Kocam bir başkasına aşık:(

Peki anne oldunuz diye, kendinizi, kadınlığınızı unutacak mısınız?
Bu evlilikte size bunların hiçbiri hissettirilmiyor anlaşılan,
bir de üstüne evinizin içinde hep 2. bir şahıs, çok acı gerçekten.
Ben şimdiye kadar dayandım, bundan sonra da dayanırım derseniz diyecek birşey yok,
ama dayanırken ileride beni sever düşüncesi ile dayanmayın.
O iki kişi arada birşey yaşanmadığı ve birşeyleri tüketmediği sürece,
uzaktan uzağa birbirlerini hep seveceklerdir, yanındakinin kıymeti olmuyor malesef.

kusura bakma ama ben senin kocana sinir oldum:41:bi insan bunu niye yapar, neyse ya senide gaza getirmeyim, bence eşin boşlukta, seni sevmese beğenmese sana karşı duyguları olmasa evlenmezdi bu kesin, şimdi evlendiniz, bi çocuğunuz var, herşey rutin devam ediyor, erkekler heyecanı sever, duyguları karmaşık düzenli hayat işten eve git gel canı sıkılıyor heralde diyorum ben, ben bu konularda pek fazla bilgili değilim böyle birşey olabilir, seni sevmese arkadaşım seninle bi akşamı bile geçirmez bunu bil yalnız, üzülme, düşünme öteki kadını, çıkar aklından onu, eşine kızını sevgiyle kucakla, güleryüzlü ol, sıkma canını, kendine güven, süslen püslen, gözüne farklı görün, eşin yamulsun.:38:

yazışarak insanın kendisini ifade etmesi çok zor. eşimi tanıyor olsanız, ona sinir olmaz tam tersi üzülürdünüz:) hayat zor arkadaşım. doğru yaşamak niyetinde olanlar,empati yapmayı bilenler, düşünenler için daha da zor. hakkımızda hayırlısı.

Eşinin bedeni seninle ama ruhu hep başka bir kadında. Seninle evlenmesinde ki amaç bir anlık öfke inat uğruna yapmış olması burdan bunu anladım. Bi tarafta sevdiği ama herşey için geç olduğu eski sevgilisi, bi tarafta eşi, çocuğunun annesi, sanada kıyamıyor doğal olarak.

Sevilmeyince sevilmezsin, şu saatten sonra keşke bu konuda iyi şeyler söylebilsem sana, zaman onun seni sevmesini vermez, sadece o kıza karşı duygularında azalma sağlar anca, oda belki...

Peki anne oldunuz diye, kendinizi, kadınlığınızı unutacak mısınız?
Bu evlilikte size bunların hiçbiri hissettirilmiyor anlaşılan,
bir de üstüne evinizin içinde hep 2. bir şahıs, çok acı gerçekten.
Ben şimdiye kadar dayandım, bundan sonra da dayanırım derseniz diyecek birşey yok,
ama dayanırken ileride beni sever düşüncesi ile dayanmayın.
O iki kişi arada birşey yaşanmadığı ve birşeyleri tüketmediği sürece,
uzaktan uzağa birbirlerini hep seveceklerdir, yanındakinin kıymeti olmuyor malesef.

hakkımızda hayırlısı, teşekkürler yorumunuz için.

Eşinin bedeni seninle ama ruhu hep başka bir kadında. Seninle evlenmesinde ki amaç bir anlık öfke inat uğruna yapmış olması burdan bunu anladım. Bi tarafta sevdiği ama herşey için geç olduğu eski sevgilisi, bi tarafta eşi, çocuğunun annesi, sanada kıyamıyor doğal olarak.

