• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam benden iyice uzaklaştı henüz 3 aylık evliyim...

Buradaki yas farkiyla sizin esinizle yas farkınız ayni kefeye konulamaz ki. 34 yas su hayatta görmüş gecirmisligin oldugu bir yas. Ruhunuz genc olabilir fakat siz o genc ruhla kendinize yasam deneyimi kattınız. 20 yasindaki yasam tecrübesi ve buna bağlı bakis acısı tavir davranis biçimi ile 30 yas kiyaslanamaz ki. Konu sahibi arkadas beş sene önce reşit dahi değildi.
sen beni tanisan öyle demesin, bunuda gecdim :-) benim eski sevgilim dedim gibi benim yasimdaydi, ruhu ölmüstü, birazda karakter meselesi :-) hep yas deyil, baze yasdanda oluyor tabi

sen beni tanisan öyle demesin, bunuda gecdim :-) benim eski sevgilim dedim gibi benim yasimdaydi, ruhu ölmüstü, birazda karakter meselesi :-) hep yas deyil, baze yasdanda oluyor tabi
Pardon siz gurbetçi bir vatandaşımızsınız herhalde değil mi?

Bence en büyük sorun yaş farkı! yani 22 yaşındasın bir an kendi 22 yaş halime gittim üniversiteden oradan oraya eğlenir, koşardık! evlilik yakınımızda dahi değildi. Tabi herkesin seçimi kendine ama en azından yaşına daha yakın birinle belli süreçleri atlatsaydın daha iyi olurdu gibi! Aşk falan bunlar bir kaç aylık yükselmeler hele ki senin yaşlarında tavan yapar. Benim de ilk aşkım 20 yaşında olmuştu gözüm görmüyordu mesela dünyayı evlenelim dese belki ok derdim o kafada ama 25 sonrası mantık ve kafa başka çalışıyor. Çok erken bir karar vermişsin :110:

insanlar neyinizi kiskaniyor cift olarak?

+1

Sorunun nerden kaynaklandığı apaçık ortada değil mi? Dışarıya rol oynuyor, herkesin evliliğinizi kıskandıklarını düşünüyorsunuz halbuki evliliğinizin içi ohoooo 🤭 Sadece kendinizi kandırıyorsunuz.

Neyse yaş farkından kaynaklanan bir sorun bence. Zaten belli ki adam çokta mıy mıy sevmeyen bir tip, azıcık mesafeli ol o biraz yanaşsın.

Çok huysuz çok aksi bir insandim çabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi görünce sopasını saklarmis meselesine döndü olayimiz . Ben hatalarım çok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Çok çabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları çok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor günleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni çok üzüyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere öpsün istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hiç arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı için internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lütfen biri benimle konuşsun .🥺🥺🥺
Geri çekil ustune gitme bir hobi bul ornegin kitap oku ona alanlar aç nefes aldir kendini özlettir hep o yapsin ben tepesinde bidi bidi ama gene sevsin bikmasin olmaz herkesin bir sabrı var ki eniştenin bitmis gecmis ola eşini seviyorsan uzaklas biraz

Benim tam tersi eski eş çok fevriydi.ben yaklasirdjm o kaçardı bizim aramızda 8yaş vardı.Ayni senin gibi ilgi beklerdim hep korkardım ya benden sogursa ya şu olursa ya bu olursa şimdi düşünüyorum da ne kadar saçma düşüncelerimiz. Kendi kendime eziyet etmişim. Sonuç ben onun yaptıkları yüzünden ondan soğudum ve boşandım. Hiç üzme kendini oluruna bırak erkeklerin üstüne düştükçe kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorlar😏

Eşimle konuşunca sonu tartışma oluyor . Benim çocukça düşündüğümü düşünüyor . Zaten ilgi gösterdiğini söylüyor benim ilgi olarak gördüklerim onun için çocuksu seyler biz sevgilimiyiz diyor
İşte denklik bu yüzden çok önemli. 20li yaşlarımdaki ilgi alakadan anladığım şeyle şu anki arasında çok fark var.

Beni bayıyor mıçmıç ilişki, o zamanları çoktan geçtim 40 larıma yaklaştım artık eşinizle aynı yaşlarda olabiliriz. Sizi de onu da anlayabiliyorum. Keşke kendinize uygun biriyle evlenseydiniz.

İki ilişkim olmuştu ikisi de benden 12 yaş büyüktü ve ben normalde de ruhen de yaşça da olgun birisiydim , şunu söyleyebilirim ki aranızdaki tüm sıkıntılar yaş farkından kaynaklanıyor... Başta ben olmak üzere bunu yazanlara kızarsın tahmin edebiliyorum ama arada bir kuşak var ve hayata farklı noktada bakıyorlar, senin yeni yürüdüğün yoldan o geri dönüyor oluyor... Üstüne düşersen kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar , gencecik kız benimle ilgileniyor , vazgeçilmezim diyorlar....
Sen evlisin sana diyeceğim tek tavsiye yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi kaçan kovalanır taktiğini uygulamak, sevgini kıskançlığını biraz daha az göster, sen gitme ona o gelsin sana , ona biraz seni kaybetme korkusunu hissettir çünkü şu an o korkuyu taşımıyor

Kadinlar kulübünden ögrendigim en önemli şey "kıskanılan çiftlerin " gercekte mutlu olmadıkları. Bundan sonra kıskanmayacağım kimseyi 😋 . Bir çok konuda da dip not düşülüyor ,cevrede kıskanılan ciftiz diye 🙄
Ben kıskanılan çiftlerin olduğunu düşünmüyorum , her ilişkinin artısı eksisi doğrusu yanlışı vardır ama mükemmel bir tespit yapmışsınız :)

Sen 22 yasindasin esin 36 yanlış anlamadıysam...senin ona gore çocuk oldugunu bilmiyormuymus ki simdi sana cocuk gibi davrandigini soyluyor..yasin geregi senin böyle hissetmen çok normalbence..

