- 31 Ekim 2022
- 1.555
- 5.602
- 88
- 25
Tebrik ediyorum. Siz çok güçlü bir insansınız, ondan daha iyisini hakediyorsunuz. Neden yaptı, kimle yapti gibi düşünceleri atın kafanızdan biran önce, değmez böylesi için size yazık.ben zaten avukatıma hemen vekalet verdim. Yarın öbür gün iş yerine gider kağıt
Her iki ucu da b.klu değnek. Boş verin düşünmeyin, sıkmayın daha fazla tatlı canınızı.Bu adam ağır sıkıntı ötmüyor yada o......lara gitmekten bana ötmek istememiş
Hikâye hepsi inanmayın, adam belkide oda beni aldattı vs diye mahkemeye delil toplamaya çalışıyor bile olabilir.eğer affedeceksen konuyu kapatacaksan tamamen yap sende bir kez ama eski hayatımıza dönelim nolur dedi
Oha. Elin heriflerinin altına yatın, yeter ki sümsüğün rahatı bozulmasın. İğrenç.Aaa en can alıcı kisimi unuttum. Bu bana affet diye dil dökerken. Sen olsan beni affedermiydin dedim. Ki sen beni mahrum ettin. Yine de affetmezdin dedim. Aynısını yapayım sana ne hissedeceksin bakalım dedim. 2 gün sonra bana eğer affedeceksen konuyu kapatacaksan tamamen yap sende bir kez ama eski hayatımıza dönelim nolur dedi
Bu herif sünepenin teki, boşanmaz. Hasta babası ve analığı var, kessen gitmez onların yanına. Bu pabuç dilleri onlara çıkaramaz. Süt dökmüş kedi gibi yanlarında.Hikâye hepsi inanmayın, adam belkide oda beni aldattı vs diye mahkemeye delil toplamaya çalışıyor bile olabilir.
Hangi adam suçlu da olsa böyle söyler nasıl midesi kaldırır. Ben şokOha. Elin heriflerinin altına yatın, yeter ki sümsüğün rahatı bozulmasın. İğrenç.
Aynı şeyi söyledim kendisine benim aklımla alay etme dedim. Yazılı da var. Herseyi beklerim aynenMercimek kadar beyni yokmuş bu adamın. Bu yüzden boşardım sanırım yerinizde olsam.
Kapısına kadar gittim yapamadım yalanına inanacağınızı düşünmek sizin aklınızla alay etmektir.
Bir kere de sen yap ödeşelim de, boşanma sürecinde sizi haksız hale getirip, sizi sağa sola rezil etmekle tehdit edecek durumu oluşturmak falandır.
komik gerçekten…
Bu teklifi yazılıdır inşallah. Boşanma davanıza koyun da, rezillik nasıl olur görsün :)
K.çının rahatı gururunun önüne geçmiş. Siz ona yeter ki bakın, naparsanız yapın.Hangi adam suçlu da olsa böyle söyler nasıl midesi kaldırır. Ben şok
Valla mı ya. Cidden o kadar mı bu adam. Şerefini yitirmiş. Evlilik mi bu. Ne yaşamışız biz böyle bir kocadan bir erkekten bu lafı duymak enteresan.K.çının rahatı gururunun önüne geçmiş. Siz ona yeter ki bakın, naparsanız yapın.
Valla biz de sizin yalancınızız. Bu adam bu kadar yani. Sizce nereye gidecek boşandıktan sonra ? Var mı onu böyle nazlayacak biri daha?Valla mı ya. Cidden o kadar mı bu adam. Şerefini yitirmiş. Evlilik mi bu. Ne yaşamışız biz böyle bir kocadan bir erkekten bu lafı duymak enteresan.
Aynı şeyi söyledim kendisine benim aklımla alay etme dedim. Yazılı da var. Herseyi beklerim aynen
Yapamamış hemiKocamın rehberinde .... masaj ......masaj diye iki tane telefon kaydı farkettim. Watsap profil resmine baktığımda mutlu son masaj salonu olduğunu gördüm. Eşim inkar etti numaraların çok eskiden beri olduğunu söyledi. Ama önceden kayıtlı olmadıklarından da eminim tabiki. Saçma sapan şekillerde inkar etti. Bende evden gitmesini istediğimi en kısa sürede de boşanmak istediğimi söyledim. Kendisi gitti fakat aramaya mesaj atmaya açıklama yapmaya devam etti. Bende mahsus en azından tüm gerçekleri öğrenmek için ona yalandan, yapmışsın hersey ortada ama kendin anlatır itiraf edersen affedicem dedim. Buda 3-4 ay önce bir masaj salonuna gittiğini ve evlilik boyunca sadece bir kez olduğunu söyledi. Tamam dedim affetmedim tabiki. affedicem sandığı için çok bozuldu. Sonra sen affedicem dedin diye ben yaptım dedim aslında yapmadım. öyle bir yere gitmedim dedi. Yalvarmaya ısrar etmeye devam etti. Kapida arabada yattı vs. Asla almadım eve. Neyse artık konuşalım dedim ben avukata gidicem yarın. eşyalarını da vereyim.Yalnız dedim adam gibi konuş. Bir yaptım bir yapmadım diyerek dahada rezil duruma düşme dedim gözümde. Kesinlikle boşanıyoruz yalan konuşmanın manası kalmadı artık. Ne dersen de kararım kesin filan dedim. Buda geçti karşıma herseyi itiraf edicem diyerek ağlamaklı bir şekilde. 3 ay önce falan değil. Bir buçuk sene önce gittim 2 kez dedi. Seninle çok kötü kavga etmiştik çok üzerime gelmiştin. Boşanmayı düşünmüştüm. Bir kere gittim yapamadan çıktım. İnatla 3 gün sonra başka yere gittim kesin yapma niyetiyle bu sefer girişimde bulunmama rağmen olmadı hiç birşey. Hepsi bu kadar zaten çok pişman oldum. Seni seviyorumlar yalvarmalar vs. Ben psikolojik olarak çok kötüyüm ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum. Bu adam bir yandan fırıldak gibi yalan söylüyor bir yandan acı çekiyorum. Yardıma ihtiyacım var...
