İnanın şu anda öğrendim ve müthiş şaşkınım. Konu sahibi için de konuyu her ne kadar çok karışık yazmış olsanız da ben açıkçası iki kereden fazla gittiğini düşünüyorum.Yok hepsine değil. Bu hizmeti veren de var illegal bir şekilde.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocam beni aldatmış yardımm?
- Konu Sahibi 1nbahar
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aldatıldım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Temmuz 2014
- 6.331
- 17.905
- 448
İyiymiş ya her kavgada, sinir öfkeyle gidelim takılalım bizde erkeklerde sonra düzelince aile olalım. Bahaneleri de öyle güzel hazırlıyorlar ki. O kanıtlarla bir an önce boşanın bence. Zaten bir daha yapacaktır.Kocamın rehberinde .... masaj ......masaj diye iki tane telefon kaydı farkettim. Watsap profil resmine baktığımda mutlu son masaj salonu olduğunu gördüm. Eşim inkar etti numaraların çok eskiden beri olduğunu söyledi. Ama önceden kayıtlı olmadıklarından da eminim tabiki. Saçma sapan şekillerde inkar etti. Bende evden gitmesini istediğimi en kısa sürede de boşanmak istediğimi söyledim. Kendisi gitti fakat aramaya mesaj atmaya açıklama yapmaya devam etti. Bende mahsus en azından tüm gerçekleri öğrenmek için ona yalandan, yapmışsın hersey ortada ama kendin anlatır itiraf edersen affedicem dedim. Buda 3-4 ay önce bir masaj salonuna gittiğini ve evlilik boyunca sadece bir kez olduğunu söyledi. Tamam dedim affetmedim tabiki. affedicem sandığı için çok bozuldu. Sonra sen affedicem dedin diye ben yaptım dedim aslında yapmadım. öyle bir yere gitmedim dedi. Yalvarmaya ısrar etmeye devam etti. Kapida arabada yattı vs. Asla almadım eve. Neyse artık konuşalım dedim ben avukata gidicem yarın. eşyalarını da vereyim.Yalnız dedim adam gibi konuş. Bir yaptım bir yapmadım diyerek dahada rezil duruma düşme dedim gözümde. Kesinlikle boşanıyoruz yalan konuşmanın manası kalmadı artık. Ne dersen de kararım kesin filan dedim. Buda geçti karşıma herseyi itiraf edicem diyerek ağlamaklı bir şekilde. 3 ay önce falan değil. Bir buçuk sene önce gittim 2 kez dedi. Seninle çok kötü kavga etmiştik çok üzerime gelmiştin. Boşanmayı düşünmüştüm. Bir kere gittim yapamadan çıktım. İnatla 3 gün sonra başka yere gittim kesin yapma niyetiyle bu sefer girişimde bulunmama rağmen olmadı hiç birşey. Hepsi bu kadar zaten çok pişman oldum. Seni seviyorumlar yalvarmalar vs. Ben psikolojik olarak çok kötüyüm ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum. Bu adam bir yandan fırıldak gibi yalan söylüyor bir yandan acı çekiyorum. Yardıma ihtiyacım var...
Boşanmaya çalışıyorum çekişmeli şekilde. Zaten kavgalarin sebebi cinsellik yaşanmamasıydı evliligimizde. Ben kavga ediyordum nasıl bir evlilik bu diye o dışarı gidiyormuş. İnsan utanır. Evdeki kadını mahkum edipte bunu yapmayaİyiymiş ya her kavgada, sinir öfkeyle gidelim takılalım bizde erkeklerde sonra düzelince aile olalım. Bahaneleri de öyle güzel hazırlıyorlar ki. O kanıtlarla bir an önce boşanın bence. Zaten bir daha yapacaktır.
O fantezimizde mevcut zaten hasta zihnimizde. Valla leb demeden anladınCok affedersiniz ama bunu diyen adam yataga 3.kisiyide çağırır. Nasil bir mide o ya. Bosanmakla en dogrusunu yapıyorsunuz.
