muhtemelen annen de babandan dayak yiyip yiyip kabak dolmasi yapmaya devam ediyordu, anneni teselli edenlerin konuşmalarında "kim dayak yemiyor ki, erkektir yapar" laflarini duydun duydun özümsedin.
şu sacmaligin baska aciklamasi olamaz.
sizinki gibi olmayan cogu aielelerde böyle seyler cok büyük olaylardir. insanlarin bosanmak için hakaret duymaları yeterlidir, ya da ilk tokatlari. kimse yillar yılı birinin şamar oğlanı olup en sonunda artik tahammul sınırlarını asinca bosanmak zorunda degil.
üzgünüm ama zihniyetiniz bu oldugu sürece yeni esinizden de dayak yer, bir köşede aglar sonra kalkip yemegini hazirlarsiniz.
konu sahibineyse bir sey demek istemiyorum. dolandirici , manipulator kocasina harika biri harika biri diyip duruyor zaten yasi da 19mus.
ne denir ki, kendi ömrünü harcamaya merakli biri. yarin hamile kalma calismalarina yine baslar, kucaginda cocuguyla dayak yer, kkda yeni üyelikle konu acar "kucagimda bebegimle dayak yedim, en ufak sorunumuz yoktu, mukemmel bi kocaydi. cocugum icin katlanıyorum, boyle biri oldugunu bilsem yapar miydim" diye