- Konu Sahibi monarosa352
Bir akrabamız akrabalardan birine gönlünü kaptırıyor 40 yıl kadar önce...Okurken bı yuzm guldü çocuga üzüldüm ama eski nisanliniz beter olsun
Çok şükür ki Allah var insanın çektiği acıları görüyor kimsenin yanına birakmiyor
Yolunuz bahtıniz açik olsun inşallah
Peki nişanliniz arayıp ne dedi merak ettim de
Oğlanın annesi( Yenge) kızı istemiyor ..
Akraba evliliği olmaz çocukları sakat olur hem benim oğlum öğretmen ilçenin zenginlerindeniz gidipte deli Hakkinin (kızın babasi) kızını asla oğluma almam deyip gençleri ayırıyor...bir süre sonra kız evlendiriliyor ..sonrada engin abi (rahmetli oldu 10 yıl kadar önce)ki bu kişi belediye baskani vs.falanda oldu ölmeden bir süre önce ...
Neyse engin abi müdürü olduğu okuldan bir hanımla evleniyor annesinin tabiriyle zengin okumuş kültürlü bir hn.gercektende öyleydi (oda rahmetli oldu)
Derken ilk cocuklari zihinsel engelli doğuyor ardından 2.cocukta zihinsel engelli doğunca bidaha çocuk yapmıyorlar...
Kadincagiz o kadar imkanın varlığın içinde sadece çocuklarına adadı kendini
O.k.validesinin zaten yüzüne bile bakmadı evinede sokmadı ki zaten iki çocukla uğraşmak yeterince yorucu olmalıydı onun için
K.v. olacak alzheimer oldu yillarca bakıcı baktı zor vefat etti..
O başkasıyla evlenen kızda eşi çok genç vefat edince iki kızını okuttu meslek sahibi yaptı evlendirdi ...sonra k.validesini yanına aldı ölene kadar sahip çıktı evlat oldu ona..çok merhametli bir abla ara ara düğünlerde cenazelerde karşılaşırız nasıl asil anlatamam...Tek suçu orta okul mezunu olmak ve babasının kızı olmaktı...
Çocuklara gelince,
Anne babası rahmetli oldu ama iki engelli çocuk şu an ozel bakimevindeler..babadan kalan yukluce mirası değerlendirebilecek durumda değiller malesef..
Etme bulma dünyası cidden