Sonuna kadar katılıyorum.
Gene kötü biz olduk...
Doğruyu söyledik ya!
Tamam sen haklısın 'umudumyok'
Kocan iyi, evin ihtiyaçlarını görüyor.
Ailene saygılı.
İyi de bir baba ise eğer madem mutluysan ne istiyorsun anlamış değilim umudumyok!
Dertleşmek için açılmış bir konu sana vah vah dememizi bekliyorsun ama diyemem...
Kendi düşen ağlamaz...
Gerçeklere kulağını tıka ve devam et sen...
Ben de arkadaşın göz göre göre, bir başkasını sevdiğini bile bile,
ayrıldığı kızı alt etme düşüncesiyle, eşiyle evlendiğini düşünmüyorum.
İnsan çoğu kez başına gelince, yaşayınca anlıyor birşeyleri.
Sanmıyorum ki arkadaş bile bile bu durum içinde evlensin eşiyle.
Düşünmemiş, görmemiş, unuttuğunu düşünmüş, kendi sevgisinden başka birşey görmemiş.
Biri size evlenme teklifi ettiğinde, çok seviyorsanız eğer,
illa kesin aklı ayrıldığı kişi de kalmıştır diye düşünmeniz gerekmez, çok kısa zaman geçmiş olsa bile.
Herkes bunu düşünmez sonuçta, karşıdaki böyle bir izlenim vermemiş ise.
İnsan şöyle de düşünebilir, madem aklı o kişide, niye benle evleniyor.
Arkadaş yaşayıp görmüş, bundan sonrası önemli artık.
Hala da sanmıyorum ki, o eski sevgiliye kaptırmamak için bu işe son vermiyor.
Bence de arkadaş hata yapıyor, kendine bu durumu layık görmemeli.
Ama onun derdi bir başkasıyla , o eski sevgiliyle değil, eşiyle ve kendiyle bence.
Bocalamak normal bir süreçtir, her ayrılık evresine girildiğinde.
Farkında olmak ve bu farkında olduklarını kabullenebilmek, ipleri koparmak zaman alabilir.
Tak dediği yer vardır ya, o yer herkese göre değişir sonuçta.
Umarım kendisi ve yavrusu için gerekli kararları alır arkadaş.
Ben de arkadaşın göz göre göre, bir başkasını sevdiğini bile bile,
ayrıldığı kızı alt etme düşüncesiyle, eşiyle evlendiğini düşünmüyorum.
İnsan çoğu kez başına gelince, yaşayınca anlıyor birşeyleri.
Sanmıyorum ki arkadaş bile bile bu durum içinde evlensin eşiyle.
Düşünmemiş, görmemiş, unuttuğunu düşünmüş, kendi sevgisinden başka birşey görmemiş.
Biri size evlenme teklifi ettiğinde, çok seviyorsanız eğer,
illa kesin aklı ayrıldığı kişi de kalmıştır diye düşünmeniz gerekmez, çok kısa zaman geçmiş olsa bile.
Herkes bunu düşünmez sonuçta, karşıdaki böyle bir izlenim vermemiş ise.
İnsan şöyle de düşünebilir, madem aklı o kişide, niye benle evleniyor.
Arkadaş yaşayıp görmüş, bundan sonrası önemli artık.
Hala da sanmıyorum ki, o eski sevgiliye kaptırmamak için bu işe son vermiyor.
Bence de arkadaş hata yapıyor, kendine bu durumu layık görmemeli.
Ama onun derdi bir başkasıyla , o eski sevgiliyle değil, eşiyle ve kendiyle bence.
Bocalamak normal bir süreçtir, her ayrılık evresine girildiğinde.
Farkında olmak ve bu farkında olduklarını kabullenebilmek, ipleri koparmak zaman alabilir.
Tak dediği yer vardır ya, o yer herkese göre değişir sonuçta.
Umarım kendisi ve yavrusu için gerekli kararları alır arkadaş.