Kimse yok. Hayatta yapayalnız artıkValla biz de sizin yalancınızız. Bu adam bu kadar yani. Sizce nereye gidecek boşandıktan sonra ? Var mı onu böyle nazlayacak biri daha?
Dehşet verici bir evlilik yaşamışım yeni aydımVerilmiş sadakanız varmış, geçmiş olsun, umarım kısa sürer boşanma süreciniz.
Aldatmak kötü, hadi yedi bir halt, sonrasındaki süreci yönetme becerisi daha kötü.
Evlilik içinde cinsel birlikteli/uyum kötü.
İşi/gücü, ekonomik durumu, ailesi nedir bilmiyorum ama bu adamın komplekslerine ve size getirdiği teklife bakınca, onları da az çok tahmin ediyorum
Ben eşine inandım. Bence seninle birlikte olamadığı için kendince başkasıyla yapabiliyor muyum diye denemeye gitti ve bence orada da başaramadı. O yüzden hiç üzülme neler yaptı diye. Bunu denemiş olması zaten aldatma hatta aklından bile geçirmesi orası ayrı mesele. Ama sebebi tamamen kendi sorunuyla ilgili. Keşke masaj salonu yerine doktora gitseymiş.Bende masöre gitsem içim soğurum aceba birazöfkeden yerimde duramıyorum günlerdir. Beni mahrum yaşattı hayvan neler yapıyormuş diye diye delirdim
benim eski eşim de aramıştım ama gitmedim demişti (eskort)Kocamın rehberinde .... masaj ......masaj diye iki tane telefon kaydı farkettim. Watsap profil resmine baktığımda mutlu son masaj salonu olduğunu gördüm. Eşim inkar etti numaraların çok eskiden beri olduğunu söyledi. Ama önceden kayıtlı olmadıklarından da eminim tabiki. Saçma sapan şekillerde inkar etti. Bende evden gitmesini istediğimi en kısa sürede de boşanmak istediğimi söyledim. Kendisi gitti fakat aramaya mesaj atmaya açıklama yapmaya devam etti. Bende mahsus en azından tüm gerçekleri öğrenmek için ona yalandan, yapmışsın hersey ortada ama kendin anlatır itiraf edersen affedicem dedim. Buda 3-4 ay önce bir masaj salonuna gittiğini ve evlilik boyunca sadece bir kez olduğunu söyledi. Tamam dedim affetmedim tabiki. affedicem sandığı için çok bozuldu. Sonra sen affedicem dedin diye ben yaptım dedim aslında yapmadım. öyle bir yere gitmedim dedi. Yalvarmaya ısrar etmeye devam etti. Kapida arabada yattı vs. Asla almadım eve. Neyse artık konuşalım dedim ben avukata gidicem yarın. eşyalarını da vereyim.Yalnız dedim adam gibi konuş. Bir yaptım bir yapmadım diyerek dahada rezil duruma düşme dedim gözümde. Kesinlikle boşanıyoruz yalan konuşmanın manası kalmadı artık. Ne dersen de kararım kesin filan dedim. Buda geçti karşıma herseyi itiraf edicem diyerek ağlamaklı bir şekilde. 3 ay önce falan değil. Bir buçuk sene önce gittim 2 kez dedi. Seninle çok kötü kavga etmiştik çok üzerime gelmiştin. Boşanmayı düşünmüştüm. Bir kere gittim yapamadan çıktım. İnatla 3 gün sonra başka yere gittim kesin yapma niyetiyle bu sefer girişimde bulunmama rağmen olmadı hiç birşey. Hepsi bu kadar zaten çok pişman oldum. Seni seviyorumlar yalvarmalar vs. Ben psikolojik olarak çok kötüyüm ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum. Bu adam bir yandan fırıldak gibi yalan söylüyor bir yandan acı çekiyorum. Yardıma ihtiyacım var...
Bu yol daha cazip gelmiş demek..Ben eşine inandım. Bence seninle birlikte olamadığı için kendince başkasıyla yapabiliyor muyum diye denemeye gitti ve bence orada da başaramadı. O yüzden hiç üzülme neler yaptı diye. Bunu denemiş olması zaten aldatma hatta aklından bile geçirmesi orası ayrı mesele. Ama sebebi tamamen kendi sorunuyla ilgili. Keşke masaj salonu yerine doktora gitseymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?