5 yıllık sevgilisini benimle aldatmış.

Durust davranmis olmasi iyi bir sey ama..
5 yillik iliskiyi surunceye surunceye bitiremeyen biri bana iradesiz ve ne istedigini bilmez gibi geliyor. İstemeyen ne olursa olsun birakir.
Aldatma, guvensizlik yani sira bu acilardan da bakip karar ver derim ben. Daha yasin cok genc

Merhaba

İki aylık sevgilim var fakat iki yıldır tanışıyoruz ve bir kaç ay sonra ailelerimizi tanıştırmayı planlıyordık. Ortak tanıdıklarımız vs var ablası ve kuzenlerini de tanıyorum

Ben 22 o ise 26 yaşında.

Dün bana beş yıldır sevgilisi olduğunu onunla birlikteyken başkalarıyla da görüştüğünü, onu sevmediğini, sürekli tartıştıklarını ama her terk ettiğinde kızın ağlayıp kendi ailesini devreye sokarak tekrar onunla barıştığını, bir türlü iradeli davranıp tam anlamıyla bırakamadığını söyledi.

ilk defa birine kendimi bu kadar açıyorum seninle yalansız bir ilişkim olsun istiyorum çünkü seninle yuva kurmak istiyorum dedi.

Benimle sevgiliyken de telefonda bir kere konuştuklarını söyledi. Hepsi bu kadarsa affedicem doğruları söyle dedim doğrular bu kadar dedi. Bana kızın numarasını attı istersen konuş diye kızı aradım kız da daha bu salı ayrıldıklarını en son 13 haziranda iki saatliğine buluştuklarını söyledi.

Evet aramız iki üç yıldır çok kötüydü beni istemediğini de söylüyodu ama düzelir sandım biz yeni ayrıldık demek sen varsın diyeymiş dedi.

Sonra kız sevgilim olan kişiyi aradı beni de hatta aldı ben sesimi çıkarmadım, dinledim. Sevgilim olan kişi artık bittiğini beni sevdiğini benimle evlemeyi istediğini vs söyledi.

Şimdi sevgilim Bana da diyor ki istesem ben bitirir sana söylemezdim haberin olmadan devam ederdik ama yalanlar olsun istemedim bu zamana kadar hep hata yaptım bir kere dürüst olup söyledim seni kaybettim bırakma beni falan diyor.

Bana bir kere konuştuk dedin ama buluşmuşsunuz hala sevgiliymişsiniz yeni ayrılmışsınız diyorum o kadarını söyleyemedim dilim varmadı o yüzden onun numarasını verdim öğrenmeni istedim ama ben anlatamadım dedi.

Şuan o kızla tamamen ayrıldılar ben de bir süre düşünmek istiyorum dedim, pek görüşmüyorum.

Ben bundan önceki ilişkimde de büyük aldatıldım ve iki yıl sonra ilk defa birini sevmiştim ayrılmak istemiyorum ama hem o kıza karşı içim rahat değil hem de kendim için tedirginim ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. O kıza yaptığını bana da yapmasından korkuyorum. Veya bu ilişkiye devam etsem de ne kadar sağlıklı olur bunu düşünüyorum. Bu durumu nasıl aşabiliriz?

Beni birazcık rahatlatan bana kendisi itiraf etmiş olması ve çok mahcup durumda olması, beni çok istediğini herşeyi düzelteceğini söylemesi.
Bugüne kadar her şey gayet güzel gidiyordu bu kez düzgün bir ilişkim oldu sanmıştım. Böyle bir olay olması beni şaşırttı
Harem kurmayi düsunuyo herhalde süslemis laflari sende en azindan dürüst diye affetmissin yazik gercekten o kiza neler dedi hic dusundunmu onu nasil kandirdi

daha sevgilisinden ayrilmayi beceremeyen insanla nasil yuva kurmaya cesaret edeceksiniz,
tiynetsizin teki belli ki.

Sana yalan söylemiş, sözde bir kez telefonla konuşmuşlar. Kız sana buluştuklarını söylemiş işte. İlişkiye devam etmeyi düşünerek kendine olan saygını kaybetme. Huylu huyundan vazgeçmez.

O kızla ilişkisi bitiyse bunu neden sana anlattı. Hadi anlattı neden ikinizi muhatap etti(hem senin hem o kız açısından çok kötü bir durum). Amacı dürüstlük olan kişinin yapacağı davranışlar değil bunlar çok saçma. Ki dürüstlük kasarken bile yalan söylemiş. Yaşadığınız olaylar çok saçma elle tutulur yanı yok.

