• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatmış yardımm?

Ahlâksız pislik... Neden boşanmak istemiyor onu çözemedim çok garip değil mi ? Tuhaf birşeyler var farkın da mısın ?
Valla farkındayımda çözmek mümkün değil. Ben seni seviyorum boşanmak istemiyorum diyor . Takip programları indir diyor. Tasma tak gezdir istersen dedi. Yapamadan döndüm vs vs. Hep bu laflar. Ben takip programı indirecegim bütün gün kocam nerde diye seni takip edicem. Ben bu kadar aşşalikmiyim dedim. Başka işim yok bana ihanet eden adamı takip edecekmişim olduu.

Ezmek farz oldu. Silindirle geçin. Gitsin babasının analığının yanına. Onlara da böyle bık bık etsin napıyolar onu bakalım . Sünepe. Milletin sünepesini alıp adam etmeyin başınıza bi daha.
Çiğnerler onu. Kadına beni düşman etti yok yere. Böyle evlada iyiymiş bile kadın diyorum şimdi

Valla farkındayımda çözmek mümkün değil. Ben seni seviyorum boşanmak istemiyorum diyor . Takip programları indir diyor. Tasma tak gezdir istersen dedi. Yapamadan döndüm vs vs. Hep bu laflar. Ben takip programı indirecegim bütün gün kocam nerde diye seni takip edicem. Ben bu kadar aşşalikmiyim dedim. Başka işim yok bana ihanet eden adamı takip edecekmişim olduu.
Diyelim yaptınız bunları, kocam var diyebilecek misiniz zaten? Başımda dağ gibi bi adam var diyebilecek misiniz? Büyümeyen çocuk bu, sizi de ana tutmuş. Haliyle size galkmıyor.

Diyelim yaptınız bunları, kocam var diyebilecek misiniz zaten? Başımda dağ gibi bi adam var diyebilecek misiniz? Büyümeyen çocuk bu, sizi de ana tutmuş. Haliyle size galkmıyor.
Asla yapamam. Benim karakterime ters. Kocamı takip etmemi gerektiren birsey varsa o iş bitmiş demektir. Onu yapmak insanin kendisine eziyet etmesinden başka birsey değil. Öyle bir onursuzluk mu var. O takip işleri emin olmak için yapılır. Emin olunca biter yol verilir. Ondan dağ değil tümsek bile olmaz

Konuyla çok alakasız ama çamaşır suyu ile yağ çözücü falan karıştırmak çok tehlikeli. Asla kimyasalları karıştırmayın. Örneğin tuz ruhu çamaşır suyu haberi:

Konuyla çok alakasız ama çamaşır suyu ile yağ çözücü falan karıştırmak çok tehlikeli. Asla kimyasalları karıştırmayın. Örneğin tuz ruhu çamaşır suyu haberi:

Keşke tehlikeli olsaydı. Ertesi gün geldi gene kapıya. Gayet sağlıklıydı. Yada benim yağ çözde iş yok. Tuz ruhu hayatımda kullanmadım zaten. Domestos. Asperoks. cif köpük. Toz deterjan. Yüzey temizleyici. Bingo klorak. Hepsini döktüm kovaya. Hepside birer şişe

Öyle söyledi. Kalkmadı dedi. Hatta kadın oo işimiz var senle demiş. Yapamadan çıktım dedi. Yaa daha neler nelerr dedi... bizim cinsel sorunlarımız vardı. Beraber olmaktan kaçıyordu benim zorumla yapmaya çalıştığın da da ereksiyon sorunu yaşıyordu. Bu konudan çok üzerine gitmişim. Bana mı kalkmıyor yoksa erkekligim mi bitti benim diye psikolojisi bozulmuş onu denemeye gitmiş miş. Adi adam
Eşinizin sorunu olduğu aşikar, kuş ötmüyor ama sanki kadınlara ötmüyor gibi geldi bana. Bir yerde demişsiniz evde karısı dururken neden gider böyle yerlere diye. Sebebi bariz bence. Sizle getiremezse sonunu size rezil olacak, her gün yüzyüze geldiği, aynı yatakta yattığı eşine. Ama orda getirenezse hiç birşey olmaz. Nerden karşılaşacak masajı yapanla bir daha.

