• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla sorunlarım var acil yardıma ihtiyacım var, yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ne kadar hayat dolu sıcak kanlıysam Kocam da o kadar sessiz sakin biri. Ergen kız kardeşim bize kalmaya gelmişti onla tartıştık şikayet ettim kocama, onu yollayacağımı söyledim, bana evet haklısın kardeşin terbiyesiz annene Allah yardım etsin filan dedi, ben şok tabi, sonra bi şekilde kardesım olayı anlamadan gitti. Ama eşime anlattıgımda o hep gerçek fıkrını soylermiş, beni sakinleştirmek için yalan söyleyemezmiş evet kardeşim kötü biriymiş. Konuşmuyoruz ben kırıldım diyorum o hala ama senin kardeşin de yalancı ikiyüzlü bilmem ne diyor! Kendi ailesindeki herkes bir melek, eşim Mardinli, ailesinde kızlar sessiz sakin laf dinler bizde oek öyle değil, olmaso gereken oymuş gibi düşünüyor. O kadar kırgınım ki konuşmuyoruz 3 gundur o yokmus gıbı davranıyorum. anlattıgımda senın istedigin biri gibi olamam hep ben haksız oluyorum odamda ders calıstım sıze karısmadım yine de ben sucluyum artık gerçek düşüncelerimi söylicem diyor. Yani benim kardeşim için terbiyesiz bu evimde kalmasını istemem bana kalsa diycekmiş. Evliliğimin saçma olduğunu düşünüyorum benim kardeşime 2 hafta tahammül edemeyen bir adam...Evliliğimi sorguluyorum, bana çok saçma geliyor bı tavır. sizce?

Kardesinize iki hafta tahammül edemeyen o değil sizsiniz.

o anlık öyleydi ama ben sonra kızdım kendime zaten gelgit yaşadım, ondan kardeşimle ilgili gerçek düşüncesini duymak üzdü çünkü o da çekiniyordu eniştesinden... yabancı gibi filan diyodu, rahat edemiyordu

Zaten el kendisi , ne bekliyor ki. Yakın olan ablası var yeter ona.

Ders çalışıyormuş odasında siz rahat edin diye.

Kavga edip evden göndermişsiniz, üstüne eşinizle dertlesmissiniz ki hiç gerek yokmuş yani. Amaciniz neydi " yok öyle biri değil diye teselli mi etsin sizi "

Tamam dilinin ayarı bozulmuş , yanlış konuşmuş ama buna sebep siz olmussunuz.

Şaka gibi hem şikayet ediyor ve yollayacağınızı söylüyorsunuz kabak adamın başına patlıyor. Adam evlilik yıldönümü kutluyor yine yaranamıyor.
Olgunluğa erişmeden evliliğe kalkışmasaydınız keşke.
Böyle bir adamı zor bulursunuz değerini bilin, onun sabrı da bir yere kadar olur.

Siz kendi kardesinize tahammul edememissiniz birde kardeşime tahammul edemeyen biri demissiniz kocaniz icin??? Cok ilginc yani kolay kolay eleştirmem bu forumda herkesi ama cidden dusunce yapiniz cok tuhaf geldi. 1.si kocaniz da olsa ailenizdenkimseyi kotulemeyin siz kötülerseniz oda kuvvet bulur konusur arkalarindan .bu dunyanin en iyi kocasida olsa böyledir. Siz kendi ailenizi ezerseniz baskasi haydihaydi ezer. Sizin esinize sikayet etmeniz baslibasina sacma ve yanlış zaten.yanlis anlamayn ama evliliginizde yanlis olan sizin davranislariniz bence. Esiniz kardesiniz icin oyle konusmakta hakli demiyorum ama siz konusursaniz o konustu diye kusemez kirilamazsiniz o gucu kendiniz vermissiniz kocaniza. Kardesninz dunyanin en berbat seyinide yapsa kardestir atilmaz zaten el adamina konusulmaz kardes ile ilgili. Yasinizi bilmiyorum ama yasadikca tecrübe ettikce görecek anlayacaksiniz

