Nasıl istiosam o şekilde yorum yaparım . sen bana sanırım misilleme yapmaya çalıştın ama birazcık saçma oldu :) olsun o da senin görüşün saygı duyarım. sende kışkırtıyorsun o zaman daha çok acı çeksin diye. :) bende öyle düşünüyorum :) Burda bi kışkırtma yok baştan beri yazdıklarımın aynısını yazıyorum ama bana diş biledin herhalde :)
Misilleme yapmak mı ? Asla aklımdan geçmeyen bir şey. Benim burdaki herkesin yorumlarına karşı sonsuz saygım var elbette ve zaten son yorumumda bilmeden bir hatam olduysa özür dilerim diye bitirdim. Ben acı çekmesini kimsenin istemem ama çok acı yaşamış ve görmüş biri olarak bazı şeylerin basit olmadığının kanısındayım arkadaşım anlaşamadığımız bir konu yok diye düşünüyorum.Ama baştan beri sürekli olumsuz bakman beni rahatsız etmedi değil hani.. Eş zaten yeterince saygılı sevgili aşk yok sadece oda olur çok mu zor ? Ölümcül bir hastalıkmı allah korusunda..
Yapıcı olun biraz ayrıca kimseye diş bilediğim fln yok olmaz öyle birşeyde kışkırtmayın sadece rica ediyorum.. İnsanlar zor durumda olduğu zaman en ufak bir kelimede cümlede kendilerini gaza getirip istemedikleri duruma gelirler.. Böyle düşünüyorum..
Saygılar.
keşke dediğin gibi kuruntu yapmış olsaydım. ilk evlendiğimiz zamanlarda ismini sayıklardı. ben uyandırır söylerdim. sonraları benimle birlikte hiç aynı anda uyumaz oldu. hep benden sonra yatağa giriyor. ben uyumuş oluyorum. elbette kızım için belki unutur diye evliliğime çok emek veriyorumama sevildiğini ya da sevilmediğini hangi kadın hissetmez ki? bazı şarkıları dinlerken transa geçiyor. seslendiğimde gözlerinin dolu dolu olduğunu görüyorum. çok sabrettim ama artık çok yoruldum bana kötü davransa belki mücadeleden vazgeçeceğim. kız bir ara nişanlanacak olmuş. bunu duyduğunda kendini dağıttı. elbette bunları benimle paylaşmıyor. ortak arkadaşlarından duydum. bana sabırlı ol unutacak diye telkin veriyorlar ama sabrım tğkendi artık
Misilleme yapmak mı ? Asla aklımdan geçmeyen bir şey. Benim burdaki herkesin yorumlarına karşı sonsuz saygım var elbette ve zaten son yorumumda bilmeden bir hatam olduysa özür dilerim diye bitirdim. Ben acı çekmesini kimsenin istemem ama çok acı yaşamış ve görmüş biri olarak bazı şeylerin basit olmadığının kanısındayım arkadaşım anlaşamadığımız bir konu yok diye düşünüyorum.Ama baştan beri sürekli olumsuz bakman beni rahatsız etmedi değil hani.. Eş zaten yeterince saygılı sevgili aşk yok sadece oda olur çok mu zor ? Ölümcül bir hastalıkmı allah korusunda..
Yapıcı olun biraz ayrıca kimseye diş bilediğim fln yok olmaz öyle birşeyde kışkırtmayın sadece rica ediyorum.. İnsanlar zor durumda olduğu zaman en ufak bir kelimede cümlede kendilerini gaza getirip istemedikleri duruma gelirler.. Böyle düşünüyorum..
Saygılar.
yorumların tamamıyla yıkıcı olumlu hiçbir yanı yok ve resmen kırşkırtıyorsun... buna dikkat et teşekkür ediyorum
konu sahıbi yorumlara açıklık getirdikçe daha çok üzüldüm ben ..
Erkekler ne kadar nankör ya .. karşısında oturmasını konusmasını susmasını bilen belliki belirli vasıfları olan bir kadın var üstelik bu kadın kocasına aşık .. onu başka bır kalple paylasmayı göze alacak kadar aşık ..
Ama kocanıza yetmiyor ..
Bir söz var : gümüş uzaktan aldın gibi parlarmış .. diye .. bu durumda böyle ..
ama siz bu durumu hak etmıyorsunuz , yazık size ..
savaş aman boşanma geçici bu durum diyenler olmuş aldanmayın ..
Bu kadar fedakar , aşık bir kadınla 4 yıldır evli ustelık baba olmuş bir adam hala kalbinde yer açamamışsa
karısına .. geçici falan değildir durum ..
Konusun eşiyle dıyorsunuz, oldu ki konuştular .. bişeyler dile gelince adam dediki '' ben de soyleme ıstıyordum ama kırmak ıstemıyordum ama dayanamıyorum bu iş bitsin .. '' o zaman yaşayacağı yıkımı göz onune alıyormusunuz yorum yaparken ?
konu sahıbi yorumlara açıklık getirdikçe daha çok üzüldüm ben ..
Erkekler ne kadar nankör ya .. karşısında oturmasını konusmasını susmasını bilen belliki belirli vasıfları olan bir kadın var üstelik bu kadın kocasına aşık .. onu başka bır kalple paylasmayı göze alacak kadar aşık ..
Ama kocanıza yetmiyor ..
Bir söz var : gümüş uzaktan aldın gibi parlarmış .. diye .. bu durumda böyle ..
ama siz bu durumu hak etmıyorsunuz , yazık size ..
savaş aman boşanma geçici bu durum diyenler olmuş aldanmayın ..
Bu kadar fedakar , aşık bir kadınla 4 yıldır evli ustelık baba olmuş bir adam hala kalbinde yer açamamışsa
karısına .. geçici falan değildir durum ..
Konusun eşiyle dıyorsunuz, oldu ki konuştular .. bişeyler dile gelince adam dediki '' ben de soyleme ıstıyordum ama kırmak ıstemıyordum ama dayanamıyorum bu iş bitsin .. '' o zaman yaşayacağı yıkımı göz onune alıyormusunuz yorum yaparken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?