- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 158
- 28
Banyoda yankı yapabilir tehlikeli bir tavsiye sankiEvde çocuktan başka kimse yoksa beraber duşa girseydiniz. Hem biraz renklenirdi hayat. Söylemesi ayıp duşta çok hoş oluyor bu iş biraz fantezi katın hayatınıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banyoda yankı yapabilir tehlikeli bir tavsiye sankiEvde çocuktan başka kimse yoksa beraber duşa girseydiniz. Hem biraz renklenirdi hayat. Söylemesi ayıp duşta çok hoş oluyor bu iş biraz fantezi katın hayatınıza
Bu erkekler hep böyle odun mu oluyo ya haklısınız bence içinizdeki üzüntü daha geçmemiş haklı olarak ufacık bişey bile sizi kırıyo şu an bence biraz daha zaman tanıyın böyle kırgınken çünkü cinsellik uzak geliyo insanaMerhaba. Kocamla bir buçuk aylık bir küslük yaşadık yüzde yüz benim haklı olduğum bir konuydu çok aman aman gönlümü almasa da boşanma dusuncem olmadigi icin geçen hafta barıştık ve birlikte olduk. Zaten libodosu çok düşük biri benimde doğumdan sonra kocaminki kadar olmasa da azaldı isteğim . Ama malum uzun süreli bir küslük oldu aramiz sogudu ve ben bu haftada yine birlikte oluruz vs diye düşünüyordum gittikçe arkadas gibi oluyoruz çünkü ve birlikte olmak bazı yaraların sarılmasını hızlandırıyor bunun için 1 haftadır bir hareket bekledim eşimden bu haftada izinli her gün evdeydi ama ses seda çıkmadı. Neyse dun gece çokta istekli olmadigim halde daha fazla uzamasın diye giyindim hazırlandım esim odaya geldi biraz karanlıktı önce fark etmedi uyumadın mi falan dedi sonra geceliği fark edip haaa dedi ve sarılmaya başladı . Bende terlemişsin banyoya git beklyecem dedim giderken sen istemiyomuydun uyuyacakmiydin dedim sen uyuduysan uyuyacaktım dedi (ki bence bu istemiyorum ama o kadar giyinmissin olsum bari demek sizce ne demek?? ) ve ben bu lafa o kadar bozuldum ki tüm hevesim kaçtı banyodan çıktı yanıma geldi bende istemediğimi hevesim gittiğini zaten onun da istemediğini söyledim ve tartıştık yok banyoya gitmis onu görmemişim ama o lafina takmışım vs vs şimdi konuşmuyoruz ve esimi biliyorum konusmazda ben yuzde yuz hakliyken bile gelip gönlümu 1 bucuk ay sonra aldi o da kuru bir özur aciklama hediye hic kendini anlatma hic bisey yok şimdi kendini hakli buluyor sizce ben de mi hata var.
Konum cinsellik bölümüne taşınmasın lütfen çünkü aslında asıl konu o değil
Yaş kaç? Çalışıyor musunuz? Çocuk var mı? Eşiniz ne iş yapıyor? Çalışma saatleriniz nasıl? Evde yardımcınız var mı? İşbölümü yapıyor musunuz eşinizle? Vb dinamikler çok önemli sevişmek için randevulaşmayı ve hazırlanmayı bunlar belirler bir yabancı filmde de görmüştüm. İki çocuklu yoğun çalışan karı koca sabah haftalık plan yapıyordusevişmek için hazırlanmayı gün saat belirlemeyi ben kkda duydum
gülerim ben karşımda öle bişi olsa
duygu değil midir ya cinsellik akışında olur
iş gibi programlı yaparsanız olmaz tabisi
Böyle seks yapacağıma hic yapmam daha iyi.
Bu ne ya?
Yok ter kokuyorsun git yıkan, yok istedin,yok istemedin,yok uyumucaksan geliyim ,yok küstüm oynamıyorum bilmemne... Bu kadar dile dökerek olur mu bu işler ya? Madem niyetin sevişmek adam TV izlerken kulağına onu özlediğini, odada bekleyeceğini söyleseydin. Duşunu da alır gelirdi zaten.
Adam zaten libido azlığı yaşayan bir insan, uyumaya odaya gelmiş , sırf yüz yıllık karısını gecelikli gördü diye yorgun argın hemen moda mi girecek? Yetmemiş bir de 'ter kokuyorsun,git yikan' demişsiniz.
Ne kadar kırıcı.
Aynısı kendinize söylense yine konu acardiniz, "YUZDE YUZZZ BEN HAKLIYIM,BANA KOKUYOSYN DEDİİİ" diye.
Yani adamın suncacik 'ben uyuyacaksin sanmistim' lafına bunca bozulan ,hassas biri olarak siz de biraz daha kibar olmayı deneyebilirsiniz.