3-5 ayda bir gitmiş sonradan dediğine göre zaten. Biz onu 3-5 gün olarak anlayabilirizİnanın şu anda öğrendim ve müthiş şaşkınım. Konu sahibi için de konuyu her ne kadar çok karışık yazmış olsanız da ben açıkçası iki kereden fazla gittiğini düşünüyorum.
- 23 Temmuz 2014
- 6.331
- 17.905
- 448
Hem evi çekip çeviren, sorumluluğunu yüklenen, yemeğini hazırlayıp, ütüsünü yapan kadın olacak hem de dışarıda gönlünü eğlendireceği bir kadın olacak bu yüzden boşanmak işlerine gelmiyor. Öyle seviyorum ayaklarına falan yatmaları trajikomik zaten seven bunu aklından bile geçirmez. Ama sorumluluk almaya, sadakata gelince vınn... İşini biliyorlar.Boşanmaya çalışıyorum çekişmeli şekilde. Zaten kavgalarin sebebi cinsellik yaşanmamasıydı evliligimizde. Ben kavga ediyordum nasıl bir evlilik bu diye o dışarı gidiyormuş. İnsan utanır. Evdeki kadını mahkum edipte bunu yapmaya
Vallahi öyle. Bir konuda asla aldatmaz demiştim birine. O kadar emindim ki ona yanıyorum sadeceHem evi çekip çeviren, sorumluluğunu yüklenen, yemeğini hazırlayıp, ütüsünü yapan kadın olacak hem de dışarıda gönlünü eğlendireceği bir kadın olacak bu yüzden boşanmak işlerine gelmiyor. Öyle seviyorum ayaklarına falan yatmaları trajikomik zaten seven bunu aklından bile geçirmez. Ama sorumluluk almaya, sadakata gelince vınn... İşini biliyorlar.
Açtım boşanmak istemedi çekişmeli devam ediyorEe son durum ne? Dava açtınız mı?
- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.579
- 248
Hayırlısı olsun inşallah.Açtım boşanmak istemedi çekişmeli devam ediyor
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.046
- 598
Bismillah. valla hakli olmak istemezdim bu konudaO fantezimizde mevcut zaten hasta zihnimizde. Valla leb demeden anladın
SağolasınHayırlısı olsun inşallah.
iğrençBismillah. valla hakli olmak istemezdim bu konuda
Benim icin sadakat herseyden önce geliyor canim. Ama birileriyle ask yasamasi baska birsey Benim gözümde. Birine ondan hoslandigini, sevdigini soyleyip, mesajlasip, arasip, yemege cikip ne bileyim duygusal bir bag kurarsa evet… ama tek gecelik para karsiligi bence cok ayri birsey. Simdi malesef erkek hormonlari kadinlarinkinden farkli, biz ayni hormonlari uretmedigimiz icin bizde daha az oluyor. Ama yapan kadinlarda cok bence.Bizimde rahatlamak hakkımız jigololar var kadinlar içinde biz yapiyormuyuz. Bu nasıl bir mantıktır. Çöp poşetimiyiz biz. Her yere soktuğu şeyi alıp sana getirecek birde. Herseyi geçtim sizin için aldatilmak sıkıntı değilse bile sadakat beklentiniz yoksa dahi tehlikeli ve hijyenik değil. Kondomun korumadigi bulaşıcı hastalıklar da var. Çok eşlilik evlilik içinde kabul edilecek bir durum değil. Evlenme gibi bir hataya düşmesinler düştüysede boşanmayı bilsin tek eşli olamayanlar
Bilmiyorum belkide yetistigim kültür, ülke yuzundendir ama ben de öyle klasik Turkish style asarim keserim, bosarim durumu yok masaj salonu konusunda ama senin esin seninle birlikte olmuyormus ama masaj salonuna gidiyormus o zaman bende bosardim
umarim hakkinda hayirlisi olur.