Eşinizin sorunu olduğu aşikar, kuş ötmüyor ama sanki kadınlara ötmüyor gibi geldi bana. Bir yerde demişsiniz evde karısı dururken neden gider böyle yerlere diye. Sebebi bariz bence. Sizle getiremezse sonunu size rezil olacak, her gün yüzyüze geldiği, aynı yatakta yattığı eşine. Ama orda getirenezse hiç birşey olmaz. Nerden karşılaşacak masajı yapanla bir daha.
Eşcinsel mi diyorsun acaba. Valla onada şaşmam. Ya hani diyorum evde karisi dururken neden o.... ya gidiyorsun birde üstüne para veriyorsun. Devamliysa büyükte paralar yani. Hani öyle yerlerde kadinlar farklı giyinir farklı görünür. Onu arıyor diycem ama. Ben açıktım. Herşeyi sordum. Giyindim süslendim topuklular filan. Yapacak adam ayılı pijamalı karısınıda sever o ayrı ama denedim yani. Gecelik giyince bile sinirleniyordu bana. Afedersin özel sahneler bol olan normal bir aşk filmi izleyemezdik. Filmede sinirleniyordu. Açtım diye bana da sinirleniyordu

Onla da yapamamış ki dediğine göre. Ve burdaki çoğu üyenin aksine gerçeği söylediğini düşünüyorum. Adamda sıkıntı büyük...
Doğrumu söylüyor yani sence. Ben inanmadım mesela. Kim bilir neler yaptı da itiraf ederken eksiltiyor dedim. Şöyle düşündüm hatta herhalde bunun ki sadece o.... olanlara kalkıyor.

Gecelik giyince bile sinirleniyordu bana. Afedersin özel sahneler bol olan normal bir aşk filmi izleyemezdik. Filmede sinirleniyordu. Açtım diye bana da sinirleniyordu
Çünkü sonu nereye gidecek biliyor ama kendi gidemiyor o yolu. Tum o siniri, size söylediği sözlerin vs sebebi bu bence.

Doğrumu söylüyor yani sence. Ben inanmadım mesela. Kim bilir neler yaptı da itiraf ederken eksiltiyor dedim. Şöyle düşündüm hatta herhalde bunun ki sadece o.... olanlara kalkıyor.
Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz yalan söyledi mi söylemedi mi. Ama sen anlat affedicem dedim inandı dediniz öyle itiraf etmiş. Yapsaydı detaya gerek yok yaptım derdi bence. Ama gerçekten yapmadı döndü diyelim, neyi değiştirir? Yine ahlâksız biri ve bence de boşanmalısınız.

Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz yalan söyledi mi söylemedi mi. Ama sen anlat affedicem dedim inandı dediniz öyle itiraf etmiş. Yapsaydı detaya gerek yok yaptım derdi bence. Ama gerçekten yapmadı döndü diyelim, neyi değiştirir? Yine ahlâksız biri ve bence de boşanmalısınız.
Hiç birşey değiştirmez tabiki kendisinede söyledim. Sen oraya yola çıktığında bile etmiş oldun ihaneti. Karar verdiği istediği anda kaybetmiş o aslında beni. Ama insan yaşadıklarının sebebi neydi yada ne şekilde aldatildi kimle aldatıldı merak eder ya. Onun gibi birsey ben zaten avukatıma hemen vekalet verdim. Yarın öbür gün iş yerine gider kağıt

Bak ilk önce anlat affedicem dedim. 3-4 ay önce gittim yaptım çok pişmanım dedi. Yinede bosanacagimi anlayınca affet diye yaptım dedim yapmadım dedi. Sonra benim avukat iletişime geçti anlaşmalı olsun diye. Bu iyice tutuştu aradı bende buna eşyalarını al detayları konuşalım ama inkar etme artık adam ol dedim. Geldi ben 1 buçuk sene önce gittim 2 kez ikisinde de ötmedi dedi. Çok kıvırmaya çalıştı. Gerçeği bilmek isterdim. Sonuç degişmezdi ama şunu anlardım en azından. Bu adam ağır sıkıntı ötmüyor yada o......lara gitmekten bana ötmek istememiş

Aaa en can alıcı kisimi unuttum. Bu bana affet diye dil dökerken. Sen olsan beni affedermiydin dedim. Ki sen beni mahrum ettin. Yine de affetmezdin dedim. Aynısını yapayım sana ne hissedeceksin bakalım dedim. 2 gün sonra bana eğer affedeceksen konuyu kapatacaksan tamamen yap sende bir kez ama eski hayatımıza dönelim nolur dedi

Aaa en can alıcı kisimi unuttum. Bu bana affet diye dil dökerken. Sen olsan beni affedermiydin dedim. Ki sen beni mahrum ettin. Yine de affetmezdin dedim. Aynısını yapayım sana ne hissedeceksin bakalım dedim. 2 gün sonra bana eğer affedeceksen konuyu kapatacaksan tamamen yap sende bir kez ama eski hayatımıza dönelim nolur dedi

Back