- 16 Nisan 2021
- 1.813
- 1.934
- 83
- 26
Yeni konu açıp yazın bunları, daha çok gören olur. Keşke babanız ve abiniz böyle yapmasalardı, Allah yardımcınız olsun...1nbahar bende çok kötüyüm şuan bilmiyorum son furumun ne ama kizlar ne olur bana akıl verin esim çok sinsi bir insan bunu her bana bunları yasattgndabbikez daha anlamak mahvediyor beni kizlar sorunum şu ki geçtiğimiz pazartesi evde yığınla olmasına rağmen çocuğa bir oyuncak almış bende bu durumdan her zaman şikayet ederim çocuğu simartma vs diye o günde aynı şekil bı konuşma oldu bu esti gürledi hic beklemedigim teipkwr tavırlar o gün akşamı is çin şehir dışına çıkıp caliscagini soyledi kendisi marangoz normalde farklı düzenli işi var ek olarak marangozluk yapar ben şaşırdım bu kavganın üzerine birden ne şehir dışı diye ama beni ikna etti şuan 5 gün oldu telefonlar kapalı resim at bana çalıştığın yerden dedim gogleden ss alip niyet atmış yüzüne vurdum nerdesin resm atamiyorsun goglden atmışsın sen diye sende üzerime gelme kork yolda bir entrka yaptım uzatma cuma akşamı gelcen yazmış pişkin pişkin ben eminim bonhaltlar karıştırıyor ailem beni suçladı çeneni tut vs boşanma imkansz ailem çok katı cocuma bakamam tek başıma ne yapmam ne olur yardım edin o eve geldiğinde hesap sormak istiyorum ama eminim yalanlar dolanlar soylicek ne olur bı yardım ona ne yapsam bana bu yasattklari gibi canını yaksam intikam almak istiyorum lütfen yardım edin Allah belasını versin bu mahluk erkeklerin