- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi Findikhanim
-
Aklima direk adamin paravan evlilik yaptigi aslinda escinsel oldugu ya da hormon sorunu oldugu geldi. Valla bence bu saydiginiz nedenlerle gayet de bosanilir cunku kocan tarafindan yok sayildigini hissediyorsun bu insan ruhunu cok orseler. Ayrica cinsellik icimizde olan bisey en dogal ihtiyac bence cinsellikteki her turlu uyumsuzluk da bu yuzden bosanma sebebi. Dediginiz gibi duygusal bag cok onemli yoksa ev arkadasindan bir farki kalmaz hatta ondan bile kotu olur cunku en azindan ev arkadasimizin camasirini yikamiyoruz, hizmetciligini yapmiyoruz.
Bizi ayırmak istyen bir sürü insan oldu . Evlenirken herşeye ikimiz kosturdu k . Eşimin hakkı çok . İnsanlar bizim olamayacagimizi evlenmeyecegimizi düşündü ama biz başardık aktivite olarak fiziksel olarak tarz olarak birbirine uyan bir çiftiz aslında . Yani sormayın hele o konuda daha da dertliyim en büyük kavgalarimixi o insanlar yüzünden ettik . Allah'tan eşim hayatından çıkarttı oda fark etti şimdi o konular açılmıyor bile
İçim rahatladı.ben israeliyim, dedem turkiye yahudisi
nedenİçim rahatladı.
Çocuk gibi davranmıyorsun. 36 yaşında birisi ne göre çocuksunÇok huysuz çok aksi bir insandim çabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi görünce sopasını saklarmis meselesine döndü olayimiz . Ben hatalarım çok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Çok çabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları çok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor günleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni çok üzüyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere öpsün istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hiç arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı için internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lütfen biri benimle konuşsun .
Değildi çok şen şakrak bir insandır . Tabi bazı olumsuz olaylardan dolayı üzgün olması normal fakat bu kadar değil . Ben bugün sofrayı topladim ona sarılmak istedim kollarımı açtım . Geç otur yanıma ne saçmalıyorsun dedi
Oda onla yaşıt biriyle evlenseymiş. Kendisi yaşlı gibi herhalde şu erkeklerin çocuk gibisin lafına uyuz oluyorum çocuklar onlardan zeki anlamıyorlar.Eşimle konuşunca sonu tartışma oluyor . Benim çocukça düşündüğümü düşünüyor . Zaten ilgi gösterdiğini söylüyor benim ilgi olarak gördüklerim onun için çocuksu seyler biz sevgilimiyiz diyor
Sarılmanın saçmalık olduğunu düşünen bir koca hmmmDeğildi çok şen şakrak bir insandır . Tabi bazı olumsuz olaylardan dolayı üzgün olması normal fakat bu kadar değil . Ben bugün sofrayı topladim ona sarılmak istedim kollarımı açtım . Geç otur yanıma ne saçmalıyorsun dedi
aranızdaki yaş kafa farkı yaratır zaten
Biz esimle evlenirken ben 22 esim 29 yasindaydi sizin gibiydik.esim tanistigimiz gibi hemen evlenelim istedi 6 ay icinde soz nisan evlendik.ilk yillar zor gecti cunku ben daha cocuk gibiydim o daha olgundu.tabi esim cok cok anlayisliydi sabirli davraniyordu cunku ben ne kadar olgun olmak istesemde yasim kucuk.8.yilimizdayiz ben olgunlastikca iliskimiz rayina oturdu ortak noktayi bulduk.sizin esinizin soguk davranmasi kotu olmus benim esimde oyle seyler yoktu ben onu delirtirdim o sabirli davranirdiÇok huysuz çok aksi bir insandim çabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi görünce sopasını saklarmis meselesine döndü olayimiz . Ben hatalarım çok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Çok çabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları çok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor günleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni çok üzüyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere öpsün istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hiç arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı için internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lütfen biri benimle konuşsun .
Bu konuda kiskanildigini zanneden konu sahibinin kendince o sekilde yorumladigini dusunuyorum acikcasi. 22 yasinda gencecik bi kizla 36 yasinda orta yas bi adam gorsem hissedecegim ilk duygu acima olur. Cunku bu sekilde sorunlar yasayacaklarini tahmin etmek cok da guc degil. Tamam ask, sevda bilmem ne... Gonul yas dinlemez vs vs... Fakat hayatin da bazi gercekleri var. 36 yasinda adam evde zip zip ziplayan kiz istemez zannimca. Hani soyle olur. Ikisi de gencken evlenmistir 20lerinde. Sonra beraber yaslanirlar ama hep cocuk ruhlu kalirlar. Birbirlerinin o haline alisirlar yillar icinde. Farketmezler bile. O zaman olabilir bak. Ama boyle ergenlikten henuz cikmis bi kizla 40ina merdiven dayamis birisi zor.Kadinlar kulübünden ögrendigim en önemli şey "kıskanılan çiftlerin " gercekte mutlu olmadıkları. Bundan sonra kıskanmayacağım kimseyi. Bir çok konuda da dip not düşülüyor ,cevrede kıskanılan ciftiz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?