Hepsinde de aynı yalanlar ya arayıp gitmez ya gitsede yapmaz. Salak sanmasalar keşke bizi kendileri dahada akilsiz duruma düşüyorlarbenim eski eşim de aramıştım ama gitmedim demişti (eskort)
bunların yalanları da hep böyle bırak ya ayrıl hiç bir şekilde de inanma. gerçekten değmez bu erkeklerle ömür geçirmeye
Elimde değil ki şuan. Kendimi suçlamiyorum ama kandırılmış olmanın acısını gerçekten yaşıyorumYazdiklarinizdan anladigim adamin elle tutulur hicbir ozelligi yokmus siz neden kendinize yuk ediyordunuz ki?
En güçlü hissim kendisine mide bulantısı zatenEvliliginizde cinsellik yokmus zaten. Bosanmak icin gecerli bir sebep bu.
Esinizin ereksiyon problemi varsa baska bi kadinla da iliskiye girememistir ama o niyetle adim atmasi bile mide bulandirici.
Yok kız yalan yapamadığı ihtiyaç duyunca oralara gidiyordu ondan bana ihtiyaç duymuyor başından atıyormuşBişi dicem bence bu evlilikteki sorun onun masaj salonuna gitmesinden önce sen cinsellik istediğinde sana o... demesiymiş...Bunu nasıl sindirdin? O zaman ya bi danışmana gitmeniz gerekiyordu ya da oturup düşünmen konuşman gerekiyordu...Adamda ciddi cinsel problemler var...Belki de masaj salonunda pratik yapıp evde daha iyi yaparım gibi saçma düşüncelerle gitti...Adamın aldatacak kapasitesi de yok parayla anca yapabiliyor...
Ne yaptınız hâlâ eve dönmeye çalışıyor mu ?Yok kız yalan yapamadığı ihtiyaç duyunca oralara gidiyordu ondan bana ihtiyaç duymuyor başından atıyormuş
Hala çalışıyor. 3. Kez gidişinide itiraf etti. 2 diye yemin ediyorduNe yaptınız hâlâ eve dönmeye çalışıyor mu ?
Demediniz mi evdekini tatmin ettin sanki de dışarısı mı kaldı diye.Hala çalışıyor. 3. Kez gidişinide itiraf etti. 2 diye yemin ediyordu
Yalan söylediği çok belli iyice süründürmeden sakın affetme boşan diyemiyorum çocuk varsaKocamın rehberinde .... masaj ......masaj diye iki tane telefon kaydı farkettim. Watsap profil resmine baktığımda mutlu son masaj salonu olduğunu gördüm. Eşim inkar etti numaraların çok eskiden beri olduğunu söyledi. Ama önceden kayıtlı olmadıklarından da eminim tabiki. Saçma sapan şekillerde inkar etti. Bende evden gitmesini istediğimi en kısa sürede de boşanmak istediğimi söyledim. Kendisi gitti fakat aramaya mesaj atmaya açıklama yapmaya devam etti. Bende mahsus en azından tüm gerçekleri öğrenmek için ona yalandan, yapmışsın hersey ortada ama kendin anlatır itiraf edersen affedicem dedim. Buda 3-4 ay önce bir masaj salonuna gittiğini ve evlilik boyunca sadece bir kez olduğunu söyledi. Tamam dedim affetmedim tabiki. affedicem sandığı için çok bozuldu. Sonra sen affedicem dedin diye ben yaptım dedim aslında yapmadım. öyle bir yere gitmedim dedi. Yalvarmaya ısrar etmeye devam etti. Kapida arabada yattı vs. Asla almadım eve. Neyse artık konuşalım dedim ben avukata gidicem yarın. eşyalarını da vereyim.Yalnız dedim adam gibi konuş. Bir yaptım bir yapmadım diyerek dahada rezil duruma düşme dedim gözümde. Kesinlikle boşanıyoruz yalan konuşmanın manası kalmadı artık. Ne dersen de kararım kesin filan dedim. Buda geçti karşıma herseyi itiraf edicem diyerek ağlamaklı bir şekilde. 3 ay önce falan değil. Bir buçuk sene önce gittim 2 kez dedi. Seninle çok kötü kavga etmiştik çok üzerime gelmiştin. Boşanmayı düşünmüştüm. Bir kere gittim yapamadan çıktım. İnatla 3 gün sonra başka yere gittim kesin yapma niyetiyle bu sefer girişimde bulunmama rağmen olmadı hiç birşey. Hepsi bu kadar zaten çok pişman oldum. Seni seviyorumlar yalvarmalar vs. Ben psikolojik olarak çok kötüyüm ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum. Bu adam bir yandan fırıldak gibi yalan söylüyor bir yandan acı çekiyorum. Yardıma ihtiyacım var...