Benim konudan anladığım kocanizin libidosunu öldüren şey sizsiniz.
Siz biraz değişin, adam da büyük ihtimalle değişir (zaten sizden bir adım gelince yorgunum dememiş,gitmiş yikanmis . Buna istinaden değişeceğine inanıyorum)
Cinselliği görev gibi 'pufff arayı açmayalım,gel hadi madem. Ama önce yıkan çok pis kokuyorsun' şeklinde yaşarsanız ne siz mutlu olursunuz ne o.
Eğer eşinize karşı artık eski sevginiz yoksa,yaşananları unutamiyorsaniz,ona karşı soguksaniz ama boşanmak da istemiyorsanız bir kadın olarak role girmenizi önerebilirim. Tamamen başka birisi gibi davranın (hatta o da bilsin. Bir çeşit oyun gibi. Kim olmak isterseniz. Bir meslek grubu olabilir,bir yabancı olabilir , ya da sadece yatak odasında ortaya çıkan 5x kadınsı bir altbenliginiz olabilir. Mintmavim dediğinde 'o da kim?ben mintyesilim şeklinde bir baslangic yapabilirsiniz... yaratıcılığınıza kalmış)
Eğer gerçekten role girmeyi başarabilirseniz bir çeşit taklit oyununun içinde olduğunuz için eşinize sınır olan kisi siz olmazsiniz,o mintmavi'nin problemi olur:)
Yaaa böyle yazınca çok saçma geldi ama milyonlarca çift bu tarz roleplay fantezileri denemiştir. Bu kadar populerse belki de etkisi yüksek olduğu içindir. Böyle düşünün.
Adamı yatağa çekmek ,libidosunu arttirmak istiyorsanız internette cinsel performansı ve libidoyu arttıracak tonla yazı var. Ne bileyim,en basiti TV izlerken normal çekirdek değil kabak cekirdegi citleyin,keçiboynuzu kemirin:) adamı eleştirmeye bir son verin, eğer gerçekten çok kötü değilse ona iyi olduğunu sözel bir şekilde dile getirin, daha mutlu olmanız için yapabileceği bir şey varsa onu yonlendirin,farklı pozisyonlar deneyin..
Belki bu şekilde onun da kendine güveni gelir,yatak odası ikiniz için de biraz daha keyifli bir yere dönüşür.
Su mesajımı okur musunuz. Eşim inatla yıkanmayan biri ben kulağına eğilip gel hadi bekliyorum deyince de yikanmazdi yani. Hic hatırlamıyorum onun dur ya hatuna az güzel kokayım az şu kılları alayim diye düşünüp harekete geçtiğini ben bir milyon kere derim bir milyon birinci kez dediğimde yapar bunu yani öyle fısıltıyla falan harekete geçecek biri degil malesef . Diğer dediklerinizle ilgili bilgim yok araştıracağımVerdigim hic bir sinyali anlamıyor iste ...
Diyorum mesela gözünün içine bakip yatalım mi kacta yatacaksın bunu çokta gec olmayan bi saatte söylüyorumki anlasın yani bu saatte ne işimiz var yatakta diye düşünmez mi insan bi haftadır beraberlik yaşamamış bi erkeğin hafif dekolte giymis bakimli gozunun icine bakan kadin karssiinda kanı haretketlenmizmi gayet rahat 1 gibi yatarim bisey izliyorum diyor mesela . Ben saat 10 da diyorum . 3 saat bekleyecem yani onu ve ben gec yatabilem bi insan degilim bebegim var gece uyanir aglar sabah 6 da ayakta....
Evde hafif makyaj yapıyorum. Sexi bisey giymesem dahi güzel giyinirim.
bakımliyim . Doğumdan önceki kolonda ve zayıfım. Her gün dus alırım nerdeyse .lazere gittim kıl tüy vs yok.