Sevilmeyince sevilmezsin, şu saatten sonra keşke bu konuda iyi şeyler söylebilsem sana, zaman onun seni sevmesini vermez, sadece o kıza karşı duygularında azalma sağlar anca, oda belki...

hayat ne getirecek ne götürecek bilmiyoruz. belki ellerim bomboş kalacağım, belki çok büyük kazançlarım olacak. tek bildiğim iyi niyetim. eşimde de o iyi niyet var. yoksa evini, beni, çocuğunu ihmal ederdi. çaba gösteriyor. görelim mevlam neylerse güzel eyler.

sana karsı sevgisi yok deil. o kıza duyduguda asla aşk deil.
sadece onla evlenemediği için gözü orda kalmış dielim.evlenmiş olsalardı bu böle olmazdı..
illaki aşk imkansızı sever o kızın tek özelliği imkansız oluşu..ondan ilgisini çekiodur kocanın..
hani olur ya dünyayı ayagına serseler aklın hep senin olmayanda kalır..

Son düzenleme:
Kocanın duyduğu aşk değil bence imkansıza duyulan özlem.Yıllar öncesi delice aşık olduğumu zannettiğim insandan ayrılmıştım.Eşimle tanıştım asla onun gibi sevemem dedim.Nişanlandım.O sevdiğim genci nişandan sonra tekrar gördüm.Ne olur evlenme dön bana diye yalvardı birden anladımki ona duyduğum aşk falan değilmiş ben nişanlımı seviyormuşum evlendik mutluyuz asla tırnağını bile değişmem eşimin.İnan bana eşin şimdi o kıza kavuşma ihtimaliyle karşılaşsın şaşıracak duyduğunun aşk olmadığı gerçeği yüzüne çarpacak.Sabır arkadaşım açıkça konuş çekiliyorum aradan git de ve gör bakalım aşkı falan kalıyormu?

Eşiniz evine,eşine,kızına iyi bir baba,iyi bir eş diyorsunuz.
ama sizinle ilgilenmiyor hiç bir konuda,sizde hep eski kız arkadaşına bağlıyorsunuz olayı.
belki de başka sorunları var,konuşmayı denediniz mi hiç?
size direk ben hala aşığım ve bu evliliği yürütmek isemiyorum diye açıkca söyledimi...
siz eşinize,kıznıza ve evinize sahip çıkın,sıkıca sarılın,
eşinizle vakit geçirin,programlar yapın..evinde huzurlu ve mutlu olsun.
bence eski kız arkadaşını unutur..
hiç karamsar düşünmeyin..
size, evet aşığım hala aşığım ve
seninle olmuyor dersede,o adam için üzülmeye bile değmez...
inşallah bu duruma da düşmezsiniz..

sana karsı sevgisi yok deil. o kıza duyduguda asla aşk deil.
sadece onla evlenemediği için gözü orda kalmış dielim.evlenmiş olsalardı bu böle olmazdı..
illaki aşk imkansızı sever o kızın tek özelliği imkansız oluşu..ondan ilgisini çekiodur kocanın..
hani olur ya dünyayı ayagına serseler aklın hep senin olmayanda kalır..

hiç bir duygu: öfke, aşk, arzu vs sürekli zirvelerde dolaşmıyor. sonradan belli bir ahenk oluşuyor. dediğiniz gibi yarım kalmışlık böyle hissettiriyor herhalde. kendimi o kızla hiç kıyaslamadım. ne fiziksel olarak ne de ruhen. bunu eşim de hiç yapmadı. bazı arkadaşlar kendine şöyle bak, böyle bak, değişiklik yap vs diye tavsiyede bulunmuşlar. ben kendimi salmış değilim. oldukça güzel, alımlı,bakımlı kültür birikimi olan bir kadınım. mesele o da değil. diğer mesajımda dediğim gibi yazışarak bir insanın kendini ifade etmesi zor. güzüle düşünceleriniz için teşekkürler.

Bana 4 sene birini unutamamak için çok uzun geldi, belki gerçekten böyle bir olay olmuştur başlarda sizi değil onu sevmiş olabilir ama 4 sene içinde onu unutmuş olması gerekir.
Hele mutlu bir evliliği varsa, ben bir erkeğin eski sevgilisini hala sevebileceğini sanmıyorum.
Tabi sizin hissettikleriniz, gözlemleriniz de var, ama kuruntu yapıyor da olabilirsiniz bence.

