- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.425
- 83
- Konu Sahibi Findikhanim
Biz ilk goruşde aşkla evlendik. Ama kocam 14 yaşindan beri ailesinden uzak yaşadiği için rahata alişmişdi. 1 sene sonra evlendik. evlendiğimiz ilk aylar evet sevgimizi eksik etmedik ama eşim daha rahat davranmak isterdi. Ben daha kurallarla giden biriyim. Eşim kafasi ne isterse yapmak isteyen biriydi. Mesela ağir bir yemek sonrasi hemen uyumak, gunde 2 paket sigara, yagli cips gibi şeyler yemek falan. Ben de bunlari gordukce dayanamiyordum. Ilk kavgalarimiz zaten bu yuzden olurdu. Zamanla sogukluk yarattiğimi anladim. Duzenini birden bire değiştiremezdim. Yavaşca guzelce yeme akişkankiklarini sigarasini biraktirdim. Ilk aylar biraz sıkıntı yaşadik. Ama birbirimize alişma evresinde olduğumuzu hissettirmedik. Şimdi 19 ay oldu birbirmize MasaAllah o kadar bagliyizki kizamiyoruz, Kusemiyoruz bile. Zaman ver ona. Ustune kesinlikle gitme. Anlayişli ol. Evet biz kadinlar da aynisini bekleriz ama şu an sana tavsiyr vermek şansim olduğu için sana yaziyorum. Karşilikli anlayiş olsa ne guzel. Kadinlar daha hassas daha çok şey bekliyor eşinden. Erkeklerse bana karişmasin eski duzenimi bozmasin ve dirdir etmesin isterler. Bir süre evde kavga olduğunda kesinlikle kavgayi buyutme. Konuşmalar sertleşince ya konuyu kapat ya da konuyu değiştir. Hep gulerek karşila. Işe uğurlarken de isden gelirken de hep birbirinizi opun. Bizim degismez kurallarimiz var. Işe gidip gelirken hep operiz. Aska küs uyumayiz küs evden ayrilmayiz, uyurken operiz. Iyi geceler opucuyu deriz. Yemek yedikden sonra bile vicik vicik agizla yanakdan oper. Ilk başlar beni sinir etmekcin yapardi ama sonra alişkanlik haline geldi. Tatli kendinize ozel birşeyler yapmaya çalişin. Guzel giyin evde de ruj falan, koku sür. Girer girmez sorunlardan bahsetme. Sohbet etmeye çalişin. Işinden bugun ne yaptin. Bugun ben şunlari yaptim gibisinden guzel film seçin izleyin battaniyr altinda)) şimdiki hayatini daha çok sevmesini sağla. Ama kavga etmeyin ya.Çok huysuz çok aksi bir insandim çabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi görünce sopasını saklarmis meselesine döndü olayimiz . Ben hatalarım çok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Çok çabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları çok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor günleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni çok üzüyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere öpsün istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hiç arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı için internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lütfen biri benimle konuşsun .