Şaka gibi hem şikayet ediyor ve yollayacağınızı söylüyorsunuz kabak adamın başına patlıyor. Adam evlilik yıldönümü kutluyor yine yaranamıyor.
Olgunluğa erişmeden evliliğe kalkışmasaydınız keşke.
Böyle bir adamı zor bulursunuz değerini bilin, onun sabrı da bir yere kadar olur.
Konuda bir tane ergen var, o da kardes degıl.

Gözlük al bence de, sonra da aynada uzun uzun kendine bak. Kardeşini evden kovacak kadar ne yaşadınız? Haklı bir sebebin varsa bu davranışlara adam da şahit olmuştur.
Sen git öz kardeşini dünkü kocana şikayet et, sepetlicem de, hak verince adam suçlu olsun.
Yediği sucuga niye karışıyorsunuz bu arada? o dediğiniz laf ne kadar çirkin...

Ben ne kadar hayat dolu sıcak kanlıysam Kocam da o kadar sessiz sakin biri. Ergen kız kardeşim bize kalmaya gelmişti onla tartıştık şikayet ettim kocama, onu yollayacağımı söyledim, bana evet haklısın kardeşin terbiyesiz annene Allah yardım etsin filan dedi, ben şok tabi, sonra bi şekilde kardesım olayı anlamadan gitti. Ama eşime anlattıgımda o hep gerçek fıkrını soylermiş, beni sakinleştirmek için yalan söyleyemezmiş evet kardeşim kötü biriymiş. Konuşmuyoruz ben kırıldım diyorum o hala ama senin kardeşin de yalancı ikiyüzlü bilmem ne diyor! Kendi ailesindeki herkes bir melek, eşim Mardinli, ailesinde kızlar sessiz sakin laf dinler bizde oek öyle değil, olmaso gereken oymuş gibi düşünüyor. O kadar kırgınım ki konuşmuyoruz 3 gundur o yokmus gıbı davranıyorum. anlattıgımda senın istedigin biri gibi olamam hep ben haksız oluyorum odamda ders calıstım sıze karısmadım yine de ben sucluyum artık gerçek düşüncelerimi söylicem diyor. Yani benim kardeşim için terbiyesiz bu evimde kalmasını istemem bana kalsa diycekmiş. Evliliğimin saçma olduğunu düşünüyorum benim kardeşime 2 hafta tahammül edemeyen bir adam...Evliliğimi sorguluyorum, bana çok saçma geliyor bı tavır. sizce? Ayrıca dün 2. evlilik yıldönümüzdü çiçek yollamış, ben de kibarca teşekkür ettim ama çok kırıldığımızı ve beni anlarsa vu jestinden çok daha iyi olacağını ve birlikte mutlu ömür geçireceğimizi söyledim. Onun üzerine bir daha kardeşimle muhatap olmayacagını artık bir daha onun adının dahi geçmemesini vs vs. saçmaladı. birbirimizi görmezden geliyoruz ben de kırgın olduğumdan konuşmak istemıyorum zorunlu şeyleri watsaptan yazıyoruz filan, yıldönümü de güme gitti ama beklemiyodum kırmızı güller filan.benle kötüyken ilk kez benim istemediğim eve sokmadıgım bir marka sucuk almış iki gün onu yedi, dhaa da bokunda boğul diyesim geldi ama sustum tabi.Sonuç şimdi gidip konuşsam haksız oldugumu düşünecek önceden de hep ben gidip barışırdım ama derinden kırgınım gidip barışmak istemıyorum,konuşmasam hep ayrılık geçiyo aklımdan, sorunlar beni yoruyo aradıgımı bulamagımı hissediyorum sanki...ne önerirsiniz, nasıl konuşmaya başlamalıyız sizce?
Senin zaten o adamla geçinmeye niyetin yok... Süreki aklında fikrinde boşanma.. Oyıncak mı bu hemen boşanayım mı falan.. Allah kocana sabır versin sıkıntılı birisin belli