Ben hep merak etmişimdir, birbirini seven iki insan bir şekilde ayrılır sonra kız ya da erkek gider başkasıyla evlenir.
Ben işte o başkasını merak etmişimdir hep bile bile neden evleniyor diye, ne düşünüyor birgün kendisini sevmesini mi bekliyor?
Sonuçta sizin suçunuz yok, bilmiyordunuz, kimse size birşey demedi. Ama diğer arkadaşların da dediği gibi size de yazık, çocuğunuza.
Tamam herkes aşk evliliği yapmıyor ama başkasını seven bir insanla da ömür geçmez ki gerçekten böyleyse.
Sizin de aşık olunmaya, sevilmeye hakkınız var.
Benim yerimde olsanız ne yapardınız diye sormuşsun.
Ben önce emin olurdum, eşimin hala o kızı sevip sevmediğini, benden vazgeçip vazgeçemeyeceğini test ederdim.
Karşıma alır konuşurdum, bak sana da yazık bana da. Benimle evli kalarak bana iyilik yapmıyorsun tersine kötülük yapıyorsun.
Hiçbir kadın sevilmediğini bile bile evli olmak istemez.
Dört yılda onu unutup beni sevemediysen bundan sonra olması için ümit edemeyiz ayrılalım derdim.
Eşiniz sizi kandırmış, kullanmış bence artık bundan sonra kendinizi siz bu kötülüğü yapmayın, daha çok gençsin.
Karşına seni sevecek, senin de seveceğin insanlar çıkacaktır, öyle bir insanla evlenip mutlu ol.

umudumyok kardeşim, bizim aileden birisini anlatacağım benzer konu. Babamın amcasının torunuydu mehmet abi küçüklükten beri mehmet abiyi teyze kızına yakıştırmış aile büyükleri derken teyzesinin kızına aşık olmuş teyzesinin kızı sevmişmi sevmemişmi tam bilmiyorum. neyse bunlar belli bi çağa gelmişler mehmet abi tabi teyzesinin kızını istiyordu ama teyzesinin kızı farklı birisi ile evlendi mehmet abi o zamanlar çok kötü dönemler yaşadı derken annesigil farklı bi kızla evlendirdi bu yengemizde öylesine iyi bir insan ki sana anlatamam yeri geldi bu melek gibi insana soğuk davrandı düşün aileden olan bizler bile biliyoruz ama nedir zamanla mehmet abi bazı şeyleri geride bıraktı aşıldı bu konular. şuan iki çocuklarıı var çok şükür çokta mutlular.. Allahım daha da mutlu etsin inşallah.. Rabbim seninde yuvana sevgi katsın iki cihan saadeti nasip etsin inşallah.. Dua et elinden gelecek birşeyin yok arkadaşımm bolca duaa

Kocanın duyduğu aşk değil bence imkansıza duyulan özlem.Yıllar öncesi delice aşık olduğumu zannettiğim insandan ayrılmıştım.Eşimle tanıştım asla onun gibi sevemem dedim.Nişanlandım.O sevdiğim genci nişandan sonra tekrar gördüm.Ne olur evlenme dön bana diye yalvardı birden anladımki ona duyduğum aşk falan değilmiş ben nişanlımı seviyormuşum evlendik mutluyuz asla tırnağını bile değişmem eşimin.İnan bana eşin şimdi o kıza kavuşma ihtimaliyle karşılaşsın şaşıracak duyduğunun aşk olmadığı gerçeği yüzüne çarpacak.Sabır arkadaşım açıkça konuş çekiliyorum aradan git de ve gör bakalım aşkı falan kalıyormu?

o gücü kendimde bulur bulmaz konuşacağım. bu konuşmayı yaparken ağlamak istemiyorum, vicdani baskı hissetmesini istemiyorum. kızımı kullandığımı düşünmesini istemiyorum. bunları yapabilmek için de çok güçlü ve dik durmak gerekiyor. rabbim bu gücü bana verdiğinde konuşacağım. çok teşekkürler.