Merhaba

İki aylık sevgilim var fakat iki yıldır tanışıyoruz ve bir kaç ay sonra ailelerimizi tanıştırmayı planlıyordık. Ortak tanıdıklarımız vs var ablası ve kuzenlerini de tanıyorum

Ben 22 o ise 26 yaşında.

Dün bana beş yıldır sevgilisi olduğunu onunla birlikteyken başkalarıyla da görüştüğünü, onu sevmediğini, sürekli tartıştıklarını ama her terk ettiğinde kızın ağlayıp kendi ailesini devreye sokarak tekrar onunla barıştığını, bir türlü iradeli davranıp tam anlamıyla bırakamadığını söyledi.

ilk defa birine kendimi bu kadar açıyorum seninle yalansız bir ilişkim olsun istiyorum çünkü seninle yuva kurmak istiyorum dedi.

Benimle sevgiliyken de telefonda bir kere konuştuklarını söyledi. Hepsi bu kadarsa affedicem doğruları söyle dedim doğrular bu kadar dedi. Bana kızın numarasını attı istersen konuş diye kızı aradım kız da daha bu salı ayrıldıklarını en son 13 haziranda iki saatliğine buluştuklarını söyledi.

Evet aramız iki üç yıldır çok kötüydü beni istemediğini de söylüyodu ama düzelir sandım biz yeni ayrıldık demek sen varsın diyeymiş dedi.

Sonra kız sevgilim olan kişiyi aradı beni de hatta aldı ben sesimi çıkarmadım, dinledim. Sevgilim olan kişi artık bittiğini beni sevdiğini benimle evlemeyi istediğini vs söyledi.

Şimdi sevgilim Bana da diyor ki istesem ben bitirir sana söylemezdim haberin olmadan devam ederdik ama yalanlar olsun istemedim bu zamana kadar hep hata yaptım bir kere dürüst olup söyledim seni kaybettim bırakma beni falan diyor.

Bana bir kere konuştuk dedin ama buluşmuşsunuz hala sevgiliymişsiniz yeni ayrılmışsınız diyorum o kadarını söyleyemedim dilim varmadı o yüzden onun numarasını verdim öğrenmeni istedim ama ben anlatamadım dedi.

Şuan o kızla tamamen ayrıldılar ben de bir süre düşünmek istiyorum dedim, pek görüşmüyorum.

Ben bundan önceki ilişkimde de büyük aldatıldım ve iki yıl sonra ilk defa birini sevmiştim ayrılmak istemiyorum ama hem o kıza karşı içim rahat değil hem de kendim için tedirginim ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. O kıza yaptığını bana da yapmasından korkuyorum. Veya bu ilişkiye devam etsem de ne kadar sağlıklı olur bunu düşünüyorum. Bu durumu nasıl aşabiliriz?

Beni birazcık rahatlatan bana kendisi itiraf etmiş olması ve çok mahcup durumda olması, beni çok istediğini herşeyi düzelteceğini söylemesi.
Bugüne kadar her şey gayet güzel gidiyordu bu kez düzgün bir ilişkim oldu sanmıştım. Böyle bir olay olması beni şaşırttı
Yazdim yazdim sildim.🙄 Bilemedim karisik is

Ya konuştuğun kuzeni vs biriyse? 5 senelik sevgilisinden seni garantilemeden ayrılmaması da ayrı sacma.ben olsam guvenmezdim.hatta dur ben bi kere ayni böylesine guvenip oturmuştum totomun üstüne.

Bu da bir taktik kendini acindirma taktiği.bugun yarın senden de sıkılır bı bakmışsın başkası var erkek değişmez .bende acı tecrübeler ile gördüm.hem diğerini bırakmıyor hem seni peki diğerini tercih etseydi yani o kızın yerinde sen olaydın ne olacaktı ,yol ver ilerde çok pişman olursun .adamın yaptığı basit birşey değil bir aldatmadir.

Altınla mı kaplıymış? Herif düpedüz riyakar, hileci, hurdacı, üçkağıtçı. Öyle demiş de böyle demiş de.
eski sevgilisini de seni de öyle ya da böyle resmen aldatmış. Başka birileri de olabilir neden olmasın, altınla kaplı çünkü. E daha sonra da aldatır eski sevgilisine söylediği bahaneleri de senin için kullanır.