Ben ne kadar hayat dolu sıcak kanlıysam Kocam da o kadar sessiz sakin biri. Ergen kız kardeşim bize kalmaya gelmişti onla tartıştık şikayet ettim kocama, onu yollayacağımı söyledim, bana evet haklısın kardeşin terbiyesiz annene Allah yardım etsin filan dedi, ben şok tabi, sonra bi şekilde kardesım olayı anlamadan gitti. Ama eşime anlattıgımda o hep gerçek fıkrını soylermiş, beni sakinleştirmek için yalan söyleyemezmiş evet kardeşim kötü biriymiş. Konuşmuyoruz ben kırıldım diyorum o hala ama senin kardeşin de yalancı ikiyüzlü bilmem ne diyor! Kendi ailesindeki herkes bir melek, eşim Mardinli, ailesinde kızlar sessiz sakin laf dinler bizde oek öyle değil, olmaso gereken oymuş gibi düşünüyor. O kadar kırgınım ki konuşmuyoruz 3 gundur o yokmus gıbı davranıyorum. anlattıgımda senın istedigin biri gibi olamam hep ben haksız oluyorum odamda ders calıstım sıze karısmadım yine de ben sucluyum artık gerçek düşüncelerimi söylicem diyor. Yani benim kardeşim için terbiyesiz bu evimde kalmasını istemem bana kalsa diycekmiş. Evliliğimin saçma olduğunu düşünüyorum benim kardeşime 2 hafta tahammül edemeyen bir adam...Evliliğimi sorguluyorum, bana çok saçma geliyor bı tavır. sizce? Ayrıca dün 2. evlilik yıldönümüzdü çiçek yollamış, ben de kibarca teşekkür ettim ama çok kırıldığımızı ve beni anlarsa vu jestinden çok daha iyi olacağını ve birlikte mutlu ömür geçireceğimizi söyledim. Onun üzerine bir daha kardeşimle muhatap olmayacagını artık bir daha onun adının dahi geçmemesini vs vs. saçmaladı. birbirimizi görmezden geliyoruz ben de kırgın olduğumdan konuşmak istemıyorum zorunlu şeyleri watsaptan yazıyoruz filan, yıldönümü de güme gitti ama beklemiyodum kırmızı güller filan.benle kötüyken ilk kez benim istemediğim eve sokmadıgım bir marka sucuk almış iki gün onu yedi, dhaa da bokunda boğul diyesim geldi ama sustum tabi.Sonuç şimdi gidip konuşsam haksız oldugumu düşünecek önceden de hep ben gidip barışırdım ama derinden kırgınım gidip barışmak istemıyorum,konuşmasam hep ayrılık geçiyo aklımdan, sorunlar beni yoruyo aradıgımı bulamagımı hissediyorum sanki...ne önerirsiniz, nasıl konuşmaya başlamalıyız sizce?
Ne dion sen bacım ya🥴Kardesini sen şikayet edıon adam onaylıo kızıon.Adam evlilik yıldönümü için çiçek alıo kardeşi sokuon özelinıze.Kardes candır ama evliliğinden uzak tut.Esınde tutmalı.Aılesi ona melek sana olmak zorunda değil

Adam kardesinizden hoslanmiyo diye boşanmayı dusunuyosunuz? Sizin geçinmeye niyetiniz var mı acaba? Bu konuyu "eşim kardeşi yüzünden benimle 3 gündür konusmuyor," diye acsaydiniz burda eşinizi tefe korlardi. Kendinize gelin, haksizsiniz

Yapılan yorumların geneline baktığımızda eşinize değil kendinize kızmanız gerektiğini farketmişsinizdir umarım. O nedenle uzatıp adamı da darlamayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back