- 6 Mart 2024
- 4.950
- 6.612
- 78
- Konu Sahibi beyzanurrrr
-
Sonrasında ne oldu bilmiyorum, belki kadın kocasi ile barışmışta olabilir. Belki tek problemleri kanlı bıçaklı kavga etmektir, büyük problemleri yokturDiğer yorumlarımida okuyun tek mesaj üzerinden cevap yazmayın bana lütfen. Polisi aramak boşanmakta var seçenekler arasında. Geçmiş olsun gerekli şartları sağlamıştır umarım devletimiz kadının ailesi komşuları kadın dernekleri iş ev maddi manevi destek vermişlerdirde dayakçı kocasına dönmek zorunda kalmamistir umarım.
Siz neden bosandiniz o zaman neden devam etmediniz.Vallahi ben herkese boşan diyemiyorum her yönden düşünmesini istiyorum ki kendim eşinden şiddet yüzünden ayrılmış bir kadın olarak.
Ben de boşanmayi seçenekler arasına koydum diğer mesajlarımi okumadan yazıyorlar. Böyle üstten yargılar gibi konuşmakla olmaz o kadında biliyor olayın rezilliğini. Kadın gitti yazmadı bir şey oklar bana çevrildi kadınları savunmak böylede olmaz. Ki buraya yazan çoğu kişiye boşanmasının doğru olduğunu yazmışımdir çoğu kez. Bilinçsiz biri değilim aynı yollardan geçtim.ozzgece ben sizi anladım .
Siz boşanmak dusuncesinde olsaydı polisi arardı gelip burda konu açıp yorum beklemezdi belli ki boşanmaya niyeti yok
Öyleyse otursun başka çözümler arasın demek istediniz . Tamam buraya kadar eyvallah
Ama şuan yorumlardaki hanımlarımız konu sahibine yanlış düşünceler içinde olduğunu konunun bu kadar basit olmadığını anlatmaya çalışıyorlar . Kimse kulağından tutup adliyeye götürmüyor yani .
bazen kadınlar çok sevdıgıni ayrılsa gidecek yeri olmadığını güçsüz olduğunu falan düşünüp olayları kendi içinde yumuşatmaya çalışıyor.
Buradakiler de bacım aç gözünü bu yumuşatılacak bi durum değil canından olma tavsiyesi veriyor . Evet bunun tek yolu da boşanmak maalesef .
Ben bire bir kadınla konuştum seçenekler arasına boşanmayıda koydum merak etmeyinSiz neden bosandiniz o zaman neden devam etmediniz.
Konu sahibi de şiddet görmüş üstelik boğazı sıkılarak ya nefessiz kalıp felç kalsaydı ya ölseydi ne olacaktı.
Bogaziniz sıkıldiginda nefessiz kalıp ya felç kalsaydiniz ne olacaktı ya olseydiniz ne olacaktı peki ciddi anlamda soruyorum.Burada boşan şikayetçi ol bilmen ne vs gibi yazanlar, siz böyle bir şey yaşasanız eminim ki evden gitmezdiniz veya boşanamazdınız, kuru sıkıp yorumlara öyle cevap vermeyin, eşimle de normal olarak hiç bir sorunum yok .
Feniklikler kim? anadolu ve mezopotamyadaki eski uygarlık isimlerine benziyor.Yeni koca almayacağım içiniz rahat olsun.
Evet İsveç'te yaşıyoruz her şey mükemmel kadınlarımız eğitimli iş güç devlet yardımı diğer kadınların tutumları süper herkes boşansinah sizin sahte feniklikleriniz yok mu
sus otur o zaman neden konu açıyorsunBurada boşan şikayetçi ol bilmen ne vs gibi yazanlar, siz böyle bir şey yaşasanız eminim ki evden gitmezdiniz veya boşanamazdınız, kuru sıkıp yorumlara öyle cevap vermeyin, eşimle de normal olarak hiç bir sorunum yok .
O zaman kır dizini otur, seni bi daha boğazlamasın diye dua et, sitede ne işin varBurada boşan şikayetçi ol bilmen ne vs gibi yazanlar, siz böyle bir şey yaşasanız eminim ki evden gitmezdiniz veya boşanamazdınız, kuru sıkıp yorumlara öyle cevap vermeyin, eşimle de normal olarak hiç bir sorunum yok .
