5 yıllık sevgilisini benimle aldatmış.

Merhaba

İki aylık sevgilim var fakat iki yıldır tanışıyoruz ve bir kaç ay sonra ailelerimizi tanıştırmayı planlıyordık. Ortak tanıdıklarımız vs var ablası ve kuzenlerini de tanıyorum

Ben 22 o ise 26 yaşında.

Dün bana beş yıldır sevgilisi olduğunu onunla birlikteyken başkalarıyla da görüştüğünü, onu sevmediğini, sürekli tartıştıklarını ama her terk ettiğinde kızın ağlayıp kendi ailesini devreye sokarak tekrar onunla barıştığını, bir türlü iradeli davranıp tam anlamıyla bırakamadığını söyledi.

ilk defa birine kendimi bu kadar açıyorum seninle yalansız bir ilişkim olsun istiyorum çünkü seninle yuva kurmak istiyorum dedi.

Benimle sevgiliyken de telefonda bir kere konuştuklarını söyledi. Hepsi bu kadarsa affedicem doğruları söyle dedim doğrular bu kadar dedi. Bana kızın numarasını attı istersen konuş diye kızı aradım kız da daha bu salı ayrıldıklarını en son 13 haziranda iki saatliğine buluştuklarını söyledi.

Evet aramız iki üç yıldır çok kötüydü beni istemediğini de söylüyodu ama düzelir sandım biz yeni ayrıldık demek sen varsın diyeymiş dedi.

Sonra kız sevgilim olan kişiyi aradı beni de hatta aldı ben sesimi çıkarmadım, dinledim. Sevgilim olan kişi artık bittiğini beni sevdiğini benimle evlemeyi istediğini vs söyledi.

Şimdi sevgilim Bana da diyor ki istesem ben bitirir sana söylemezdim haberin olmadan devam ederdik ama yalanlar olsun istemedim bu zamana kadar hep hata yaptım bir kere dürüst olup söyledim seni kaybettim bırakma beni falan diyor.

Bana bir kere konuştuk dedin ama buluşmuşsunuz hala sevgiliymişsiniz yeni ayrılmışsınız diyorum o kadarını söyleyemedim dilim varmadı o yüzden onun numarasını verdim öğrenmeni istedim ama ben anlatamadım dedi.

Şuan o kızla tamamen ayrıldılar ben de bir süre düşünmek istiyorum dedim, pek görüşmüyorum.

Ben bundan önceki ilişkimde de büyük aldatıldım ve iki yıl sonra ilk defa birini sevmiştim ayrılmak istemiyorum ama hem o kıza karşı içim rahat değil hem de kendim için tedirginim ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. O kıza yaptığını bana da yapmasından korkuyorum. Veya bu ilişkiye devam etsem de ne kadar sağlıklı olur bunu düşünüyorum. Bu durumu nasıl aşabiliriz?

Beni birazcık rahatlatan bana kendisi itiraf etmiş olması ve çok mahcup durumda olması, beni çok istediğini herşeyi düzelteceğini söylemesi.
Bugüne kadar her şey gayet güzel gidiyordu bu kez düzgün bir ilişkim oldu sanmıştım. Böyle bir olay olması beni şaşırttı
Yalnız diğer kız adamın dibi 😄 Düz cümle olduğundan bu şekil anladım eğer kız seni hatta aldıysa hatta senin de olduğunu söylemeyecek kadar da naifmiş ağzı sıkı falan. Senin o sevgilin olacaktan kurtulmuş. Kendi söyler tabi yani çünkü ailesi arkadaş ortamı falan ağzından kaçırır diye korkmuştur. Yani dürüstlük değil bu düpedüz korkudan tutuşma.

Adam güzel oynamış ben çok dürüstüm çok seviyorum diğer kızı yıllardır sırf o üzülmesin diye çektim falan...
Daha senle birlikte olmadan ayrılması gerekirdi ama senden emin oluncaya kadar yedekte tutmuş şahsiyetsiz.
Uzaklaş

bir de kızın noyu vermiş. kızda seni konferansa almış. gerçekten komik ashasdshj
yalvarırım sana ayrıl

