kocam bu konuda değişmiycek sanırım ? ben mi kabullenmeliyim bunu !

ben galiba yetiştiğim için omuzumdaki hiç bi yükü almıyor ! sabah bi kalkıyorum küllükte sigara izmariti dolu ya dök şunları be adam ev kokuyor diyorum 1 kere yapıyor sonra yine aynı . pes ettim sanrıım artık ! bilemiyorum

7 de mecbur kalkıp işe gidyorum. yapmasam eminim ki evi b*k götürür çnkü 1-2 gün denedim duramadım dayanamadım

sen öp de tepene koy. :))

eşim üzerini değiştirir, kirli giysilerini canı nereye isterse oraya koyar. pantolon salonda, gömlek yatak odasında, çoraplar koltuğun yanında vs. seninki en azından düzenli.

ben de çalışıyorum ve dediğin gibi sahur çok zor oluyor.

ortalığı da dağıtmıyormuş. benimki bir şeyi alacak diye bütün televizyon ünitesini dağıtır. bir t shirt alacak gardrop karman çorman olur. zaten işten geç geldiğim ve iftara yemek yetiştirmeye çalıştığım yetmiyor gibi bir de eve çocuk gelmiş gibi evi toplarım.

boşveeer. görmezden gel.

heralde birde bunlar eklenseydi delirirdim
erkeek olmak ne kebap iş !!!
valla ben şimdi gençlere diyorum erkekler evlenebilirde bayanlar olduğunca geç evlensin !
prenses gibiydim baba evinde
şimdi gönüllü kölelik yapıyorum

olsun olsun deme öyle. canı sağolsun de. o da belki kendini ağır biri olarak görmek istiyordur. evin direği, erkeği falan gibi. :))
tüm saçma huyları bir yana kalsın boşver. ben peşini toplamaya razıyım.

evin erkeği direği demek yangel osman ol demek değildir ki. uyuz oluyorum ya ((
neden bukadar adaletsiz herşey.
ben daha yoğun çalışıyorum ama o erkek diye elini kıpırdatmıyor evde. haksızlığın daniskası. çalışan bayan olunca insan kabullenemiyor.

üstünü başını ortalığı atan adamın ne ağırlığı olacak

Ev işi yapmayı sevmiyor olabilir, öğretilmiş bir algısı vardır erkeğim ben diyor olabilir vs. Sonuçta biçilmiş roller var ben haklı olduğunu ya da doğru olduğunu savunmuyorum ama evlenmeden önce yardım ederim diye tahhüt etti mi? Etmedi herhalde, zorlamak ya da kavga çıkartmak bir işe yaramaz. Çok çok siz de yapmazsınız biter gider. Ya da 2 kişi çalışıyorsunuz bir kadın tutarsınız arada temizler yeter yani.

EVET KADIN tutucam umrumda değil artık çokta düşmiycem ev işinin üstüne
ilk başlarda çok kavga ederdik bu konuda
benim annemde kadın bana bunları hiç demedi demeiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

EVET KADIN tutucam umrumda değil artık çokta düşmiycem ev işinin üstüne
ilk başlarda çok kavga ederdik bu konuda
benim annemde kadın bana bunları hiç demedi demeiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hiç kavga etmeye değecek bir konu değil. Ayrıca o uyuyorsa siz de uyuyun erken kalkıp temizliği kim için yapıyorsunuz? eşiniz ve siz, o evde de iki kişi yaşıyorsunuz yapmayıverin yani. Bu kadar kendi canımı sıkıp kavga edeceğime yapmam ve bu kadar da yüz göz olmam.

erken kalkıp işe gidiyorum
yapmasanda söyleniyor adam . ee napıyım !

canım boşuna ugrasma değişmez
çocuğun olunca da merak etme yardım eder

Dört dörtlük bi insan yok daha canım.
Zaten insanlar dört dörtlük olsaydı ; sırtımızda iki kanat olur ve havada uçuyor olurduk .
Lütfen takılma böyle ufak şeylere,yapmasın ne olacak .
Allah başka dert vermesin .

erken kalkıp işe gidiyorum
yapmasanda söyleniyor adam . ee napıyım !
Söyleniyorsa o zaman o başka. Ben senin hizmetçin olmak için bu eve gelmedim. elimden gelen bu, ev benim olduğu kadar senin de çok rahatsızsan sen yap ben memnunum diyeceksiniz?

canım benim hem değişmez diyosun hem çocuk olunca yardım eder diyosun nasıl olacak, elini vicdanına koy gerçekten bu tip bir adamın çocuk olunca yardım edeceğine inanıyor musun

kuzenim öyleydi
eşiyle konuşurken dedim
bu çocuk olunca yardım etmez dedim
bende öyle düşünüyordum dedi
ama yardım ediyor dedi
hasta olunca yorgun olunca bakıyor dedi
yoksa bunu yazmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…