İşte sıkıntı şu, siz sanıyorsunuz ki başkasına yapmış ama size yapmayacak çünkü sizi çok seviyor, size çok değer veriyor. Öyle bir yapacak ki... Size söylediği "Seni seviyorum, sana çok değer veriyorum, seninle yuva kurmak istiyorum" laflarını adam eski sevgilisine de söylüyordu, emin olun.

Aldatmak alışkanlıktır. 5 yıllık sevgilisini seninle aldatan bir süre sonra seni de başkasıyla aldatır. Sana itirafı da muhtemelen yakalanmaktan korktuğu içindir; kendi itiraf edince böyle ikileme düşeceksin çünkü. Adam sana ilişkiye başlarken direkt olmasa da dolaylı olarak yalan söylemiş zaten, seni bir bakıma kandırmış. Nasıl "yalansız" bir ilişkiniz olabilir ki? Hadi her şeyi geçiyorum, sen bu adama ne kadar güveneceksin? Sana "Dışarıdayım" dediğinde ilk aklına gelen "Acaba yanında başka bir kız mı var, eski sevgilisi mi var?" soruları mı olacak yoksa sorgusuz sualsiz ne derse inanabilecek misin?

Güven problemi olan, her daim şüpheyle yaşadığın bir ilişkiyi yürütemezsin. Sevgilin bu ilişki örüntüsünü sürdürmeye, yani aldatma alışkanlığına çok büyük ihtimalle devam edecektir. İlişkini sonlandırmanı tavsiye ederim, daha önce de aldatılmışsın. Tekrar aldatılırsan sana çok ağır gelebilir bu, -ki bu ilişkiyi yürütmen bile bile ateşe atlaman demek. Başka insanlar hayatına her daim girebilir, çok gençsin, önünde aylar yıllar var. Olmayacak duaya amin deme, yoluna bak derim.

Sevgilin karaktersizin teki. Sana da pes diyorum. Hala düşünecekmiş. Senin sevgilin bir dalı tutmadan başkasını bırakmayanlarda. ileride aynısını sana da yapacak

Ergenlikte asi styla arabesk rap dinleyen arkadaşlarımız vardı, bi kulak asinaligimiz oldu yani...

Sizleri "aşkımın aşkı, aşkıma iyi bak" adlı şarkı ile başbaşa bırakıyorum...

Bu konu çok tanıdık geldi. Benimde eski nişanlım gidip başkasıyla görüşmüş. Bizde 5 yıldır birlikteydik. Ona ayrılmak istediğini, beni sevmediğini, ayrılınca çok üzüldüğüm için bırakamadığını falan söylemiş. Bunlar gezip tozuyorlar hergün benim hiç haberim yok. Neyse ayrıldı benden gitti onunla evlendi. Sonra ne mi oldu. Daha yüzük taktıkları bir kaç günü sonrası kapıma geldi. Merak etmiş beni. Arada geliyordu. İstesem onunla görüşmeye devam edebilirmişim. Ben başkasını bulana kadar. Bana arkadaşlık edebilirmiş!. Allah kurtarmış diyorum şimdi kendime. Sonra duydum ki başka kızlara bakıyormuş bu seferde. Huylu huyundan asla vazgeçmez. Yol yakınken dön derim.

5 yıllık sevgilim olacak ve ayrildigimiz zamanlarda ailemi devreye sokup barisacagiz bu adamın 2 aylık sevgilisi arayacak var ya ağzını ayirirdim o 2 aylık sevgilinin. Saf misin sen kankasinin nosunu vermiş onunla konusturmus.

Canım sen bu kadar saf mısın cidden :işsiz:
Daha 22 yaşındasın ve 2 aylık ilişki için nelere göz yummaya kalkıyorsun. Yarın öbür gün bu beni bırakamıyor der, sen elinin altında dururken başkalarına gider.

Benzer bir durum başıma gelmişti. Hiç zaman harcamayın derim.

Ona yapan size de yapacak.

E yuh siz de bunu yediniz mi. İki ay değil 2 yıldır diğer kızı aldatıyormuş. Ne demek söyleyemedim. 1-2-6 ay söyleyemedin 2 senede de mi söyleyemedin. Yalanın biri bin para.

Kendinizi bu adamın söylediklerine inandırmak istiyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Bu da yaşınızın çok genç olması ve tecrübesizliğinizden kaynaklanıyor. Bence önce bi okulu bitirin bir işe girin çalışın. Kendinizi geliştirin. O zaman bazı şeylerin ne denli yanlış olduğunu daha iyi anlayacaksınız.

X