- 3 Temmuz 2021
- 709
- 1.530
- 33
- 31
Küçükken cennet mahallesi izleseydiniz bilirdiniz, bununla ilgili bir bölümü vardı Bir gazetede okumuştum yıllar önce, erkek erkeğe birliktelik için de gidiliyormuş oraya. Evli barklı çocuklu adam, üstelik baro başkan yardımcısı idi sanırım. Masaj salonunda Mahmut isimli erkekle anlaşıyor, fazla azdırıcı aldığı ve uyuşturucu da aldığı için vefat ediyor. Gazetelere düşünce masör bulunuyor ve ifade de anlatıyor. Para karşılığında birliktelik istedi diyor. Ölen adam pasifmiş anladığım kadarıyla. Tabi adamın ailesi perişan oluyor, haberlere de düşünce olay. Oğlu vardı bir de ölen adamın. Bu konu bana o haberi hatırlattı. Devlet kapatsın ya bu tarz yerleri, hastalık yuvası resmen.Tüm linçlere ve dalga geçilmelere rağmen soracağım. 31 yalımdp öğretmen ve iki çocuk annesiyim. Şu an öğrendim. O iş için masaj salonuna mı gidiliyormuş ya
Konu sahibi boşanma kararı aldığınıza çok sevindim, yaptırdınız mi bilmiyorum ama bulaşıcı hastalık için testler de yaptırsanız iyi olur. Hayatınız bundan sonra dilediğiniz gibi geçer inşallah
- 14 Mart 2023
- 60
- -13
- 1
- 28
Yapan bir daha yapar sen bi kere acı çekersin sonra kafan rahat olur bırak gitsinKocamın rehberinde .... masaj ......masaj diye iki tane telefon kaydı farkettim. Watsap profil resmine baktığımda mutlu son masaj salonu olduğunu gördüm. Eşim inkar etti numaraların çok eskiden beri olduğunu söyledi. Ama önceden kayıtlı olmadıklarından da eminim tabiki. Saçma sapan şekillerde inkar etti. Bende evden gitmesini istediğimi en kısa sürede de boşanmak istediğimi söyledim. Kendisi gitti fakat aramaya mesaj atmaya açıklama yapmaya devam etti. Bende mahsus en azından tüm gerçekleri öğrenmek için ona yalandan, yapmışsın hersey ortada ama kendin anlatır itiraf edersen affedicem dedim. Buda 3-4 ay önce bir masaj salonuna gittiğini ve evlilik boyunca sadece bir kez olduğunu söyledi. Tamam dedim affetmedim tabiki. affedicem sandığı için çok bozuldu. Sonra sen affedicem dedin diye ben yaptım dedim aslında yapmadım. öyle bir yere gitmedim dedi. Yalvarmaya ısrar etmeye devam etti. Kapida arabada yattı vs. Asla almadım eve. Neyse artık konuşalım dedim ben avukata gidicem yarın. eşyalarını da vereyim.Yalnız dedim adam gibi konuş. Bir yaptım bir yapmadım diyerek dahada rezil duruma düşme dedim gözümde. Kesinlikle boşanıyoruz yalan konuşmanın manası kalmadı artık. Ne dersen de kararım kesin filan dedim. Buda geçti karşıma herseyi itiraf edicem diyerek ağlamaklı bir şekilde. 3 ay önce falan değil. Bir buçuk sene önce gittim 2 kez dedi. Seninle çok kötü kavga etmiştik çok üzerime gelmiştin. Boşanmayı düşünmüştüm. Bir kere gittim yapamadan çıktım. İnatla 3 gün sonra başka yere gittim kesin yapma niyetiyle bu sefer girişimde bulunmama rağmen olmadı hiç birşey. Hepsi bu kadar zaten çok pişman oldum. Seni seviyorumlar yalvarmalar vs. Ben psikolojik olarak çok kötüyüm ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum. Bu adam bir yandan fırıldak gibi yalan söylüyor bir yandan acı çekiyorum. Yardıma ihtiyacım var...
