıyorsa sen de her şeyi

Seninki hepten üşengeçmis

diger sorunlar halloldu mu gercekten?? ailenle nasilsiniz?

Ben geçiş nesli olduğumuza inandım hep.
Çalışma hayatında cinsiyet dağılımı değişiyor, dünya değişiyor, zihinler değişiyor.

Bu değişiklikte hemen bizim hayatımızda bazı şeyler oturmasa da çocuklarımızın hayatında oturmuş olacak, çünkü artık çocuklar ona göre yetiştirilecek derdim de değilmiş.

Yorumlara bakınca bizim nesil de 'kızım şurayı temizle', 'ay oğlum çamaşırlarını kirli sepetine mi attın aferin'le geçecek belli, zihinlerin değiştiği falan yok.

Erkekler kendi işini yapmaktan aciz birer bağımlı olsunlar, biz de 'aman olur o kadar bütün erkekler aynı' diyelim.

Yıl olmuş 2015...

Canim arkadasim ben ve esim calisiyoruz. Yetisebildigin yere kadar yap neden kendini hirpaliyorsun ev biraz daginik oldugunda adam seninle kavgami ediyor? Birak daginik kalsin erkeklerin beyni biz kadinlar gibi degl once bunu kabul edelim. Biraz da sen otur keyfini cikar yahu birak daginik kalsin izinli gununde yaparsn. Relax olman lazm :) Yorma kendini.. Kimse sana madalya takmaz..

Ya sonuna kadar, dibine kadar haklisin. Ayakta alkisliyorum. Fakat; 30 un uzerindeki bir adami, annesi nasil egittiyse o sekilde kabul etmek zorundasin. Ya da sirf bu yuzden onunla evlenmeyeceksin. Cunku egitilmiyolar. Alismis oluyolar. Bu cocuklukta kazandirilmasi gereken birsey. Ergen bir bireye bile ogretmediysen,o saatten sonra yok kirlibsepetine kirlini at,yok masaya yardim et diye bekleme zaten.

Benim Allah nasip ederse oglum olacak. Asla boyle yetistirmeyecegim. Herzaman soyluyorum.

Muthis aciklamissin canm

Canım benim eşimde öyleydi ilk zamanlar hatta cok üzüldüm Ağladım tartıştım
Ben söyledikçe daha da elini sürmedi senin Görevin demeye başladı yani demem o ki esine bu konuda söylenme
Dört gündür hastayım cok fena ve eşim Allah Razı olsun kendi Oruç olduğu halde yemeğimi yaptı ara öğünlerimi bile aksatmadı
Bu süreçte ona bir kez daha asık oldum ve dedim ki sohrab bırak normal zamanda yardım etmesin sen sağlıklı ol yeter. Simdi biliyorum ki ne zaman ihtiyacım olsa bana bebek gibi bakacak o yuzden bu gibi ufak seyleri hic dert etmiyorum
Sen onu sürekli eleştirme emin ol birazcık merhameti varsa kendiliğinden yapacak bi sure sonra

Canim yardim eden erkek çok az.Beklemekte haklısın çünkü yoruluyosun,alışması senin açından iyi olurdu.Ama olmuyorsa sırf bu sebeple evliliğini çıkmaza sokmana gerek yok.Bi tatlı dille konuş dene bakalım seni anlar umarım.

bence eşiniz normal biri:) benim eşimde çok nadir yardım eder açıkçası ben beklemem zorla da gel yap demem çünkü belli süreden sonra aslında iç savaşa dönebilir. yani siz zorla yaptırmaya çalışırsınız o zorla boşverir. bence gerçekten mutlu olmayı istiyorsanız kimseden birşey beklemeyin. bakın mesela bnim babam yemek yapar evi de temizler annemle tam dayanışma içindedir ama babamın içinden gelir inanın birlikte yaprak sararlardı. ama abim tam tersiydi bardağı bile yerine götürmez ve benim eşimde abim gibi öyle yardım etmez sadece hasta olsam yardım eder. sizde bence takılmayın buna bu kadar 5 parmağın beşi bir değil. eşin yapmaz ama x kişisinin eşi yapar bunlar bence o kadar sorun olmamalı. sorun etsem emin olun ben etmeliydim

ohh erkekler için ne rahat biz de alışmışız zaten, çoğusu böyle diye. konu sahibi size tavsiyem yılmayın eşinizi bir şekilde işlere dahil etmeye çalışın, pes etmeyin. eğer etmiyorsa da haftanın 3 - 4 günü yarım gün bir kadın ayarlayın, hem ona destek olmuş olursunuz hem kendinizi daha az yıpratmış olursunuz.

Evlenmeden anlayamıyor insan maalesef. Az çok tahmin edilse de bu kadarını beklemiyoruz. Evlendikten sonra da bu yukarıda denilen gibi kadın devamlı imdat çağrısında bulunuyor. Bakıyor olmuyor , kendi yapmaya başlıyor.
Hele hem çalışıp hem evde 4 4 lük olacağım diye çırpınan kadınları hiç anlayamıyorum.

Eğer kadın ıstıkrarlı olursa 30 undan sonrada değişiyor erkekler. Canlı örnekleri var :) Tabi fıtraten uygun işler seçilmeli onlara :)
Haklısınız. Çocuk yetiştirme konusunda şimdiki anneler daha hassas olmalı.
Benimde erkek kardeşim var. Benden daha iyi ütü yapar mesela.

fitrat demeyeydin iyiydi be dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…