Kocam boğazımı sıktı ne yapmayalıyım

Yok kimse bogazlamasin karısını genele bakmak lazım evliliğin neler neler yaşanıyor biri de çıkıp gerçekleri söylesin herkese boşan diyemeyiz
Bakın bana göre boğaz sıkmak büyük birşey, size göre basit gelmesi şiddeti normal görmenizden kaynaklanıyor, eşim boğazımı sıkacaksa o evlilikte saygı sevgi olamaz ki , bu zamanla unutulacak bisey değil ki sürekli aklıma gelir ve daha kötü olur , ne demek gerçekleri söyleyin, bazı kadınlar şiddeti normal görüp hayatına dönebilir lakin biz burda olması gerekeni ve gerçekleri söylüyoruz zaten ,yani siz bana şunu mu demek istiyorsunuz " aaaa hadi cnm hepiniz eşinizle boğaz sıkmalı, vurmalı kırmalı bir evlilik yaşıyorsunuz ama burda gerçekleri söylemiyorsunuz , hiçbiriniz boşanmazdınız vs vs " söylediğiniz şey bunu ima ediyor, Allah korusun böyle bir şeye tahammül dahi etmek istemem, şiddet gören bir kadına ne demem gerekiyorsa onu dedim , haaaa çeker veya çekmez bu onun sorunu lakin böyle bir evlilikten hayır gelmez ...

boşanmazsınız siz bu herıften , bari çocuk yapmayın . Kocanızı da iyi biri problemımız yok die sağ da solda burda yaptığınız gibi pohpohlayarak anlatmayın .

3 gün sonra boşanmaya karar verdiğinizde, sonra hani kocan iyiydi kötü olan sensin demekki dedikoduları ıcınde kalmamak ıcın ömür feda etmek zorunda kalırsınız . Var burda elalem ne der die baba evıne gidemeyenler .

Böyle göz göre göre kendınızı nasıl ikna ediyorsunuz kocamla problemim yok kafasına anlamıyorum problem olmasaydı bagıracak kadar dolmuş olmazdınız oda nefesınizi size fazla görüp boğazınıza yapışmazdı bi profesyonel yardım alın belki olayın ciddiyetini anlamanıza yardımcı olur

Tanımıyorum kadını evet hanımefendi kötü insanlarla evli kişiler var her şeye göz yuman ben çözüm yolları sundum ona içinde boşanmak dahi Olan. Benim hatirimlik bir durum yok kendi kararı olur ancak.

Boğazı sıkılmış kadına nasıl her yolu düşün yazabiliyorsunuz? Siz şiddetten boşandınız kurtuldunuz kalanlar çeksin, yesin dayağı otursun mu? O boğaz 15 20 saniye fazla sıkılsa ölüp gider kadın. Bir kadın ölüme sebebiyet verebilcek bir durum yaşarsa neyi niye düşünsün?

Ya şaka mısın arkadaşım, ne demek istiyorsun farkında mısın sen ? Evet dayak yiyen herkes boşansın, bu nasıl bir kafa, yazık vallahi , resmen dayakta yeseniz boşanmayın diyorsun erkek falan mısın sen

Ne kadar yanlış düşünüyorsunuz asla herkes şiddet görüyor boşanmiyor demedim diğer mesajlarımda duruyor carpitmayin lütfen yazdıklarımı. Evet konu bu elimizden geldiğince yol gösteriyoruz. Gerçekçi yol göstermeler herkes sizin gibi şanslı değil bilinç olarak ruh sağlığı olarak güç olarak. Bu kadın boşanmak istese şiddet gördüğünde buraya yazmaz polisi arardı amacı sadece konusmakti yazdım ben de diğer mesajlarımi okumadan yorum yazıyorsunuz seçenekler arasında boşanmayı elbette ben de sundum.

Boşandığına pişman olmuş zaar, keşke dayağımı yiyip otursaydım diye iç geçirmiyorsa ben de bişey bilmiyorum...

