kocam bu konuda değişmiycek sanırım ? ben mi kabullenmeliyim bunu !

Allah başka dert vermesin, olsun o kadar takılma diyenlerdeki sabır Allah vergisi mi?

Allah vergisiyse beni niye es geçmiş?

İyi ki de es geçmiş, canımın kıymetini biliyorum şükürler olsun.

kendi istemedikce baska bir insani degistiremeyiz malesef
sadece insan isterse kendini degistirebilir
eger cok yoruldugun rahatsiz oldugun bir konuysa dolayli yollardan söyleyebilirsin

bunun disinda huzurunun kacmamasi adina idare etmen taraftariyim, zaten daginik bir yapiya sahip degilmis

sende daha az yap, yapman gerektigi kadar
yetersiz kalanlari kendi yapacakdir zaten

canım çok şeyi aşmışsınız madem bence yine aşabilirsiniz ama hemen olmasını bekleme
ensesinden eksilme dağıtmaya falan başlamaısn
amaşükür et en azından evi dağıtmıyor bir de çok yorulduğunda yardımcı al sen yardımcı olmuyorsun motor değilim ancak bu şekilde yetiştirebiliyorum... sen biraz yardımcı olsan biraz daha iş yüküm hafiflese yardımcıya para ayırmak zorunda kalmasak deyin güzellikle zamanla kendini toparlar belki

Bazen diyorum ki kötü günler geride kaldı boşver yardım etmesin yeterki böyle kalın , ama biyandan da yoruluyorum neden yardım etmiyoor diye kavga çıkarasım gelmiyor değil :KK43:
sanki bikere yazmıştım buraya hatırlıyorum bir bardak yüzünden bile kavga ederdik ilk başlarda. neden almadın desem eline mi yapışıyor derdi , e bana yapışmıyorsa sanada yapışmaz be adam:KK11: hiç hiç yardım etmiyor ev işlerinde . ikimizde çalışıyoruz o istediği saate kadar uyuyor bugün mesela 11 buçukta kalktı , bense 4 te yatıp 7 buçukta kalktım .uykuszluktan nevrim dönüyooooorr. ama desemki sahuru hazırla uyandır yok yine yapmaz :KK43: . diyorum ki vakit azaldı yardım et iki kahvaltılık götürüop oturuyor. evi dağıtmaz üstünü başını kirliye atar dağıtmaz etrafı ama yardımda etmiyor .
bunca şey düzelmişken boşver pitippiti tabana kuvvet diyip ben mi yapmaya devam edeyim herşeyi , tek sorun bırak bu olsun mu demeliyim.
canımı sıkıyor bu durum içten içe . çocuğumuz olsa hiç mi yardım etmiycek ozamanda . of yaa :110:

ama işten yorgun gelsede gezdirir , her pazar benimledir gezdirir evden işe işten eve gider gelir dışar hayatı yoktur şükür aramızda çok iyi düzeldi bi çok sorunumuz ama şuan tek problem bu kaldı desem yeridir :KK51:
e yani bunuda kabul et boşver mi diyim ?
illaki yardım eden eşler vardır ama bu durum normal mi erkek genelinde ?
Bazen diyorum ki kötü günler geride kaldı boşver yardım etmesin yeterki böyle kalın , ama biyandan da yoruluyorum neden yardım etmiyoor diye kavga çıkarasım gelmiyor değil :KK43:
sanki bikere yazmıştım buraya hatırlıyorum bir bardak yüzünden bile kavga ederdik ilk başlarda. neden almadın desem eline mi yapışıyor derdi , e bana yapışmıyorsa sanada yapışmaz be adam:KK11: hiç hiç yardım etmiyor ev işlerinde . ikimizde çalışıyoruz o istediği saate kadar uyuyor bugün mesela 11 buçukta kalktı , bense 4 te yatıp 7 buçukta kalktım .uykuszluktan nevrim dönüyooooorr. ama desemki sahuru hazırla uyandır yok yine yapmaz :KK43: . diyorum ki vakit azaldı yardım et iki kahvaltılık götürüop oturuyor. evi dağıtmaz üstünü başını kirliye atar dağıtmaz etrafı ama yardımda etmiyor .
bunca şey düzelmişken boşver pitippiti tabana kuvvet diyip ben mi yapmaya devam edeyim herşeyi , tek sorun bırak bu olsun mu demeliyim.
canımı sıkıyor bu durum içten içe . çocuğumuz olsa hiç mi yardım etmiycek ozamanda . of yaa :110:

ama işten yorgun gelsede gezdirir , her pazar benimledir gezdirir evden işe işten eve gider gelir dışar hayatı yoktur şükür aramızda çok iyi düzeldi bi çok sorunumuz ama şuan tek problem bu kaldı desem yeridir :KK51:
e yani bunuda kabul et boşver mi diyim ?
illaki yardım eden eşler vardır ama bu durum normal mi erkek genelinde ?
ikiniz de çalışıyorsunuz.sen ne kadar yapıyosan o da yapmak zorunda.ha yapmıyomu yerinde olsam temizlikçi tutarım hem çalışıp hem kendini niye sinir ediyon

dün sahur hazırlarken canım saat geç oluyor bak ben bişiler hazırlıyorum sende karpuz kes dedim :KK62:
of pof yaptı illa bana bişey yaptırcaksın dimi dedi . hayır canım ya çay içmeye vakit kalsın dedim. kesti bıraktı tezgahta :KK70:
dedim masaya götürmeyi unuttun canısı :KK34:
yine bi puuffff tan sonra götürdü :KK48:
bugünde aradım dedim yorgunum eve gidip yemek yapamam . e napcaz ozaman dedi , ya sen hazırlarsın yada dışarda yeriz dedim :KK59:
tamam hazırlanırsın dışarı çıkarız dedi hahahhaha .

ay offf belki minik minik yola gelir

Cıx etmez. Adam böyle alışmışsa zor. Eden ise kadın çıldırdığı noktaya yakın kalkıp iki pışpış yapar :)

canım onu bebek olmadan anlayamazsın
napsın sen yetişemiyorsun
bebiş orda ağlasın mı
dayanamaz bakar tatlım
tanıdığımda şahit oldum ondan diyorum

canım onu bebek olmadan anlayamazsın
napsın sen yetişemiyorsun
bebiş orda ağlasın mı
dayanamaz bakar tatlım
tanıdığımda şahit oldum ondan diyorum

O kadar belli ki bakıp bakmayacak bir erkeğin.
Bana göre sorumluluk almayacağı açık birini çocuk sahibi yapmamak lazım taki öğrenene kadar.

Yok ağlatmaz da iki sallar karısının eline tutuşturur.

O kadar belli ki bakıp bakmayacak bir erkeğin.
Bana göre sorumluluk almayacağı açık birini çocuk sahibi yapmamak lazım taki öğrenene kadar.

Yok ağlatmaz da iki sallar karısının eline tutuşturur.

canım kuzenimden biliyorum
kesinlikle bakmaz derdim
eşine de söyledim
valla bende öyle sanıyordum ama bakıyor diyince
orda anladım ki evlat bambaşkaymış
ben bu olaya dayanarak söyledim
eğer ki eşin sana değer veriyor kıymetini veriyorsa
yapar
ama yok hiç bir şey yapmıyorsa
yapmaz

bunlar ve türevi yorumları hayretle okudum üstünü başını kirliye atmak meziyet midir yani, koca adam donunu atletini zaten salona falan atacak değil heralde, ha atan varsa yuh ki ne yuh !!!

oldu olacak tuvalet eğitimi var diye sevinelim ki burda okuduğum kadarıyla sifon çekmeyen hijyen kurallarına uymayan elini yikamayan adam da çok, o evde ne yapılan yenir ne yıkanan giyilir, net

evdeki dağınıklık kır toz iki kişiye ait değil mi, neden düzenlemek sadece kadının görevi olsun, yol yakınken yüksek perdeden uyar derim, şimdi çocuk yok yaşın genç aman nolacak diyebilirsin, ama sene seneyi aratıyo 10 sene sonra bunu tekrar önüne getirirsen bunca yıl ses etmedin der çekilir kenara5

Donunu salona Ata'nı görmedim ama atletini çorabını salonda bırakan çok gördüm.
Ev dağınıklığını toplamak temizlikten daha çok vakit alan ve temizliğe enerji bırakmayan bişey.
Toplu evi temizlemek zaten kısa sürer.
Üstelik erkeğin aldığı tozdan süpürdüğü evden bence hayır gelmez. Temiz bi evden gelmiyo ve önceki hayatında temizlik yapmıyosa yani.

Erkek tabiki evi otel gibi kullanmamalı ama herşeyde doğasına uygun olmalı.

Koltuğu çekebilir Suları şişelere doldurabilir poşetleri taşıyabilir perdeyi asabilir çöpü atabilir çamaşır sepetini yaşıyabilir ütü masasını kaldırabilir gibi gibi birsürü şey ...

X