umudumyok kardeşim, bizim aileden birisini anlatacağım benzer konu. Babamın amcasının torunuydu mehmet abi küçüklükten beri mehmet abiyi teyze kızına yakıştırmış aile büyükleri derken teyzesinin kızına aşık olmuş teyzesinin kızı sevmişmi sevmemişmi tam bilmiyorum. neyse bunlar belli bi çağa gelmişler mehmet abi tabi teyzesinin kızını istiyordu ama teyzesinin kızı farklı birisi ile evlendi mehmet abi o zamanlar çok kötü dönemler yaşadı derken annesigil farklı bi kızla evlendirdi bu yengemizde öylesine iyi bir insan ki sana anlatamam yeri geldi bu melek gibi insana soğuk davrandı düşün aileden olan bizler bile biliyoruz ama nedir zamanla mehmet abi bazı şeyleri geride bıraktı aşıldı bu konular. şuan iki çocuklarıı var çok şükür çokta mutlular.. Allahım daha da mutlu etsin inşallah.. Rabbim seninde yuvana sevgi katsın iki cihan saadeti nasip etsin inşallah.. Dua et elinden gelecek birşeyin yok arkadaşımm bolca duaa

dualarınız için allah razı olsun. siz de bana dua eder misiniz?

hiç bir duygu: öfke, aşk, arzu vs sürekli zirvelerde dolaşmıyor. sonradan belli bir ahenk oluşuyor. dediğiniz gibi yarım kalmışlık böyle hissettiriyor herhalde. kendimi o kızla hiç kıyaslamadım. ne fiziksel olarak ne de ruhen. bunu eşim de hiç yapmadı. bazı arkadaşlar kendine şöyle bak, böyle bak, değişiklik yap vs diye tavsiyede bulunmuşlar. ben kendimi salmış değilim. oldukça güzel, alımlı,bakımlı kültür birikimi olan bir kadınım. mesele o da değil. diğer mesajımda dediğim gibi yazışarak bir insanın kendini ifade etmesi zor. güzüle düşünceleriniz için teşekkürler.

kıyaslama zaten büyük bir saygısızlık olurdu..
evet yarın kalmışlıktan dolayı böle oluyo..
aslında 1 defa görüşseler eşinde anlıcak bunun bir hırs oldugunu...
allah hakkınızda hayırlısını versin..çok iyi yürekli,
okadar olgun ve sakinsiniz ki bence eşinizde sizden bu yüzden vazgecemez...

Son düzenleme:
dualarınız için allah razı olsun. siz de bana dua eder misiniz?

ederim neden etmiyeyim arife günüde dahil bu günler önemli günler duaların kabul olduğu iyiliklerin kat ve kat sevabı olduğu günlerdeyiz.. bu güzel fırsatı kaçırmamak gerek Rabbim bi çıkış yolu mutlaka nasip edecektir sabırlı olunmalı vee elden ne geliyorsa yapılmalı.. ama acizane tek diyeceğim şey oturup eşinle konuşman tatlı tatlı ama sinirli agresif bi şekilde değil.

ederim neden etmiyeyim arife günüde dahil bu günler önemli günler duaların kabul olduğu iyiliklerin kat ve kat sevabı olduğu günlerdeyiz.. bu güzel fırsatı kaçırmamak gerek Rabbim bi çıkış yolu mutlaka nasip edecektir sabırlı olunmalı vee elden ne geliyorsa yapılmalı.. ama acizane tek diyeceğim şey oturup eşinle konuşman tatlı tatlı ama sinirli agresif bi şekilde değil.

yapı olarak agresif değilimdir. nasıl konuşulması gerekşyorsa öyle konuşacağım. bunun için de allahtan güç, sabır, sükunet istiyorum. sağolunuz.

o gücü kendimde bulur bulmaz konuşacağım. bu konuşmayı yaparken ağlamak istemiyorum, vicdani baskı hissetmesini istemiyorum. kızımı kullandığımı düşünmesini istemiyorum. bunları yapabilmek için de çok güçlü ve dik durmak gerekiyor. rabbim bu gücü bana verdiğinde konuşacağım. çok teşekkürler.

