Kocam beni aldatmış yardımm?

ben zaten avukatıma hemen vekalet verdim. Yarın öbür gün iş yerine gider kağıt
Tebrik ediyorum. Siz çok güçlü bir insansınız, ondan daha iyisini hakediyorsunuz. Neden yaptı, kimle yapti gibi düşünceleri atın kafanızdan biran önce, değmez böylesi için size yazık.

Oha. Elin heriflerinin altına yatın, yeter ki sümsüğün rahatı bozulmasın. İğrenç.

Hikâye hepsi inanmayın, adam belkide oda beni aldattı vs diye mahkemeye delil toplamaya çalışıyor bile olabilir.
Bu herif sünepenin teki, boşanmaz. Hasta babası ve analığı var, kessen gitmez onların yanına. Bu pabuç dilleri onlara çıkaramaz. Süt dökmüş kedi gibi yanlarında.

Mercimek kadar beyni yokmuş bu adamın. Bu yüzden boşardım sanırım yerinizde olsam.
Kapısına kadar gittim yapamadım yalanına inanacağınızı düşünmek sizin aklınızla alay etmektir.
Bir kere de sen yap ödeşelim de, boşanma sürecinde sizi haksız hale getirip, sizi sağa sola rezil etmekle tehdit edecek durumu oluşturmak falandır.
komik gerçekten…
Bu teklifi yazılıdır inşallah. Boşanma davanıza koyun da, rezillik nasıl olur görsün :)

Aynı şeyi söyledim kendisine benim aklımla alay etme dedim. Yazılı da var. Herseyi beklerim aynen

Valla mı ya. Cidden o kadar mı bu adam. Şerefini yitirmiş. Evlilik mi bu. Ne yaşamışız biz böyle bir kocadan bir erkekten bu lafı duymak enteresan.
Valla biz de sizin yalancınızız. Bu adam bu kadar yani. Sizce nereye gidecek boşandıktan sonra ? Var mı onu böyle nazlayacak biri daha?

Aynı şeyi söyledim kendisine benim aklımla alay etme dedim. Yazılı da var. Herseyi beklerim aynen

Verilmiş sadakanız varmış, geçmiş olsun, umarım kısa sürer boşanma süreciniz.
Aldatmak kötü, hadi yedi bir halt, sonrasındaki süreci yönetme becerisi daha kötü.
Evlilik içinde cinsel birlikteli/uyum kötü.
İşi/gücü, ekonomik durumu, ailesi nedir bilmiyorum ama bu adamın komplekslerine ve size getirdiği teklife bakınca, onları da az çok tahmin ediyorum

Yapamamış hemi

Dehşet verici bir evlilik yaşamışım yeni aydım

Bende masöre gitsem içim soğurum aceba biraz öfkeden yerimde duramıyorum günlerdir. Beni mahrum yaşattı hayvan neler yapıyormuş diye diye delirdim
Ben eşine inandım. Bence seninle birlikte olamadığı için kendince başkasıyla yapabiliyor muyum diye denemeye gitti ve bence orada da başaramadı. O yüzden hiç üzülme neler yaptı diye. Bunu denemiş olması zaten aldatma hatta aklından bile geçirmesi orası ayrı mesele. Ama sebebi tamamen kendi sorunuyla ilgili. Keşke masaj salonu yerine doktora gitseymiş.

Evliliginizde cinsellik yokmus zaten. Bosanmak icin gecerli bir sebep bu.
Esinizin ereksiyon problemi varsa baska bi kadinla da iliskiye girememistir ama o niyetle adim atmasi bile mide bulandirici.

benim eski eşim de aramıştım ama gitmedim demişti (eskort)
bunların yalanları da hep böyle bırak ya ayrıl hiç bir şekilde de inanma. gerçekten değmez bu erkeklerle ömür geçirmeye

Bu yol daha cazip gelmiş demek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…