- Konu Sahibi Findikhanim
-
sen beni tanisan öyle demesin, bunuda gecdimBuradaki yas farkiyla sizin esinizle yas farkınız ayni kefeye konulamaz ki. 34 yas su hayatta görmüş gecirmisligin oldugu bir yas. Ruhunuz genc olabilir fakat siz o genc ruhla kendinize yasam deneyimi kattınız. 20 yasindaki yasam tecrübesi ve buna bağlı bakis acısı tavir davranis biçimi ile 30 yas kiyaslanamaz ki. Konu sahibi arkadas beş sene önce reşit dahi değildi.
Pardon siz gurbetçi bir vatandaşımızsınız herhalde değil mi?sen beni tanisan öyle demesin, bunuda gecdimbenim eski sevgilim dedim gibi benim yasimdaydi, ruhu ölmüstü, birazda karakter meselesi hep yas deyil, baze yasdanda oluyor tabi
ben israeliyim, dedem turkiye yahudisiPardon siz gurbetçi bir vatandaşımızsınız herhalde değil mi?
insanlar neyinizi kiskaniyor cift olarak?
Geri çekil ustune gitme bir hobi bul ornegin kitap oku ona alanlar aç nefes aldir kendini özlettir hep o yapsin ben tepesinde bidi bidi ama gene sevsin bikmasin olmaz herkesin bir sabrı var ki eniştenin bitmis gecmis ola eşini seviyorsan uzaklas birazÇok huysuz çok aksi bir insandim çabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi görünce sopasını saklarmis meselesine döndü olayimiz . Ben hatalarım çok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Çok çabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları çok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor günleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni çok üzüyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere öpsün istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hiç arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı için internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lütfen biri benimle konuşsun .
İşte denklik bu yüzden çok önemli. 20li yaşlarımdaki ilgi alakadan anladığım şeyle şu anki arasında çok fark var.Eşimle konuşunca sonu tartışma oluyor . Benim çocukça düşündüğümü düşünüyor . Zaten ilgi gösterdiğini söylüyor benim ilgi olarak gördüklerim onun için çocuksu seyler biz sevgilimiyiz diyor
İki ilişkim olmuştu ikisi de benden 12 yaş büyüktü ve ben normalde de ruhen de yaşça da olgun birisiydim , şunu söyleyebilirim ki aranızdaki tüm sıkıntılar yaş farkından kaynaklanıyor... Başta ben olmak üzere bunu yazanlara kızarsın tahmin edebiliyorum ama arada bir kuşak var ve hayata farklı noktada bakıyorlar, senin yeni yürüdüğün yoldan o geri dönüyor oluyor... Üstüne düşersen kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar , gencecik kız benimle ilgileniyor , vazgeçilmezim diyorlar....
Bu çok normal değilmi sence? sen 22 o 36 yaşlar yanlış anlamadıysa, çocuk gibi davranacaksın çünkü yaşın onu gerektirecek,üzgünüm ama yaş farkı zaman geçtikçe dahada sorun olacaktır aranızda.bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor .
Ben kıskanılan çiftlerin olduğunu düşünmüyorum , her ilişkinin artısı eksisi doğrusu yanlışı vardır ama mükemmel bir tespit yapmışsınız :)Kadinlar kulübünden ögrendigim en önemli şey "kıskanılan çiftlerin " gercekte mutlu olmadıkları. Bundan sonra kıskanmayacağım kimseyi. Bir çok konuda da dip not düşülüyor ,cevrede kıskanılan ciftiz diye
En drama queen yaşlarınızdasınız bir nevi son ergenlik gibi. Sizden yarım nesil büyük kocanız gencecik kadınla evlenirken şu anki iniş çıkışlı ruh hallerinizi göze almıştır herhalde. Almadıysa da suç sizin değil kendinden 14 yaş küçük kızı çabucak kafesleyip evlenen eşinizin suçu. Az bile yapıyorsunuz soğursa da soğusun kendi kaybeder
Adam cok afedersiniz ama tam bir hayvanmis- Kadincagiz o kadar emek vermis, adamin tarzi o degilse bile en azindan tesekuur edip sakince anlatabilirdi. Burda kadinla dalga gecmis resmen. Hem bizim toplumda kadin esi bile olsa kadinligini ortaya cikardiginda cekiniyor kolay yapamiyor bu seyleri. Kadincagiz muhtemelen utana sikila kendini zorlayarak yapti, "azcik yakinlasalim" diye. Hem gencecik kadinlarla evlenin hem de ihtiyaclariyla ilgilenmeyin onlari dinlemeyin yok ya!Bazılarına işlemiyor bu annemin iş arkadaşı yenş evliydi eşi de böyle soğukmuş kıza aynı aklı verdiler gitti kendine gecelik aldı sexi bi şey akşam hazırlan, koku, gecelik adamın yanına gitmiş, adam gülmüş bu ne hal git giyin üşüteceksin demiş
Adam cok afedersiniz ama tam bir hayvanmis- Kadincagiz o kadar emek vermis, adamin tarzi o degilse bile en azindan tesekuur edip sakince anlatabilirdi. Burda kadinla dalga gecmis resmen. Hem bizim toplumda kadin esi bile olsa kadinligini ortaya cikardiginda cekiniyor kolay yapamiyor bu seyleri. Kadincagiz muhtemelen utana sikila kendini zorlayarak yapti, "azcik yakinlasalim" diye. Hem gencecik kadinlarla evlenin hem de ihtiyaclariyla ilgilenmeyin onlari dinlemeyin yok ya!
Aklima direk adamin paravan evlilik yaptigi aslinda escinsel oldugu ya da hormon sorunu oldugu geldi. Valla bence bu saydiginiz nedenlerle gayet de bosanilir cunku kocan tarafindan yok sayildigini hissediyorsun bu insan ruhunu cok orseler. Ayrica cinsellik icimizde olan bisey en dogal ihtiyac bence cinsellikteki her turlu uyumsuzluk da bu yuzden bosanma sebebi. Dediginiz gibi duygusal bag cok onemli yoksa ev arkadasindan bir farki kalmaz hatta ondan bile kotu olur cunku en azindan ev arkadasimizin camasirini yikamiyoruz, hizmetciligini yapmiyoruz.Tarzı bile olmasa libido sıfır yeni evlisin nasıl böyle davranırsın. Zaten kadın şikayet ediyormuş yeni evliyiz nasıl olur ki uzun zaman olmuyor normal mi diye.
Aynen öyle valla haklısın bu seneler evveldi kadın belki de boşandı önceden böyle konulardan boşanılmaz derdim bekarken yaşamadığım için sanırdım ki saçma olur mu öyle şeyama cidden önemliymiş boşanılır yani olay sadece cinsellik değil, ilgi, duygusal bağ önemli olmayınca çok zor evlilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?