Kocam boğazımı sıktı ne yapmayalıyım

O zaman çeneni tut, bağırmak yerine güzel bir ses tonuyla iletişim kur; kocandan dayak yeme!

Çocuk sevdam derken zaten kürtaj oldum ve uzun süre de düşünmüyorum, sizene benim verdiğim enerjiden kötü yorumlar yapmaya gelmişsin hep
Kürtaj olduktan sonra bile tek derdiniz ne zaman hamile kalacağınız ? Bu düşünmeyen halinizse düşünen halinizin vay haline…
Sana kötü yorum yapmak bana ne katar hiçbir şey ben sayfayı kapattıktan sonra sen sadece bir nickname sin ama boğazını sıkan aynı adamdan sen sayfa kapatmakla kurtulamazsın şikayetçi ol darp raporu al uzaklaştırma al dava aç desek zaten yapmayacaksın bari çocuk yapıp günahına girme dedim kötü bir şey demedim

Üfff gelmiş yine kendi vasatın altında kocaya şükredip herkesin şükrettiğini sanan biri biz şükür konu oraya bile gelmeden hadi yallah dedik kendi vasatın altında hayatınızı herkesle bir tutmayın

Üstte hiçbir problemimiz yok yazmış mesaj sahibi :) keşke olmasa böyle çirkin şeyler ama oluyor yok mezarlık bir durum yok bunlarda merak etmeyin
İyi o zaman herkes karısını boğazlasın böyle arada nasilsa ölmüyor öyle hemencecik...

Tm beyza , kır bacağını ye dayağını otur ne diye bize soruyorsun, hiç boğazım sıkılmadı sıkan olursa da dünya kaç bucak görür, bu halle daha çok boğazın sıkılır senin , hadi bakem git uyu boş yere sıkma canımızı hadi cnm

İkinizde de öfke kontrolü yok, sen car car bağırıyorsun o da gırtlağına yapışıyor. Bir sonraki aşamada ne olur biliyor musun adam cinnet geçirir ve Allah korusun kendine hakim olamaz. Boşan!

Bağırmak öfke kontrolü olmadığını göstermez ama boğaz sıkmak gösterir. İnsan bazen kendini doğru ifade edemediğinde ve hassas olduğu bir konuda sesini yükseltebilir. 25 yaşındaki birine tartışırken sesini yükselttiği için öfke kontrolünüz yok diye eleştiri yapmak adil değil. Hangimiz zaman zaman yapmıyoruz bunu?

Öte yandan boğaz sıkmak direkt öldürmeye teşebbüstür ve şiddet genel olarak canilik belirtisidir. İki eylemi aynı kefeye koymak doğru değil bu yüzden. Eşi sesini yükseltti diye üstüne çıkıp boğazını sıkan adam yarın bu kadını öldürür

Son düzenleme:
pılını pırtını topla kaç oradan eğer büyük tepki vermezsen bi sonrakinde canından olursun

Adamı haklı çıkaracak halim yok, asla onaylanacak bir şey değil ki zaten boşan dedim zaten de hanım kızımız basit bir mesele olarak görüyor ve boşan demeyin yazmış. Bana göre bağırmakta psikolojik bir şiddettir, karşımda bağırarak iletişim kurmaya çalışan bir insanı asla istemem. Bana göre adil, size göre değil ama bu şekilde bir evlilik yürümez.

Haklı olduğunuz bir konuda sizi haksız çıkarmaya çalışan bir manipülatifin karşısında çok az insan evliya olgunluğu gösterip sesini alçak tutabilir. Bu 50 yaşındaki bir kadın için daha kolaydır ancak 25 yaşındaki biri için hararetli tartışmak daha normaldir. Yaş ve tecrübeyle de alakası var yani. Buna karşın şiddet bambaşka bir olay. İkisi asla aynı kulvarda değil. Her bağıran kadına boğaz sıkmak reva görülseydi ortada sağ kadın kalmazdı. Konu sahibinin eşi bir cani. Konu sahibi bağırdığı için değil, cani bir adam olduğu için basit bir konudan eşinin boğazını sıktı. Ses yükseltme işin bahanesi

Yokluğunla cezalandır.

İyi de adamı haklı bulduğumu kim söyledi? Bir sonraki aşamada cinnet geçirir bu adam ve sonu Allah korusun diyelim. Ben zaten boşan diyorum, daha ne diyeyim ama kız bunu basit bir mesele olarak görüyor ve böyle bir nedenden dolayı kimsenin boşanmayacağını söylüyor. Uygun bir çift değiller belki de, daha ne söyleyebilirim?

Bı dahakine muhtemelen bilinç kaybı yaşayacaksın kendine gelebilirsen önce gırtlak kemiklerini kontrol et , yutkunabiliyor musun, nefes alırken zorluk var mı, görmede bozukluk, bilinçte bulanıklık, gözlerde kanlanma ne durumda kontrol et. Bedeninde ve özellikle kafatasında kırık çıkık darbe kanama olmadigindan emin ol.

Büyük bir sıkıntı yoksa yüzeysel izler için buz kompresi uygula. Sonraki uygulamalar için önlem olarak boyun kaslarını ve ciğerlerini geliştirecek egzersizler yapmayı ihmal etme.

mutluluklar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…