Tamam dedim affetmedim tabii ki... (önyargılardan ve eşimin bana saygısını kaybetmesinin korktuğum için affedebilirim o yüzden affetmedim demek) bence eşinizi affedeceksiniz.Kocamın rehberinde .... masaj ......masaj diye iki tane telefon kaydı farkettim. Watsap profil resmine baktığımda mutlu son masaj salonu olduğunu gördüm. Eşim inkar etti numaraların çok eskiden beri olduğunu söyledi. Ama önceden kayıtlı olmadıklarından da eminim tabiki. Saçma sapan şekillerde inkar etti. Bende evden gitmesini istediğimi en kısa sürede de boşanmak istediğimi söyledim. Kendisi gitti fakat aramaya mesaj atmaya açıklama yapmaya devam etti. Bende mahsus en azından tüm gerçekleri öğrenmek için ona yalandan, yapmışsın hersey ortada ama kendin anlatır itiraf edersen affedicem dedim. Buda 3-4 ay önce bir masaj salonuna gittiğini ve evlilik boyunca sadece bir kez olduğunu söyledi. Tamam dedim affetmedim tabiki. affedicem sandığı için çok bozuldu. Sonra sen affedicem dedin diye ben yaptım dedim aslında yapmadım. öyle bir yere gitmedim dedi. Yalvarmaya ısrar etmeye devam etti. Kapida arabada yattı vs. Asla almadım eve. Neyse artık konuşalım dedim ben avukata gidicem yarın. eşyalarını da vereyim.Yalnız dedim adam gibi konuş. Bir yaptım bir yapmadım diyerek dahada rezil duruma düşme dedim gözümde. Kesinlikle boşanıyoruz yalan konuşmanın manası kalmadı artık. Ne dersen de kararım kesin filan dedim. Buda geçti karşıma herseyi itiraf edicem diyerek ağlamaklı bir şekilde. 3 ay önce falan değil. Bir buçuk sene önce gittim 2 kez dedi. Seninle çok kötü kavga etmiştik çok üzerime gelmiştin. Boşanmayı düşünmüştüm. Bir kere gittim yapamadan çıktım. İnatla 3 gün sonra başka yere gittim kesin yapma niyetiyle bu sefer girişimde bulunmama rağmen olmadı hiç birşey. Hepsi bu kadar zaten çok pişman oldum. Seni seviyorumlar yalvarmalar vs. Ben psikolojik olarak çok kötüyüm ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum. Bu adam bir yandan fırıldak gibi yalan söylüyor bir yandan acı çekiyorum. Yardıma ihtiyacım var...
Anlamadim ne dediğiniTamam dedim affetmedim tabii ki... (önyargılardan ve eşimin bana saygısını kaybetmesinin korktuğum için affedebilirim o yüzden affetmedim demek) bence eşinizi affedeceksiniz.
Cocuk yok. 3. Kez gidişinide itiraf ettiYalan söylediği çok belli iyice süründürmeden sakın affetme boşan diyemiyorum çocuk varsa
Şöyle aslında gururunuz elverse kabul edeceksiniz Eşinizle barışacaktınız. Eşiniz yufka yürekliliğiniz yüzünden size bunları yapıyor... lütfen eşinizi boşamayacaksanız aldatma konusunda yakınmayın. Hem burda hem de gerçek hayatta. Eşiniz aldatmaya meyilli çok alışmış hatta lütfen kabul etmeyin.Anlamadim ne dediğini
Kaç üçtür o. Pislik herif. Bu itiraflarda güzel bir tazminat alin siz ondan. Hayır için dağıtımınız en azında.Cocuk yok. 3. Kez gidişinide itiraf etti
Aynen kaç üç kimbilir. Ne pislikmiş. Nasıll da uyumuşum ayakta. Halaa şoktayım. Dava uzar öyle yapınca da. Değer mi bunla evli kalmayaKaç üçtür o. Pislik herif. Bu itiraflarda güzel bir tazminat alin siz ondan. Hayır için dağıtımınız en azında.
3 kez mi yok artık hastalık falan bulaşır maazallah iyi ki çocuk yok eğer sevgi de yoksa sakince uzaklaşın bu 10 a falan çıkar gibiCocuk yok. 3. Kez gidişinide itiraf etti
Dava açtım ki ben boşanmak içinŞöyle aslında gururunuz elverse kabul edeceksiniz Eşinizle barışacaktınız. Eşiniz yufka yürekliliğiniz yüzünden size bunları yapıyor... lütfen eşinizi boşamayacaksanız aldatma konusunda yakınmayın. Hem burda hem de gerçek hayatta. Eşiniz aldatmaya meyilli çok alışmış hatta lütfen kabul etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?