Hayatımızdaki mevcut olan kişilerin ve bizlerin elbetteki , onlardan önce hikayelerimiz vardır.. Bu hikayeleri mevcut olana taşımak doğru değildir.. bayanın eşi, hanımefendiye ben onu unutmadım hep aklımdaydı demesede bunu belli etmek için herşeyi yapmış...belki bilinçli belki bilinçsiz.. bazen insan gerçekleri görmek istemez ama görmek istemeyeninde gözüne sokulmaz... kadın mantığı eğer aldatılıp ayrılamıyorsa , sevgiden çok rekabettendir.. Çunki aldatılma kadının kendine olan güvenini yok eder.acaba benden dahamı güzel acaba benden dahamı bakımlı diye sorgular sürekli... ben onu ona kaptırmam savaşmalıyım benim olsun yine.. sonra zaten beynini yicem adamın şimdilik alttan alayım cümleleri dolaşır beyninde.. ipleri koparmasın istemiorsa elbette ama unutmaya çalışsın yapabilecekse...
aslında çivi çiviyi söker lafının doğruluğunu gösteren örnekler var.ama genelde sonraki ilişkide mutsuz olunursa tekrar eskiye özlem eskiyi arama vs. başlıyor gözlemlediğim kadarıyla.yeni evliliğinde aradığını bulur mutlu olursa insan eskisini aramıyor
Kendimi sizin yerinize koyuyorum da.
Şayetki benim eşim aynı durumda olsa onu o kadar çok severken onun kendi içinde o kadar çaresizlik içinde kalmasına gönlüm razı olmazdı onu ne kadar çok sevsem de sevgi anlayışıma birde bencilliğimi ekleyemezdim. Yanımda olsun da kendi içinde engel olamadığı bir başkasına olan sevgisinden kıvransın diyemezdim.
Herşeyin farkında olduğumu onunla bir bir konuşur, sessiz sedasız çıkardım hayatından.
Ne olsa aşk acısından kimse ölmemiş, Bende ölmezdim ya en fazla azcık yüreğim sızlar.
Ya herkes konu sahibine yüklenmiş, onu suçlamış neymiş konu sahibi arkadaş eşini seviyorsa özgür bırakacak, mutlu olmasını isteyecek, aradan çekilerek sevdiğine kavuşmasını sağlayacak.
Eşini kendisiyle evlenmeye zorlamamış ki, aksine eşi teklif etmiş.
Birincisi burada bencil olan eşi, belki bir inat uğruna belki onunla evlenip unuturum diye evlenmiş.
Olan da bu arkadaşın hayallerine, gençliğine, umutlarına olmuş.
Hangimiz sevilmek, el üstünde tutulmak, kıskanılmak, eşimizin ya da sevgilimizin bize aşkla baktığını görmek istemeyiz.
Konu sahibi arkadaş bunların hiç birini yaşamamış.
Bir kişi de burada severek evlenip, şiddet gören, mutsuz olan kadınlarla kıyaslamış onlardan daha şanslısın eşin seni üzmüyor demiş.
Umudumyok onlardan daha şanssız, onlar en azından zamanında sevmiş sevilmiş, evlilikleri bazı sebeplerle yürümemiş.
En acınılacak durum onun durumu, yahu eşinin başka bir kadının adını sayıkladığını duymuş.
Bence bu aldatılmaktan daha kötü bir durum.
Çünkü diğerinde aşk yoktur, duygusallık yoktur.
Umudumyok da eşine değil o kıza kızıyor, ondan nefret ediyor nedense.
Ortada benim anladığım kadarıyla eğer anlatıldığı gibiyse tek suçlu eşi ama kimse ona toz konduramıyor.
Ya herkes konu sahibine yüklenmiş, onu suçlamış neymiş konu sahibi arkadaş eşini seviyorsa özgür bırakacak, mutlu olmasını isteyecek, aradan çekilerek sevdiğine kavuşmasını sağlayacak.
Eşini kendisiyle evlenmeye zorlamamış ki, aksine eşi teklif etmiş.
Birincisi burada bencil olan eşi, belki bir inat uğruna belki onunla evlenip unuturum diye evlenmiş.
Olan da bu arkadaşın hayallerine, gençliğine, umutlarına olmuş.
Hangimiz sevilmek, el üstünde tutulmak, kıskanılmak, eşimizin ya da sevgilimizin bize aşkla baktığını görmek istemeyiz.
Konu sahibi arkadaş bunların hiç birini yaşamamış.
Bir kişi de burada severek evlenip, şiddet gören, mutsuz olan kadınlarla kıyaslamış onlardan daha şanslısın eşin seni üzmüyor demiş.
Umudumyok onlardan daha şanssız, onlar en azından zamanında sevmiş sevilmiş, evlilikleri bazı sebeplerle yürümemiş.
En acınılacak durum onun durumu, yahu eşinin başka bir kadının adını sayıkladığını duymuş.
Bence bu aldatılmaktan daha kötü bir durum.
Çünkü diğerinde aşk yoktur, duygusallık yoktur.
Umudumyok da eşine değil o kıza kızıyor, ondan nefret ediyor nedense.
Ortada benim anladığım kadarıyla eğer anlatıldığı gibiyse tek suçlu eşi ama kimse ona toz konduramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?