- 24 Ocak 2021
- 12.337
- 28.311
- 548
- Konu Sahibi beyzanurrrr
-
Bakın bana göre boğaz sıkmak büyük birşey, size göre basit gelmesi şiddeti normal görmenizden kaynaklanıyor, eşim boğazımı sıkacaksa o evlilikte saygı sevgi olamaz ki , bu zamanla unutulacak bisey değil ki sürekli aklıma gelir ve daha kötü olur , ne demek gerçekleri söyleyin, bazı kadınlar şiddeti normal görüp hayatına dönebilir lakin biz burda olması gerekeni ve gerçekleri söylüyoruz zaten ,yani siz bana şunu mu demek istiyorsunuz " aaaa hadi cnm hepiniz eşinizle boğaz sıkmalı, vurmalı kırmalı bir evlilik yaşıyorsunuz ama burda gerçekleri söylemiyorsunuz , hiçbiriniz boşanmazdınız vs vs " söylediğiniz şey bunu ima ediyor, Allah korusun böyle bir şeye tahammül dahi etmek istemem, şiddet gören bir kadına ne demem gerekiyorsa onu dedim , haaaa çeker veya çekmez bu onun sorunu lakin böyle bir evlilikten hayır gelmez ...Yok kimse bogazlamasin karısını genele bakmak lazım evliliğin neler neler yaşanıyor biri de çıkıp gerçekleri söylesin herkese boşan diyemeyiz
Tanımıyorum kadını evet hanımefendi kötü insanlarla evli kişiler var her şeye göz yuman ben çözüm yolları sundum ona içinde boşanmak dahi Olan. Benim hatirimlik bir durum yok kendi kararı olur ancak.
Ya şaka mısın arkadaşım, ne demek istiyorsun farkında mısın sen ? Evet dayak yiyen herkes boşansın, bu nasıl bir kafa, yazık vallahi , resmen dayakta yeseniz boşanmayın diyorsun erkek falan mısın senYeni koca almayacağım içiniz rahat olsun.
Evet İsveç'te yaşıyoruz her şey mükemmel kadınlarımız eğitimli iş güç devlet yardımı diğer kadınların tutumları süper herkes boşansinah sizin sahte feniklikleriniz yok mu
Ne kadar yanlış düşünüyorsunuz asla herkes şiddet görüyor boşanmiyor demedim diğer mesajlarımda duruyor carpitmayin lütfen yazdıklarımı. Evet konu bu elimizden geldiğince yol gösteriyoruz. Gerçekçi yol göstermeler herkes sizin gibi şanslı değil bilinç olarak ruh sağlığı olarak güç olarak. Bu kadın boşanmak istese şiddet gördüğünde buraya yazmaz polisi arardı amacı sadece konusmakti yazdım ben de diğer mesajlarımi okumadan yorum yazıyorsunuz seçenekler arasında boşanmayı elbette ben de sundum.Bakın bana göre boğaz sıkmak büyük birşey, size göre basit gelmesi şiddeti normal görmenizden kaynaklanıyor, eşim boğazımı sıkacaksa o evlilikte saygı sevgi olamaz ki , bu zamanla unutulacak bisey değil ki sürekli aklıma gelir ve daha kötü olur , ne demek gerçekleri söyleyin, bazı kadınlar şiddeti normal görüp hayatına dönebilir lakin biz burda olması gerekeni ve gerçekleri söylüyoruz zaten ,yani siz bana şunu mu demek istiyorsunuz " aaaa hadi cnm hepiniz eşinizle boğaz sıkmalı, vurmalı kırmalı bir evlilik yaşıyorsunuz ama burda gerçekleri söylemiyorsunuz , hiçbiriniz boşanmazdınız vs vs " söylediğiniz şey bunu ima ediyor, Allah korusun böyle bir şeye tahammül dahi etmek istemem, şiddet gören bir kadına ne demem gerekiyorsa onu dedim , haaaa çeker veya çekmez bu onun sorunu lakin böyle bir evlilikten hayır gelmez ...
Boşandığına pişman olmuş zaar, keşke dayağımı yiyip otursaydım diye iç geçirmiyorsa ben de bişey bilmiyorum...Boğazı sıkılmış kadına nasıl her yolu düşün yazabiliyorsunuz? Siz şiddetten boşandınız kurtuldunuz kalanlar çeksin, yesin dayağı otursun mu? O boğaz 15 20 saniye fazla sıkılsa ölüp gider kadın. Bir kadın ölüme sebebiyet verebilcek bir durum yaşarsa neyi niye düşünsün?
Hayır kalanlarda çekmesin. Seçenekler arasında kadına onu da sundum diğer mesajlarmi okumadan cevap yazıyorsunuz.Boğazı sıkılmış kadına nasıl her yolu düşün yazabiliyorsunuz? Siz şiddetten boşandınız kurtuldunuz kalanlar çeksin, yesin dayağı otursun mu? O boğaz 15 20 saniye fazla sıkılsa ölüp gider kadın. Bir kadın ölüme sebebiyet verebilcek bir durum yaşarsa neyi niye düşünsün?
