Kocam beni aldatmış yardımm?

benim eski eşim de aramıştım ama gitmedim demişti (eskort)
bunların yalanları da hep böyle bırak ya ayrıl hiç bir şekilde de inanma. gerçekten değmez bu erkeklerle ömür geçirmeye
Hepsinde de aynı yalanlar ya arayıp gitmez ya gitsede yapmaz. Salak sanmasalar keşke bizi kendileri dahada akilsiz duruma düşüyorlar

O büyük kavgalar tek taraflı yaşanmadı. Kocan kavga sonucu masaj salonuna giderken sen niye evde oturdun ? Anlamıyorum yani bu erkeklerin 15 yaş bahanelerini.

Bütün haklarınızı alın. Cok geçmiş olsun. Adam değilmiş karaktersiz. Bir an önce atlatırsın umarım.

Bişi dicem bence bu evlilikteki sorun onun masaj salonuna gitmesinden önce sen cinsellik istediğinde sana o... demesiymiş...Bunu nasıl sindirdin? O zaman ya bi danışmana gitmeniz gerekiyordu ya da oturup düşünmen konuşman gerekiyordu...Adamda ciddi cinsel problemler var...Belki de masaj salonunda pratik yapıp evde daha iyi yaparım gibi saçma düşüncelerle gitti...Adamın aldatacak kapasitesi de yok parayla anca yapabiliyor...

Yok kız yalan yapamadığı ihtiyaç duyunca oralara gidiyordu ondan bana ihtiyaç duymuyor başından atıyormuş

Yalan söylediği çok belli iyice süründürmeden sakın affetme boşan diyemiyorum çocuk varsa

Tamam dedim affetmedim tabii ki... (önyargılardan ve eşimin bana saygısını kaybetmesinin korktuğum için affedebilirim o yüzden affetmedim demek) bence eşinizi affedeceksiniz.

Anlamadim ne dediğini
Şöyle aslında gururunuz elverse kabul edeceksiniz Eşinizle barışacaktınız. Eşiniz yufka yürekliliğiniz yüzünden size bunları yapıyor... lütfen eşinizi boşamayacaksanız aldatma konusunda yakınmayın. Hem burda hem de gerçek hayatta. Eşiniz aldatmaya meyilli çok alışmış hatta lütfen kabul etmeyin.

Kaç üçtür o. Pislik herif. Bu itiraflarda güzel bir tazminat alin siz ondan. Hayır için dağıtımınız en azında.
Aynen kaç üç kimbilir. Ne pislikmiş. Nasıll da uyumuşum ayakta. Halaa şoktayım. Dava uzar öyle yapınca da. Değer mi bunla evli kalmaya

Dava açtım ki ben boşanmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…