- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
kuzenim öyleydi
eşiyle konuşurken dedim
bu çocuk olunca yardım etmez dedim
bende öyle düşünüyordum dedi
ama yardım ediyor dedi
hasta olunca yorgun olunca bakıyor dedi
yoksa bunu yazmazdım
iyi peki madem konu sahibi de doğursun bi tane
Bazen diyorum ki kötü günler geride kaldı boşver yardım etmesin yeterki böyle kalın , ama biyandan da yoruluyorum neden yardım etmiyoor diye kavga çıkarasım gelmiyor değil
sanki bikere yazmıştım buraya hatırlıyorum bir bardak yüzünden bile kavga ederdik ilk başlarda. neden almadın desem eline mi yapışıyor derdi , e bana yapışmıyorsa sanada yapışmaz be adamhiç hiç yardım etmiyor ev işlerinde . ikimizde çalışıyoruz o istediği saate kadar uyuyor bugün mesela 11 buçukta kalktı , bense 4 te yatıp 7 buçukta kalktım .uykuszluktan nevrim dönüyooooorr. ama desemki sahuru hazırla uyandır yok yine yapmaz . diyorum ki vakit azaldı yardım et iki kahvaltılık götürüop oturuyor. evi dağıtmaz üstünü başını kirliye atar dağıtmaz etrafı ama yardımda etmiyor .
bunca şey düzelmişken boşver pitippiti tabana kuvvet diyip ben mi yapmaya devam edeyim herşeyi , tek sorun bırak bu olsun mu demeliyim.
canımı sıkıyor bu durum içten içe . çocuğumuz olsa hiç mi yardım etmiycek ozamanda . of yaa
ama işten yorgun gelsede gezdirir , her pazar benimledir gezdirir evden işe işten eve gider gelir dışar hayatı yoktur şükür aramızda çok iyi düzeldi bi çok sorunumuz ama şuan tek problem bu kaldı desem yeridir
e yani bunuda kabul et boşver mi diyim ?
illaki yardım eden eşler vardır ama bu durum normal mi erkek genelinde ?
ikiniz de çalışıyorsunuz.sen ne kadar yapıyosan o da yapmak zorunda.ha yapmıyomu yerinde olsam temizlikçi tutarım hem çalışıp hem kendini niye sinir ediyonBazen diyorum ki kötü günler geride kaldı boşver yardım etmesin yeterki böyle kalın , ama biyandan da yoruluyorum neden yardım etmiyoor diye kavga çıkarasım gelmiyor değil
sanki bikere yazmıştım buraya hatırlıyorum bir bardak yüzünden bile kavga ederdik ilk başlarda. neden almadın desem eline mi yapışıyor derdi , e bana yapışmıyorsa sanada yapışmaz be adamhiç hiç yardım etmiyor ev işlerinde . ikimizde çalışıyoruz o istediği saate kadar uyuyor bugün mesela 11 buçukta kalktı , bense 4 te yatıp 7 buçukta kalktım .uykuszluktan nevrim dönüyooooorr. ama desemki sahuru hazırla uyandır yok yine yapmaz . diyorum ki vakit azaldı yardım et iki kahvaltılık götürüop oturuyor. evi dağıtmaz üstünü başını kirliye atar dağıtmaz etrafı ama yardımda etmiyor .
bunca şey düzelmişken boşver pitippiti tabana kuvvet diyip ben mi yapmaya devam edeyim herşeyi , tek sorun bırak bu olsun mu demeliyim.
canımı sıkıyor bu durum içten içe . çocuğumuz olsa hiç mi yardım etmiycek ozamanda . of yaa
ama işten yorgun gelsede gezdirir , her pazar benimledir gezdirir evden işe işten eve gider gelir dışar hayatı yoktur şükür aramızda çok iyi düzeldi bi çok sorunumuz ama şuan tek problem bu kaldı desem yeridir
e yani bunuda kabul et boşver mi diyim ?
illaki yardım eden eşler vardır ama bu durum normal mi erkek genelinde ?
canım boşuna ugrasma değişmez
çocuğun olunca da merak etme yardım eder
Cıx etmez. Adam böyle alışmışsa zor. Eden ise kadın çıldırdığı noktaya yakın kalkıp iki pışpış yapar :)
canım onu bebek olmadan anlayamazsın
napsın sen yetişemiyorsun
bebiş orda ağlasın mı
dayanamaz bakar tatlım
tanıdığımda şahit oldum ondan diyorum
O kadar belli ki bakıp bakmayacak bir erkeğin.
Bana göre sorumluluk almayacağı açık birini çocuk sahibi yapmamak lazım taki öğrenene kadar.
Yok ağlatmaz da iki sallar karısının eline tutuşturur.
bunlar ve türevi yorumları hayretle okudum üstünü başını kirliye atmak meziyet midir yani, koca adam donunu atletini zaten salona falan atacak değil heralde, ha atan varsa yuh ki ne yuh !!!
oldu olacak tuvalet eğitimi var diye sevinelim ki burda okuduğum kadarıyla sifon çekmeyen hijyen kurallarına uymayan elini yikamayan adam da çok, o evde ne yapılan yenir ne yıkanan giyilir, net
evdeki dağınıklık kır toz iki kişiye ait değil mi, neden düzenlemek sadece kadının görevi olsun, yol yakınken yüksek perdeden uyar derim, şimdi çocuk yok yaşın genç aman nolacak diyebilirsin, ama sene seneyi aratıyo 10 sene sonra bunu tekrar önüne getirirsen bunca yıl ses etmedin der çekilir kenara5