konu sahıbi yorumlara açıklık getirdikçe daha çok üzüldüm ben ..
Erkekler ne kadar nankör ya .. karşısında oturmasını konusmasını susmasını bilen belliki belirli vasıfları olan bir kadın var üstelik bu kadın kocasına aşık .. onu başka bır kalple paylasmayı göze alacak kadar aşık ..
Ama kocanıza yetmiyor ..
Bir söz var : gümüş uzaktan aldın gibi parlarmış .. diye .. bu durumda böyle ..
ama siz bu durumu hak etmıyorsunuz , yazık size ..
savaş aman boşanma geçici bu durum diyenler olmuş aldanmayın ..
Bu kadar fedakar , aşık bir kadınla 4 yıldır evli ustelık baba olmuş bir adam hala kalbinde yer açamamışsa
karısına .. geçici falan değildir durum ..
Konusun eşiyle dıyorsunuz, oldu ki konuştular .. bişeyler dile gelince adam dediki '' ben de soyleme ıstıyordum ama kırmak ıstemıyordum ama dayanamıyorum bu iş bitsin .. '' o zaman yaşayacağı yıkımı göz onune alıyormusunuz yorum yaparken ?
Sanırım konuşulmamalı derken, beni sevmeni istiyorum.
Bana ilgi göstermeni istiyorum.
...
Tarzı konuşmaların ancak konu sahibinin boşuna çabalarına neden olacak diye konuşulmasın deniyor.
Tabii ki konuşulsun ama hayıflanma, sızlanma gibi değil.
Açık kart oynamakta yarar var: 'Beni hayatında eşin gibi, sevdiğin kadın gibi, ömrünü geçirmek istediğin insan gibi istiyor musun?' tarzı sorulmalı...
Ama alacağı cevap bana göre hayır olmayacak.
Evet diyecek eşi, seni hayatımda istiyorum diyecek.
Ama aynı tas aynı hamam ilgisizlikler-sevgisizlikler devam edecek...
Yani konuşsun gene de ama bu bir çözüm olmayacak...
Eee napsın bıraksın kaçsın mı diyeceksiniz hayır bence zamanla laf üstüne konuyu getirmeli...
O zaman aslında konu sahibinin eline geçmiş ama o değerlendirememiş...
İsim sayıklarken, melonkoli geçirirken söylemeliydi...
yalnız bunları okudukça korktum eski nişanlım da acaba evlenmek üzere olduğu kıza aynısını yapar mı diye :S
ama canim kusura bakma ama...sen bile bile lades yapmissin...bunu bile bile evlenmissin......baskasini sevdigini biliyormussun sonucta!!!ama o zaman sana neden evlenme teklif etti!!!!Onunla evlenseydi ama degilmi...Allah yardimcin olsun canim yaa cok zor valla...ne diyebilirimki...seni sevmese evlenirmiydi....hicmi bunu söylemedi sana....genclik hatalar mi diyelim keske bekleseydi senin kanina neden girdiki...keşke dediğin gibi kuruntu yapmış olsaydım. ilk evlendiğimiz zamanlarda ismini sayıklardı. ben uyandırır söylerdim. sonraları benimle birlikte hiç aynı anda uyumaz oldu. hep benden sonra yatağa giriyor. ben uyumuş oluyorum. elbette kızım için belki unutur diye evliliğime çok emek veriyorumama sevildiğini ya da sevilmediğini hangi kadın hissetmez ki? bazı şarkıları dinlerken transa geçiyor. seslendiğimde gözlerinin dolu dolu olduğunu görüyorum. çok sabrettim ama artık çok yoruldum bana kötü davransa belki mücadeleden vazgeçeceğim. kız bir ara nişanlanacak olmuş. bunu duyduğunda kendini dağıttı. elbette bunları benimle paylaşmıyor. ortak arkadaşlarından duydum. bana sabırlı ol unutacak diye telkin veriyorlar ama sabrım tğkendi artık
nasıl yani anlamadım
ben eski nşanlımdan ayrıldığımda kahrlmuştu toparlanamadı sonra helalleşmek için görüşmek istedim başkası var hayatımda dedi sevindim ben de ama o kadar kısa sürede birini bulmasına şaşırmıştım: şimdi bunları duyunca merak edip ortak bir arkadaşımıza laf arasında sordum biraz mutsuzmuş daha evlenmemişler biz ayrılalı da 1buçuk sene oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?