Kocam boğazımı sıktı ne yapmayalıyım

siz bilirsiniz .
Ben kendımı defalarca ifade ettiğim aynı cümleleri kurduğum halde hâlâ kendımı açıklamaya devam ettiğim yorumların fikir alısverısı olduğunu düşünmezdim .
Ben okumaya dahi tenezzül etmeyip saldıracak yer arayanlara tek tek cevap yazarım fikrimi söylerim bu da benim işte ne yaparsınız
 
İkinizde de öfke kontrolü yok, sen car car bağırıyorsun o da gırtlağına yapışıyor. Bir sonraki aşamada ne olur biliyor musun adam cinnet geçirir ve Allah korusun kendine hakim olamaz. Boşan!
İnsan bazen kendini ifade edemediğinde sesini yükseltebilir. Bu her insanın yaşayacağı bir durum. Ama biri bağırıyor diye boğaz sıkmak çok afaki, korkunç bir durum. Her ikisini aynı cümlede aşşağıya çekmek ne kadar doğru ?
 
Ben okumaya dahi tenezzül etmeyip saldıracak yer arayanlara tek tek cevap yazarım fikrimi söylerim bu da benim işte ne yaparsınız
Kolay gelsin ama bunu yaparken
savunduğunuz şeyin tersini yapıp sizde saldırmayın . Fikir beyan etmek böyle bişey değil bi duruşunuz olsun. karşınızdakinin ağzıyla cevap verip mahalle ağızlı(sizin dusuncenız bu ) derken pek farkınız kalmıyor bilin istedim .

Yengeç hanıma feminist diğer hanıma mahalle ağızlı konuşuyorsun gibi yorumlar hoş değildi


Yanı bu elinde sigara çocuğuna sigaranın zararlarını anlatan baba gibi oluyor .
 
Ya benim söylediğim neden yanlış anlaşılmış acaba? Kadın bağırıyor diye adam gırtlağını sıkmakta haklı mı demişim acaba? Bağırmakta bir nevi şiddettir bana göre ayrıca, o ayrı bir konu. Ben konu sahibine direkt boşan dedim zaten, çek bu adamı sus pus otur mu demişim herhangi bir yorumunda?
 
Yanlış yöne çekilmeye müsaitti cümle, aynı kefeye koymuş gibi olmuşsunuz. isterseniz düzeltme yapın, üzerinize gelmesinler :)
 
Ne kadar okuduğunu anlamayamayan kişi var şaşkınım. Duruşum var hanımefendi ve bana yazan kadınlar gibi saldırgan değil ondan duruşumu beğenmemiş olabilirsiniz. Bana yazılan çok çirkin dediğim tek şey mahalle ağzı ile yazılmamasi ben asla o şekilde konuşmam size de iyi günler dilerim.
 
Düşünerek yazdığınız, hatta yazdığınızı geri alabildiğiniz yerde bile bu uslüpta konuşan sizsiniz. Kimse beni, anlık sinirle, söylediklerine dikkat eden ve kavgada sakin biri olduğunuza inandıramaz.
 
Yanlış yöne çekilmeye müsaitti cümle, aynı kefeye koymuş gibi olmuşsunuz. isterseniz düzeltme yapın, üzerinize gelmesinler :)
Düzeltme yapılamıyor artık , olsun diğer yorumlarımda fikrimi açıkça belirttim zaten. Böyle insanların bir arada yaşaması hiç doğru değil, anlık cinnetler hep bu şekilde oluyor malesef.
 
Her iki taraftan da Karadenizliyim, ailedeki kadınlar da erkekler de genel olarak tahsilli ve eğitimli değiller; ailemizde günümüzde bildiğim jenerasyonlardan gelin gidip şiddet mağduru olan kadınların hepsi boşandı, aileleri de iyi kötü sahip çıktı; en fazla el oğlunun ağzının kokusunu çekeceklerine ailelerininki çekmişlerdir; boğazlanmaktan bin kat iyidir. Büyük büyük dedelerimin ninelerime şiddet uyguladığını biliyorum çok eski devirlerde. Ben bugüne bugün babamın anneme herhangi bir şiddetini görmedim, hem de boğazlayacak. Annem parça pinçik eder kapıya atar, eve almaz.


Bir de sanki her evlilikte olabiliyormuş gibi yansıtanlar var, bu konuya ılımlı yaklaşmalı, erkeğin üstüne gitmişsin vari yorumlar; mabadımı yırtıp eşime neler neler dediğimde bile sakinliğini korudu, biraz düşün yalnız kal, sakinleşince konuşalım dedi çekti gitti. Biz rutin olarak boğazlanmıyoruz arkadaşlar, her şeyi normalleştirmeyin.
 
Ben yanlış bir şey yazmadım neden geri alayım? Sakın biriyim karşımdakine saygıdan cevap veriyorum hatta bakım hala devam ediyorum sizi bir şeye inandırmak zorunda değilim ikinci kez iyi günler size.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…