Ama o sakallarını sonuna kadar uzatır vucut kıllarını son noktaya kadar uzatır yaz günü de haliyle acayip koku tutuyor haftada iki anca yıkanır bazen bir o da benim yüz kere dememle. Benim bundan rahatsız oldugumu çok iyi bilir ve genelde isteksiz olduğu için bile bile bunu yaptığını düşünüyorum. Tamamen de banyo yapmadı vücudunu yıkayıp çıktı. Yani dediğinizi tam anlamadim sinyal verme konusunu . Birlikte olmak istediğimi belli ettiğim halde uyuduysa uyuyacaktım dedi. Yani cokta umrumda değildi der gibi hissettim
Her zaman bunu yapmam hatta hiç yapmam ama 1.5 ay aramız çok soğudu farklı bişey olsun istedim daha özel olsun istedim ama sonuç alamadım ben mi alınganlık ettim diye düşünüyorum şimdi
suyu açık tutmak önemliBanyoda yankı yapabilir tehlikeli bir tavsiye sanki
Beni de eşimin ter kokusu rahatsız etmiyor. Eşim bana öncesinde git duş al ter kokuyorsun dese aşırı bozulurum. Hatta bunalıma girerim. Bende konu sahibinin bu tepkisini çok yersiz buldumBen de nasıl insan eşinin kokusunu sevmez onu anlamiyorum yani afrodizyak etkisi yapması lazım tek bensem pisliğin tekiyim de tek olduğumu sanmıyorum ya
Boşanmak isteseniz eşiniz düzelir mi acaba sizi kaybetmemek için ? Kaç yıllık evlisiniz bu aradaVerdigim hic bir sinyali anlamıyor iste ...
Diyorum mesela gözünün içine bakip yatalım mi kacta yatacaksın bunu çokta gec olmayan bi saatte söylüyorumki anlasın yani bu saatte ne işimiz var yatakta diye düşünmez mi insan bi haftadır beraberlik yaşamamış bi erkeğin hafif dekolte giymis bakimli gozunun icine bakan kadin karssiinda kanı haretketlenmizmi gayet rahat 1 gibi yatarim bisey izliyorum diyor mesela . Ben saat 10 da diyorum . 3 saat bekleyecem yani onu ve ben gec yatabilem bi insan degilim bebegim var gece uyanir aglar sabah 6 da ayakta....
Evde hafif makyaj yapıyorum. Sexi bisey giymesem dahi güzel giyinirim.
bakımliyim . Doğumdan önceki kolonda ve zayıfım. Her gün dus alırım nerdeyse .lazere gittim kıl tüy vs yok.
Ama o sakallarını sonuna kadar uzatır vucut kıllarını son noktaya kadar uzatır yaz günü de haliyle acayip koku tutuyor haftada iki anca yıkanır bazen bir o da benim yüz kere dememle. Benim bundan rahatsız oldugumu çok iyi bilir ve genelde isteksiz olduğu için bile bile bunu yaptığını düşünüyorum. Tamamen de banyo yapmadı vücudunu yıkayıp çıktı. Yani dediğinizi tam anlamadim sinyal verme konusunu . Birlikte olmak istediğimi belli ettiğim halde uyuduysa uyuyacaktım dedi. Yani cokta umrumda değildi der gibi hissettim
Bu hikaye bana o kadar tanıdık geldi ki ,3 yıl evlendiğim günden beri böyle bir adamla mücadele verdim, mücadele verdim diyorum,sadece bu konu değil,başka başka kötü alışkanlıkları vardı,omrumden ömür gidiyordu, yıpratıyorlar insanı, yaşadım çok iyi bilirim ,saçma sapan bir evllikti,herşeyi ben bilirim modunda takılan, asalak gibi yaşayan, kocalık vazifelerini bile yerine getirmeyen adam ,o konuda bile tembellik yapan bi adamla bir ömür geçmiyor.Öncelikle birlikte olmak için giyindim hazırlandım kısmı bana garip geliyor. Evet şimdi birlikte olmamız lazım, o zaman giyineyim, ortam müsait olsun falan filan. Gerçekten gönüllü bir iş olsa ne giyim ne ortam dert edilir gibi geliyor bana. Yanlış anlamayın size değil lafım aslında. Burda çok okuyorum, ben hazırlandım, giyimdim, hususi şu geceliği seçtim tarzı konular. Adam ne yapıyor? Hiç. Dişini bile fırçalamaktan aciz, karısına arzu duymayan ilgisiz alakasız erkek doldu ortalık. Siz sonuna kadar haklısınız. Cinsellik olmayınca gerçekten çoğu şey sekteye uğruyor. Ev arkadaşı modunda bile olsan o sıcaklık olmadığı için katlanamıyor insan eşine. Allah yardımcınız olsun ne deyim. Böyle bir koca ile yaşamak gerçekten zor. Bunu deme nedenim ise sizin gösterdiğiniz özenin ve beklenti miktarının aynısının adamda olmaması. Bu da sizi yoruyor haliyle. Ben düşünüyorum ama o niye düşünmüyor diyorsunuz.
Yatakta kusluk olmaaaz... Madem biraz sogukluk olmus, bir iki "hadi bari bosa gitmesin" diyisini duyma/gorme.. Duzelmeye vesile olur, tabi siz en iyisini bilirsiniz.Her zaman bunu yapmam hatta hiç yapmam ama 1.5 ay aramız çok soğudu farklı bişey olsun istedim daha özel olsun istedim ama sonuç alamadım ben mi alınganlık ettim diye düşünüyorum şimdi