bir zamanlar ben de benzer bir şey yaşamıştım.o zaman 17 yaşındaydım ve aldatılan kızın durumundaydım.biz sevgili olmadan evvel bir hafta kadar görüşmüşler ve öyle kalmıştı.aynı şekilde senin gibi garantilemeden benden ayrılmak istemediği için biz sevgiliyken öbür kızla tekrar görüşmeye başlamıştı.benimle çıkmak için bir sene beklediğinden olsa gerek hemen ayrılmayı göze alamamıştı. ama bizdeki fark öbür kızın benden haberdar oluşuydu.
sonuç; her şey ortaya çıktığı an ilk işim ayrılmak oldu.çünkü bir kere yapan tekrar yapar.ilk erkek arkadaşım olduğu için çok sarsılmıştım, o ise ayrılmak istemeyip öbür kızı çağırıp gözümün önünde onu değil beni sevdiğini söylemişti.sonra da dönüp 'peki şimdi affettin mi?' diye sordu.Tabii ki affetmedim.Gururumu ayaklar altına almadan ayrıldım.Ve hayatımın aşkı, şimdiki eşimle hiç ayrılmamak üzere bir araya geldik.Her şerde bir hayır vardır bu olay beni diğer yarımla birleştirdi gerçekten.
Onlara gelince; ayrıldıktan birkaç hafta sonra tekrar bir araya gelmişler deneyelim vs diye,ama tabii ki yürütememişler.Ortada güvensizlik sorunu varsa asla yürümez, ne kadar uğraşsan da yürümez.İlla bir yerden çatlak verir. Şimdi tam haberdar olmamakla beraber ikisin de pek iyi bir hayatı olmadığını biliyorum. Sana da tavsiyem kendi yoluna bakman. Bir kere dünyaya geliyoruz ve her şeyin en iyisini hak ediyoruz. O şüpheyle yaşayıp kendini yiyip bitirmek yerine daha güzel ilişkilere yelken açarsın. Hiç değilse içinde ya daha iyi birisini kaçırdıysam şüphesi kalmaz. Yaşın da genç olduğu için ilerde daha doğru kararlar alırsın.

Aradiginiz kisinin, 5 yillik birlikteligi olan sahis olduguna emin misiniz? Boyle bir erkegin baska konularda da durust olamama potansiyeli var bence. Herhangi bir kiz arkadasina da aratmis olabilir.
Basligi acarken "beni aldatmis" yazmissiniz. Diger kiz da sizin icin ayni seyi yasiyor bu durumda "aldatilmis" oluyor. Ve o kizi, (sayet gercekten o kisiyse) aramaniz, konusmaniz cok yanlis olmus. Adam kendini cok matah bir sey sayip daha kotulerini de yapabilir aldigi bu paylasilamaz erkek sifati ile.
Neresinden bakarsaniz bakin yanlis iliskiler. Dogru hic bir yanini goremedim ben. Vaktimi harcamasina izin vermezdim.

artık karakterlerin oturdugu bir yaşa gelmişsiniz bu tarz şeyler lisede ünide felan olur. hala devam ediyosa kendıne yazık etme... senle küser başkasına yonelmeyeceği ne malum... o zamanda der ki kafamı dağıtmak içindi... bahane bitmez

Evlendikten sonra açacağın konuyu şimdiden görebiliyorum : Aldatıldım ne yapmalıyım ?

• Beğen
Reactions: 000
Bu arsızın genişliğinden midem bulandı.
Kesin kız tehdit etti..madem ayrıldık herşeyi söyleyeceğim dedi ondan size anlatmak zorunda kaldı.
Kesin bitirin.
Bu kişi sevgili iken böyleyse evliyken kim bilir nasıl olur..

Bir de yok kız şöyle yalvardı böyle yakardı vicdanen (!) ilişkiyi bitiremedim laflarına da inanmayın..

Yıl kaç olmuş artık.. biraz akıllı olun lütfen.. :KK54:

Son düzenleme:
Merhaba

İki aylık sevgilim var fakat iki yıldır tanışıyoruz ve bir kaç ay sonra ailelerimizi tanıştırmayı planlıyordık. Ortak tanıdıklarımız vs var ablası ve kuzenlerini de tanıyorum

Ben 22 o ise 26 yaşında.

Dün bana beş yıldır sevgilisi olduğunu onunla birlikteyken başkalarıyla da görüştüğünü, onu sevmediğini, sürekli tartıştıklarını ama her terk ettiğinde kızın ağlayıp kendi ailesini devreye sokarak tekrar onunla barıştığını, bir türlü iradeli davranıp tam anlamıyla bırakamadığını söyledi.

ilk defa birine kendimi bu kadar açıyorum seninle yalansız bir ilişkim olsun istiyorum çünkü seninle yuva kurmak istiyorum dedi.