Asla ağlama güçlü ol kararlı dur.Tabiki kızınla asla birbirinizden uzaklaşmanızı istemiyorum diye özellikle belirt.Ben sonuna kadar inanıyorumki eşin senin bu kararlı tavrını görünce içindeki duyguları aşk zannettiği bu açmazı çözecek ama konuşurken bu konuşmanın ilk ve son olduğunu ona bir hafta gibi bir süre verdiğini onu sevdiğini ve mutlu olmasını istediğinide belirt.Bırak bir hafta düşünsün.Bu süredede asla üstüne gitme gerekmedikçe konuşma o konuşursa cevap ver düzeninizi bozma ama cinsellikte yaşama bırak bu bir hafta ona karşılaştırma için zaman tanısın kaybedeceklerini görsün tartsın.
Mutluluk sizinle olacak inanıyorum.İstediğin eşinin bedeniyle ruhuyla yanında olmasıysa eğer bunu denemek zorundasın.Allah yardımcın olsun.

Asla ağlama güçlü ol kararlı dur.Tabiki kızınla asla birbirinizden uzaklaşmanızı istemiyorum diye özellikle belirt.Ben sonuna kadar inanıyorumki eşin senin bu kararlı tavrını görünce içindeki duyguları aşk zannettiği bu açmazı çözecek ama konuşurken bu konuşmanın ilk ve son olduğunu ona bir hafta gibi bir süre verdiğini onu sevdiğini ve mutlu olmasını istediğinide belirt.Bırak bir hafta düşünsün.Bu süredede asla üstüne gitme gerekmedikçe konuşma o konuşursa cevap ver düzeninizi bozma ama cinsellikte yaşama bırak bu bir hafta ona karşılaştırma için zaman tanısın kaybedeceklerini görsün tartsın.
Mutluluk sizinle olacak inanıyorum.İstediğin eşinin bedeniyle ruhuyla yanında olmasıysa eğer bunu denemek zorundasın.Allah yardımcın olsun.

anlaşılmak güzelmiş. sağolunuz...

ilk yorumlarında konunun açılış mesajını okumuştum ama sonrakileri de okuyunca işler değişti.
siz eşinizi çok seviyorsunuz. o da size karşı sevgi besliyor aslında ama ulaşamadığı hep aklında kalır ya insanın o hesap.
çocuklar gibi: pamuk şeker alırsın elma şekeri mi aldırsaydım acaba diye düşünür ama elma şekeri alsan da sonunu getirmez çöpe atar.
eşiniz o hanımla kavuşamadığı için bu kadar zamandır unutamamış.
bence hiç düşünmeyin; kızınızı annenize bırakın bir akşam; mümkünse ertesi gün iş olmasın ve onun la konuşun.
ne kadar üzüldüğünüzü anlatın. olayı deşmek istemediğinizi ama onunla neden kavuşamadıklarını öğrenmek istediğinizi sorun. birkaç kilit bilgi sizi rahatlatabilir.
sonrasında kesinlikle bir bahane ile biraz ayrı kalmak istediğinizi gururunuzu incindiğini söyleyin.
ele güne karşı da bir bahane bulun bence ki kimsenin ağzına laf vermemiş olursunuz. eşiniz de düşünceliliğinizi takdir eder hem.
ben eşimin istanbula gideceğini yalnız kalmaktan korktuğumu söyleyip annemlerde kalmıştım birkaç gün. eşim onu şikayet etmeyip düşünmek için gittiğimin farkındaydı.
kesinlikle birkaç gün ya da bir hafta ayrı kalın derim.
kalın ki sizin eksikliğinizi de yaşasın.

yapı olarak agresif değilimdir. nasıl konuşulması gerekşyorsa öyle konuşacağım. bunun için de allahtan güç, sabır, sükunet istiyorum. sağolunuz.

bu çok güzel bi huy maşallah. Rabbim imtihanını kolaylaştırsın inşallahh arkadaşımm..

Back
X