E ne diyelim mesela , sargı bezi , tentürdiyot , yarabandı mı al diyelim bol bolNe kadar yanlış düşünüyorsunuz asla herkes şiddet görüyor boşanmiyor demedim diğer mesajlarımda duruyor carpitmayin lütfen yazdıklarımı. Evet konu bu elimizden geldiğince yol gösteriyoruz. Gerçekçi yol göstermeler herkes sizin gibi şanslı değil bilinç olarak ruh sağlığı olarak güç olarak. Bu kadın boşanmak istese şiddet gördüğünde buraya yazmaz polisi arardı amacı sadece konusmakti yazdım ben de diğer mesajlarımi okumadan yorum yazıyorsunuz seçenekler arasında boşanmayı elbette ben de sundum.
Dayağın çözümü yok. Kalkan el hiçbir zaman inmiyor. Tam tersi artarak devam ediyor. İşi gücü devlet desteği olmasa bile kız 19 yaşında iken daha yolun başında iken kendi yolunu çizebilir.İyi yapmışlar keşke her kadında o güç olsa. Bu kadında yoktu dertleşmek istedi boşanmak harici çözüm aradı o yolları yazdım herkese boşan boşan boşan yazamayiz çözüm yollarıda göstermek lazım.
Siz resmen gücün yoksa göz yum demeye getirdiniz olayı...Tanımıyorum kadını evet hanımefendi kötü insanlarla evli kişiler var her şeye göz yuman ben çözüm yolları sundum ona içinde boşanmak dahi Olan. Benim hatirimlik bir durum yok kendi kararı olur ancak
Hayır asla lütfen kelimelerinize dikkat edin. Bu kadar bilinç yazıp sonra mahalle ağzıyla konuşmayınBoşandığına pişman olmuş zaar, keşke dayağımı yiyip otursaydım diye iç geçirmiyorsa ben de bişey bilmiyorum...
Nasıl bir çözüm yolu mesela , karısının boğazını sıkan dolandırıcı bir koca için önerileriniz nedir...İyi yapmışlar keşke her kadında o güç olsa. Bu kadında yoktu dertleşmek istedi boşanmak harici çözüm aradı o yolları yazdım herkese boşan boşan boşan yazamayiz çözüm yollarıda göstermek lazım.
Yo kadınım diğer mesajlarımi da okuyun boşanmada seçenekler arasında var içiniz rahat olsunYa şaka mısın arkadaşım, ne demek istiyorsun farkında mısın sen ? Evet dayak yiyen herkes boşansın, bu nasıl bir kafa, yazık vallahi , resmen dayakta yeseniz boşanmayın diyorsun erkek falan mısın sen
Ya hu ne feministliği olayi hemen feministliğe indirgeyemezsin...Hayır asla lütfen kelimelerinize dikkat edin. Bu kadar bilinç yazıp sonra mahalle ağzıyla konuşmayınolayı küçültmek gibi olmasında bu da kadına şiddet diyeyim mi biz de biliyoruz feministlik kadın hakları ama sahada ne kadar uygulanıyor? Diğer mesajlarımi okumadan alay eder gibi bana yazanlar evet siz kadınların yanında mi oluyorsunuz acaba böyle yaparak ?
Boşanmayıda seçeneklere koymuştum orayı okumamissiniz okuyun derimNasıl bir çözüm yolu mesela , karısının boğazını sıkan dolandırıcı bir koca için önerileriniz nedir...
Şiddetin dozu artarak devam etsin, ölüsü çıksın diye mi bu tavsiyeler?Vallahi ben herkese boşan diyemiyorum her yönden düşünmesini istiyorum ki kendim eşinden şiddet yüzünden ayrılmış bir kadın olarak.
Boşanma kız Beyza, bırakma kocanı. Sen burdakilere bakma, hepsinin evliliği b.k gibi, seninde mutsuz olmanı istiyorlar.Burada boşan şikayetçi ol bilmen ne vs gibi yazanlar, siz böyle bir şey yaşasanız eminim ki evden gitmezdiniz veya boşanamazdınız, kuru sıkıp yorumlara öyle cevap vermeyin, eşimle de normal olarak hiç bir sorunum yok .
Diğer yorumlarımida okuyun tek mesaj üzerinden cevap yazmayın bana lütfen. Polisi aramak boşanmakta var seçenekler arasında. Geçmiş olsun gerekli şartları sağlamıştır umarım devletimiz kadının ailesi komşuları kadın dernekleri iş ev maddi manevi destek vermişlerdirde dayakçı kocasına dönmek zorunda kalmamistir umarım.Şiddetin dozu artarak devam etsin, ölüsü çıksın diye mi bu tavsiyeler?
Geçen gün burda karı koca birbirine girmiş, ne olduğunu tam anlamadım ama görenler kadin kan revan içindeydi dediler... Ambulans, polis vs gelmiş. Bu seferlik ölen yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?