Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım öncelikle uzun zamandır takip ediyordum ama katılmak bugüne kısmetmiş benim de bir derdim var. Yaklaşık bir buçuk sene önce aileler tanışma aşamasında iken 3 senelik sevgilimin beni işyerinden bir kızla aldattığını öğrendim ve ayrıldık 1 buçuk sene yerine kimseyi koyamadım. Şu sıralar yaklaşık 3 aya yakın biriyle tanıştım gayet hoş biri ancak farklı illerde yasıyoruz. Bunca zaman sonra İlk defa birinden hoşlandım o da benden hoşlandı gibi duruyordu. (Artık kimse için kesin kanaat gelemiyorum
) herşey iyi hoş giderken bu kişinin ikinci bir tel hattı olduğunu öğrendim başlarda çok önemsemedim iş yerinde kullandığını söylüyordu ama biraz killandim ne yalan söyleyeyim. Bana verdiği numarada resmi durumu bile yokken o hatta hepsi var bide benle biraz konuştuktan sonra o hatta sık sık çevrimiçi oluyor. ( bunu mu takip ediyorsun demeyin kafamı kucakladığı için dikkat ettim). Ayrıca farklı farklı instagram hesapları olduğunu tahmin ettim sordum önce yalanladi sonra itiraf etti hatta biri kamu çalışanlarının resim atıp resim paylaştigi bir sayfa.( Daha çok kısmet arayan ya da takipçi kazanmak için kurulmuş gibi geldi bana) o sayfanın adminligini yapıyor önce sordum yeminler etti benim değil diye sonra itiraf etti. Açıkçası rahatsız oldum bu durumdan. Hem yalan söylemesinden,hem ben o sayfayı farkettikten sonra beni o sayfadan engellemesinden, hem de oraya birçok kişi resim atıyor admin birçoğu ile muhabbet etmiştir numarasını bile vermiş olabilir. Bu konular aramızda sıkıntı oluşturmaya başladı ve bitirme kararı aldım. Haksızlık yapıyorsun falan dedi. 4-5 gün olacak ne yazdı ne çizdi. Bende yazmadim aramadım da. Zaten problemimiz olduğunda ufak tartişmalarda hep ben adım atıyorum öyle düzeliyor. Bundan da yoruldum. Ayrıca uzak şehirlerdeyiz kendi arabası var beni görmeye gelmeye bile yanaşmiyor yıllık izinleri bahane ediyor tamam anlayış gosteriyorum ama isteyen bir günlük izininde de atlayıp gelebilirdi. Bu olaylar da canıma tak dedirdi
Şimdi kızlar; geçmişimde yaşadığım olaydaki güvensizlik problemimi aşamadigim için çok mu abartmışım sizce yoksa hak veriyor musunuz? Siz olsanız nasıl hareket ederdiniz??
Imla hataları için kusura bakmayın hızlı yazdım