Hayır kalanlarda çekmesin. Seçenekler arasında kadına onu da sundum diğer mesajlarmi okumadan cevap yazıyorsunuz.

E ne diyelim mesela , sargı bezi , tentürdiyot , yarabandı mı al diyelim bol bol

Dayağın çözümü yok. Kalkan el hiçbir zaman inmiyor. Tam tersi artarak devam ediyor. İşi gücü devlet desteği olmasa bile kız 19 yaşında iken daha yolun başında iken kendi yolunu çizebilir.

Tanımıyorum kadını evet hanımefendi kötü insanlarla evli kişiler var her şeye göz yuman ben çözüm yolları sundum ona içinde boşanmak dahi Olan. Benim hatirimlik bir durum yok kendi kararı olur ancak
Siz resmen gücün yoksa göz yum demeye getirdiniz olayı...

Boşandığına pişman olmuş zaar, keşke dayağımı yiyip otursaydım diye iç geçirmiyorsa ben de bişey bilmiyorum...
Hayır asla lütfen kelimelerinize dikkat edin. Bu kadar bilinç yazıp sonra mahalle ağzıyla konuşmayın olayı küçültmek gibi olmasında bu da kadına şiddet diyeyim mi biz de biliyoruz feministlik kadın hakları ama sahada ne kadar uygulanıyor? Diğer mesajlarımi okumadan alay eder gibi bana yazanlar evet siz kadınların yanında mi oluyorsunuz acaba böyle yaparak ?

Nasıl bir çözüm yolu mesela , karısının boğazını sıkan dolandırıcı bir koca için önerileriniz nedir...

Ya şaka mısın arkadaşım, ne demek istiyorsun farkında mısın sen ? Evet dayak yiyen herkes boşansın, bu nasıl bir kafa, yazık vallahi , resmen dayakta yeseniz boşanmayın diyorsun erkek falan mısın sen
Yo kadınım diğer mesajlarımi da okuyun boşanmada seçenekler arasında var içiniz rahat olsun

Ya hu ne feministliği olayi hemen feministliğe indirgeyemezsin...

Ben bir makalede psikopat ve öldürmeye meyilli kişilerin, sinirini boğaz sıkarak ve boğaza hamle yaparak gösterdiğini okumuştum. Bence yanına bırakmayın, bosanin diyemem ama eşinizin kendine hakim olması gerektiğini bilmesi gerek. Bir şikayette bulunun polisi kapıya getirin. Korksun biraz. Ama polis olayı olduktan sonra kötü davranmayın, feminen olun. Korktum napiyim sen çok güçlüsün ben kendimi nasıl korurum savunurum bilmiyorum vs deyin, tartışmayı uzatmayın.

Valla çocukta yoksa gözden geçirmeniz gereken bir evliliğiniz var oturup konuşun yaptığının hiç bir açıklaması yok. Eğer anlaşamıyorsanızda yormayın kendinizi

Vallahi ben herkese boşan diyemiyorum her yönden düşünmesini istiyorum ki kendim eşinden şiddet yüzünden ayrılmış bir kadın olarak.
Şiddetin dozu artarak devam etsin, ölüsü çıksın diye mi bu tavsiyeler?
Geçen gün burda karı koca birbirine girmiş, ne olduğunu tam anlamadım ama görenler kadin kan revan içindeydi dediler... Ambulans, polis vs gelmiş. Bu seferlik ölen yok.

Boşanma kız Beyza, bırakma kocanı. Sen burdakilere bakma, hepsinin evliliği b.k gibi, seninde mutsuz olmanı istiyorlar.

Diğer yorumlarımida okuyun tek mesaj üzerinden cevap yazmayın bana lütfen. Polisi aramak boşanmakta var seçenekler arasında. Geçmiş olsun gerekli şartları sağlamıştır umarım devletimiz kadının ailesi komşuları kadın dernekleri iş ev maddi manevi destek vermişlerdirde dayakçı kocasına dönmek zorunda kalmamistir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…