Ben de boşanmayi seçenekler arasına koydum diğer mesajlarımi okumadan yazıyorlar. Böyle üstten yargılar gibi konuşmakla olmaz o kadında biliyor olayın rezilliğini. Kadın gitti yazmadı bir şey oklar bana çevrildi kadınları savunmak böylede olmaz. Ki buraya yazan çoğu kişiye boşanmasının doğru olduğunu yazmışımdir çoğu kez. Bilinçsiz biri değilim aynı yollardan geçtim.
:) o şey ya feminizmi özümsememis ama her olaya onu karıştıran anlamında ben yazdım öyle. tdkda yok :)Feniklikler kim? anadolu ve mezopotamyadaki eski uygarlık isimlerine benziyor.
Ay bu adam konu sahibinin yakın arkadaşından banka hesabını kendisine tahsis etmesini isteyen, etmeyince de o konu sahibinin arkadaşıyla kavga eden adammış (evet konu sahibinin arkadaşına banka hesabını bana ver borsa oynayacam diyor yanlış okumadını). Bir üye o konudaki yorumuma beğeni vermiş şindi hatırladım. Bu adamın herhangi bir kavgada haklı olma ihtimali çok düşük. Karısının arkadaşı kendisine banka hesabını vermedi diye bile kavga ediyor. Çok ilginç bir çar konu sahibinin eşi
Neden yazmayım ki burada fikir alışverişi yapıyoruz çözüm bulmaya çalışıyoruz beyin fırtınası gibi düşünün her durumda olayı ele alıyoruz. Yardımcı olmaya çalışıyoruz amacı bu değil mi bu grubun. Okuduğunu anlamayanlar direkt kişiye saldırıya geçenlerde belli olmuş oluyor aramızda böyleceSizde yazmayınsavunmak zorunda hissetmeyin . Düşüncenizi söylediniz yanlış anlaşıldığınızı da defalarca ifade ettiniz .
Bırakın konu sahibi gelsin kendı cevaplasın .
Boşanacak biri olmadığının herkes farkında şuan sadece acaba bi kadının gözünü acabilir miyiz die çabalıyoruz . İyi günler
Tamam beyzanurcum . Mutluluklar madem bu kadar iyi kocan var bas bağrına özür dile bide akşama sevdiği yemeklerden yap ohh misss . İki aya kalmaz da hamilemiyim konuları açarsın muhteşem aile .Burada boşan şikayetçi ol bilmen ne vs gibi yazanlar, siz böyle bir şey yaşasanız eminim ki evden gitmezdiniz veya boşanamazdınız, kuru sıkıp yorumlara öyle cevap vermeyin, eşimle de normal olarak hiç bir sorunum yok .
Yavrum senin tek derdin, kocadır döverde söverde, hepimiz yaşadık boşver dememiz.Burada boşan şikayetçi ol bilmen ne vs gibi yazanlar, siz böyle bir şey yaşasanız eminim ki evden gitmezdiniz veya boşanamazdınız, kuru sıkıp yorumlara öyle cevap vermeyin, eşimle de normal olarak hiç bir sorunum yok .
siz bilirsiniz .Neden yazmayım ki burada fikir alışverişi yapıyoruz çözüm bulmaya çalışıyoruz beyin fırtınası gibi düşünün her durumda olayı ele alıyoruz. Yardımcı olmaya çalışıyoruz amacı bu değil mi bu grubun. Okuduğunu anlamayanlar direkt kişiye saldırıya geçenlerde belli olmuş oluyor aramızda böylece
Umarım barışmamistir bir araştırın bakalım hayır ramazan günü gidin yanına var mı bir ihtiyaci maddi manevi destek olun yüz yüze tanışmış olursunuZ. Sizi anlattım grupta benim yapabileceğim bir şey var mı diyinSonrasında ne oldu bilmiyorum, belki kadın kocasi ile barışmışta olabilir. Belki tek problemleri kanlı bıçaklı kavga etmektir, büyük problemleri yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?