Benimle sevgiliyken de telefonda bir kere konuştuklarını söyledi. Hepsi bu kadarsa affedicem doğruları söyle dedim doğrular bu kadar dedi. Bana kızın numarasını attı istersen konuş diye kızı aradım kız da daha bu salı ayrıldıklarını en son 13 haziranda iki saatliğine buluştuklarını söyledi.

Evet aramız iki üç yıldır çok kötüydü beni istemediğini de söylüyodu ama düzelir sandım biz yeni ayrıldık demek sen varsın diyeymiş dedi.

Sonra kız sevgilim olan kişiyi aradı beni de hatta aldı ben sesimi çıkarmadım, dinledim. Sevgilim olan kişi artık bittiğini beni sevdiğini benimle evlemeyi istediğini vs söyledi.

Şimdi sevgilim Bana da diyor ki istesem ben bitirir sana söylemezdim haberin olmadan devam ederdik ama yalanlar olsun istemedim bu zamana kadar hep hata yaptım bir kere dürüst olup söyledim seni kaybettim bırakma beni falan diyor.

Bana bir kere konuştuk dedin ama buluşmuşsunuz hala sevgiliymişsiniz yeni ayrılmışsınız diyorum o kadarını söyleyemedim dilim varmadı o yüzden onun numarasını verdim öğrenmeni istedim ama ben anlatamadım dedi.

Şuan o kızla tamamen ayrıldılar ben de bir süre düşünmek istiyorum dedim, pek görüşmüyorum.

Ben bundan önceki ilişkimde de büyük aldatıldım ve iki yıl sonra ilk defa birini sevmiştim ayrılmak istemiyorum ama hem o kıza karşı içim rahat değil hem de kendim için tedirginim ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. O kıza yaptığını bana da yapmasından korkuyorum. Veya bu ilişkiye devam etsem de ne kadar sağlıklı olur bunu düşünüyorum. Bu durumu nasıl aşabiliriz?

Beni birazcık rahatlatan bana kendisi itiraf etmiş olması ve çok mahcup durumda olması, beni çok istediğini herşeyi düzelteceğini söylemesi.
Bugüne kadar her şey gayet güzel gidiyordu bu kez düzgün bir ilişkim oldu sanmıştım. Böyle bir olay olması beni şaşırttı
Kızın 5 yıllık sevgilisini terketmemesi normal. Çünkü yaşanmışlıklar var.
Siz 2 aylık sevgiliden neden ayrılmıyorsunuz? Üstelik sizi aldatmış. Bu anormal.

Kız seni öğrenmiş sana anlatmasından korkmuş itiraf etmiş. 5 Yıllık sevgilisini aldatıyor sana da aynısını yapar , sevgi bitebilir ama bir insanı en iyi ayrılırken tanıyorsun. Sevgilisinden ayrılış şekli çok çirkin, bu karakterde birini mi istiyorsun hayatında.bir kaç yıl sonra başka bir kız hoparlörde seni dinlerken sana artık seni sevmediğini, ilişkinin bittiğini anlatırken sen de eski sevgilisinin konumuna düşersin. Yol ver gitsin bundan sevgili, eş olmaz 👎

Kızla ayrılmadan seni denemiş. seninle olmasaydı kızla devam edecekti. seninle olunca kızdan ayrılmış.

yarın aynısını sana da yapmayacağının garantisi var mı?

Ne basiretsiz adam.. sevgilisinden tek başına ayrılmayı becerememiş, velisi olarak sizi devreye sokmuş..

Böyle başlayan bir ilişki ne denli sağlıklı ilerler..

Sakın ayrılma
Bu devirde böyle dürüst adamı nerden bulacaksın
Aynı zamanda utangaç birisi
O kadar talep var ki adama
Ama o seni seçmiş
Çok şanslı bi kadınsın
2 ay tanımışsın
Neden bu kadar uzun tuttun süreyi?
Bi an önce aileleri tanıştır ve evlenin
Çünkü bu muhteşem adamın soyu mutlaka devam etmeli
Çoğaltın bunu
Kalmadı böylesi