Kocamın rehberinde .... masaj ......masaj diye iki tane telefon kaydı farkettim. Watsap profil resmine baktığımda mutlu son masaj salonu olduğunu gördüm. Eşim inkar etti numaraların çok eskiden beri olduğunu söyledi. Ama önceden kayıtlı olmadıklarından da eminim tabiki. Saçma sapan şekillerde inkar etti. Bende evden gitmesini istediğimi en kısa sürede de boşanmak istediğimi söyledim. Kendisi gitti fakat aramaya mesaj atmaya açıklama yapmaya devam etti. Bende mahsus en azından tüm gerçekleri öğrenmek için ona yalandan, yapmışsın hersey ortada ama kendin anlatır itiraf edersen affedicem dedim. Buda 3-4 ay önce bir masaj salonuna gittiğini ve evlilik boyunca sadece bir kez olduğunu söyledi. Tamam dedim affetmedim tabiki. affedicem sandığı için çok bozuldu. Sonra sen affedicem dedin diye ben yaptım dedim aslında yapmadım. öyle bir yere gitmedim dedi. Yalvarmaya ısrar etmeye devam etti. Kapida arabada yattı vs. Asla almadım eve. Neyse artık konuşalım dedim ben avukata gidicem yarın. eşyalarını da vereyim.Yalnız dedim adam gibi konuş. Bir yaptım bir yapmadım diyerek dahada rezil duruma düşme dedim gözümde. Kesinlikle boşanıyoruz yalan konuşmanın manası kalmadı artık. Ne dersen de kararım kesin filan dedim. Buda geçti karşıma herseyi itiraf edicem diyerek ağlamaklı bir şekilde. 3 ay önce falan değil. Bir buçuk sene önce gittim 2 kez dedi. Seninle çok kötü kavga etmiştik çok üzerime gelmiştin. Boşanmayı düşünmüştüm. Bir kere gittim yapamadan çıktım. İnatla 3 gün sonra başka yere gittim kesin yapma niyetiyle bu sefer girişimde bulunmama rağmen olmadı hiç birşey. Hepsi bu kadar zaten çok pişman oldum. Seni seviyorumlar yalvarmalar vs. Ben psikolojik olarak çok kötüyüm ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum. Bu adam bir yandan fırıldak gibi yalan söylüyor bir yandan acı çekiyorum. Yardıma ihtiyacım var...