Erkekler televizyon izlerken arka odada çocuklar evi ateşe verse ruhu duymaz
Ama kadınlar dizisini izlerken ağzında çak çak sakız elinde tak tak örgüsü, ayağından terliği çıkarttığı gibi çocuğaaa fırlatır

Yani zeka düzeylerimiz düşünce yapımız beynimizin işleyişi erkeklerden farkli

Beklenti içine girerken , kaynağı iyi bİlmek lazim
Siz danadan süt vermesini bekliyorsunuz .

Yaşınız çok ama çok genç bu heyecan arayışları içinde kaybolmayın kendinizi iyi tanıyın eşinizi iyi tanıyın kadın erkek ayrımlarına aile olmak nedir iyice kafanizda oturtun sonra esinize naksedin
Biraz da geri de durun çok sırnaşmayın tadı kacar bi ömür berabersiniz nasılsa:)

En drama queen yaşlarınızdasınız bir nevi son ergenlik gibi. Sizden yarım nesil büyük kocanız gencecik kadınla evlenirken şu anki iniş çıkışlı ruh hallerinizi göze almıştır herhalde. Almadıysa da suç sizin değil kendinden 14 yaş küçük kızı çabucak kafesleyip evlenen eşinizin suçu. Az bile yapıyorsunuz soğursa da soğusun kendi kaybeder

Bazılarına işlemiyor bu annemin iş arkadaşı yenş evliydi eşi de böyle soğukmuş kıza aynı aklı verdiler gitti kendine gecelik aldı sexi bi şey akşam hazırlan, koku, gecelik adamın yanına gitmiş, adam gülmüş bu ne hal git giyin üşüteceksin demiş 😂😂
Adam cok afedersiniz ama tam bir hayvanmis- Kadincagiz o kadar emek vermis, adamin tarzi o degilse bile en azindan tesekuur edip sakince anlatabilirdi. Burda kadinla dalga gecmis resmen. Hem bizim toplumda kadin esi bile olsa kadinligini ortaya cikardiginda cekiniyor kolay yapamiyor bu seyleri. Kadincagiz muhtemelen utana sikila kendini zorlayarak yapti, "azcik yakinlasalim" diye. Hem gencecik kadinlarla evlenin hem de ihtiyaclariyla ilgilenmeyin onlari dinlemeyin yok ya!

Adam cok afedersiniz ama tam bir hayvanmis- Kadincagiz o kadar emek vermis, adamin tarzi o degilse bile en azindan tesekuur edip sakince anlatabilirdi. Burda kadinla dalga gecmis resmen. Hem bizim toplumda kadin esi bile olsa kadinligini ortaya cikardiginda cekiniyor kolay yapamiyor bu seyleri. Kadincagiz muhtemelen utana sikila kendini zorlayarak yapti, "azcik yakinlasalim" diye. Hem gencecik kadinlarla evlenin hem de ihtiyaclariyla ilgilenmeyin onlari dinlemeyin yok ya!

Tarzı bile olmasa libido sıfır yeni evlisin nasıl böyle davranırsın. Zaten kadın şikayet ediyormuş yeni evliyiz nasıl olur ki uzun zaman olmuyor normal mi diye.
Aynen öyle valla haklısın bu seneler evveldi kadın belki de boşandı önceden böyle konulardan boşanılmaz derdim bekarken yaşamadığım için sanırdım ki saçma olur mu öyle şey 😂 ama cidden önemliymiş boşanılır yani olay sadece cinsellik değil, ilgi, duygusal bağ önemli olmayınca çok zor evlilik.

Tarzı bile olmasa libido sıfır yeni evlisin nasıl böyle davranırsın. Zaten kadın şikayet ediyormuş yeni evliyiz nasıl olur ki uzun zaman olmuyor normal mi diye.
Aynen öyle valla haklısın bu seneler evveldi kadın belki de boşandı önceden böyle konulardan boşanılmaz derdim bekarken yaşamadığım için sanırdım ki saçma olur mu öyle şey 😂 ama cidden önemliymiş boşanılır yani olay sadece cinsellik değil, ilgi, duygusal bağ önemli olmayınca çok zor evlilik.
Aklima direk adamin paravan evlilik yaptigi aslinda escinsel oldugu ya da hormon sorunu oldugu geldi. Valla bence bu saydiginiz nedenlerle gayet de bosanilir cunku kocan tarafindan yok sayildigini hissediyorsun bu insan ruhunu cok orseler. Ayrica cinsellik icimizde olan bisey en dogal ihtiyac bence cinsellikteki her turlu uyumsuzluk da bu yuzden bosanma sebebi. Dediginiz gibi duygusal bag cok onemli yoksa ev arkadasindan bir farki kalmaz hatta ondan bile kotu olur cunku en azindan ev arkadasimizin camasirini yikamiyoruz, hizmetciligini yapmiyoruz.

Ben olsam kendimi geri çekerdim direk. İlgimi bambaşka bi şeye yönlendirir adamda hop noluyo ya kafası yaratırdım. Eğer bu değişimi fark etmezse zaten bu ilişki ölmeye mahkumdur benim gözümde

Back