Yaptırdım valla şükür birşey çıkmadı. Anlattığınız olay çok korkunç gerçekten. İnsan ölümün ne zaman geleceğini bilemez. Kendine yakışacak şekilde defolup gitmek gerekiyor diye düşünüyorum bu dünyadan. Arkadan su testisi su yolunda kırılmış dedirtmemek lazım. Gizli ve yalan işler hep sıkıntı o yüzden. İnsan neyse o olacak kimsenin hayatını da karartmayacak. Teşekkür ederim iyi dileğiniz içinKüçükken cennet mahallesi izleseydiniz bilirdiniz, bununla ilgili bir bölümü vardı Bir gazetede okumuştum yıllar önce, erkek erkeğe birliktelik için de gidiliyormuş oraya. Evli barklı çocuklu adam, üstelik baro başkan yardımcısı idi sanırım. Masaj salonunda Mahmut isimli erkekle anlaşıyor, fazla azdırıcı aldığı ve uyuşturucu da aldığı için vefat ediyor. Gazetelere düşünce masör bulunuyor ve ifade de anlatıyor. Para karşılığında birliktelik istedi diyor. Ölen adam pasifmiş anladığım kadarıyla. Tabi adamın ailesi perişan oluyor, haberlere de düşünce olay. Oğlu vardı bir de ölen adamın. Bu konu bana o haberi hatırlattı. Devlet kapatsın ya bu tarz yerleri, hastalık yuvası resmen.
Konu sahibi boşanma kararı aldığınıza çok sevindim, yaptırdınız mi bilmiyorum ama bulaşıcı hastalık için testler de yaptırsanız iyi olur. Hayatınız bundan sonra dilediğiniz gibi geçer inşallah
Tabiki yapar aksi mümkün dahi değil kabul etmeye giriyor benceYapan bir daha yapar sen bi kere acı çekersin sonra kafan rahat olur bırak gitsin
Valla kadinlarla ilgili yanlış bilgi verildi yıllardır topluma. Kadın cinsel olarak erkekten güçlüdür aslında.Sizin mesleğinizi merak ettim açıkçası turkish style filan yasiniz da pek yok belli. Umarım yollarda yolculukta değilsinizdir.genelde su testileri su yolunda kırılıyor. Bulaşıcı bir hastalık bir insanın hayatını karartırsa turkish style oluverirsiniz aman dikkatBenim icin sadakat herseyden önce geliyor canim. Ama birileriyle ask yasamasi baska birsey Benim gözümde. Birine ondan hoslandigini, sevdigini soyleyip, mesajlasip, arasip, yemege cikip ne bileyim duygusal bir bag kurarsa evet… ama tek gecelik para karsiligi bence cok ayri birsey. Simdi malesef erkek hormonlari kadinlarinkinden farkli, biz ayni hormonlari uretmedigimiz icin bizde daha az oluyor. Ama yapan kadinlarda cok bence.
Bilmiyorum belkide yetistigim kültür, ülke yuzundendir ama ben de öyle klasik Turkish style asarim keserim, bosarim durumu yok masaj salonu konusunda ama senin esin seninle birlikte olmuyormus ama masaj salonuna gidiyormus o zaman bende bosardim
umarim hakkinda hayirlisi olur.
Valla kadinlarla ilgili yanlış bilgi verildi yıllardır topluma. Kadın cinsel olarak erkekten güçlüdür aslında.Sizin mesleğinizi merak ettim açıkçası turkish style filan yasiniz da pek yok belli. Umarım yollarda yolculukta değilsinizdir.genelde su testileri su yolunda kırılıyor. Bulaşıcı bir hastalık bir insanın hayatını karartırsa turkish style oluverirsiniz aman