- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 33
- Konu Sahibi Findikhanim
Margaret Hale siz var ya sizzzz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen yanas, cekici ol, kendine düzen ver, ayip deyil ozaman oda aliscakdir, öyle ondan beklemeyle olmaz, birde bu yolu dene
Evet işte istedigim bu trip atmadan ama nasillll ister nasıl oluyor bu bunu nasıl yapabilirim .kusmeden trip atmadan nasıl gösterebilirimSinirli degilsiniz artık. Üstüne titriyorsunuz. Sariliyorsunuz. Sizi çocuksu buluyor. Ciddiye almıyor diye anlıyorum ben bunu. Sevgi yine de gösterebilir. Siz üstüne düşmeyin bu kadar. Onsuz da var olabildiğinizi cocuk gibi küsüp surat yapip degil de, olgunca trip atmadan hissettirin bir zaman. Kacan kovalanir misali.
Şurda çağreler üretiyoruz kendimizce.Margaret Hale siz var ya sizzzz.
Esiniz sizden 14 yaşmı buyuk? Yani 36 yaşında...
Belki de o insanlar doğruyu görüyordu de siz bunu görmek istemediniz çift olarak, olabilir mi?Bizi ayırmak istyen bir sürü insan oldu . Evlenirken herşeye ikimiz kosturdu k . Eşimin hakkı çok . İnsanlar bizim olamayacagimizi evlenmeyecegimizi düşündü ama biz başardık aktivite olarak fiziksel olarak tarz olarak birbirine uyan bir çiftiz aslında . Yani sormayın hele o konuda daha da dertliyim en büyük kavgalarimixi o insanlar yüzünden ettik . Allah'tan eşim hayatından çıkarttı oda fark etti şimdi o konular açılmıyor bile
Farkettim farkettim ama bir ben farkettim işte sorun orada neyse çağreler tükenmez diyelim kalpli mumlar oldukça.Şurda çağreler üretiyoruz kendimizce.
ya tamam da yasla alakali deyil, bu adamin ruhu ölmüs benim esim 42 yasinda böyle asla deyil tam tersiBuradaki sorun yaş aralığından kaynaklı. Az degil eşiniz 36 yaşında deyim yerindeyse 40'a merdiven dayamış siz daha gençliğinin baharında tomur tomur filizlenen genc bir kadin.
Kafa yapılarımiz uyuyor deseniz de bu bakış acisi farklılığı sevmeyi ilgiyi tanimlama biciminizin bile farklı olduğunu gösteriyor bu.
Herkesin sevgisini gosterme şekli bir degil neticede yargılamak yerine yapici iletisim kurun. Beklentileriniz konusunda seffaf olun. Eger sarılmasını istiyorsaniz dile getirin. Bazen erkekler gercekten boyle ince nuanslari dusunemeyebiliyorlar.
Evet bu doğru bu konuda anlayış gösteriyorum ona ama bu kadarı fazlaymış gibime geliyor çünkü başta böyle değildi . Aramızdaki yaş farkının bilinciyle evlendik sizin dediginiz çok doğru fakat dojazi fazlaEsiniz sizden 14 yaşmı buyuk? Yani 36 yaşında...
Bence tüm mesele yaş farkı nedeniyle isteklerinizin ve hayatı yaşayış şeklinizin farkli olması. Siz daha çok gencsiniz cıvıl cıvıl ilgi istersiniz kanınız kaynar ama 36 yasında ki bir insan hayatı yarılamıştır, görüşleri, sevgisini gösterme sekli daha farklidir.
ya tamam da yasla alakali deyil, bu adamin ruhu ölmüs benim esim 42 yasinda böyle asla deyil tam tersi
Kendini biraz geri cek ama kırgın bir sey olmuş gibi değil.Gayet sakin şekilde gündelik oldugun gibi ama geri adim atmış belki yorulmuş,kendine odaklanmis olmasi gereken buysa okeylemis şekilde.Çok huysuz çok aksi bir insandim çabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi görünce sopasını saklarmis meselesine döndü olayimiz . Ben hatalarım çok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Çok çabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları çok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor günleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni çok üzüyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere öpsün istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hiç arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı için internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lütfen biri benimle konuşsun .
Ona bir sey ispatlamaya calismayin bununla. Kendinizi sevin, kendinize ilgi gösterin. Onu sevdiğiniz kadar kendinizi su an sevdiğinizi ben hic düsünmüyorum. O size ilgi veya sevgi vermezse ölecek gibi duruyorsunuz. Dimdik durun. Kendi hayatınıza odaklanın. Haa gün gelir devran döner. Kacarken bir bakmissin kovalıyor. Azar, azar verin sevginizden. O zaman anlayacak bu bensiz de gayet yapabiliyormuş.Evet işte istedigim bu trip atmadan ama nasillll ister nasıl oluyor bu bunu nasıl yapabilirim .kusmeden trip atmadan nasıl gösterebilirim
34 yasinda ama cilginim anneannem bile dedi, sen 20 yasinda kaldin diye :-DSiz kaç yaşındasınız o da var
34 yasinda ama cilginim anneannem bile dedi, sen 20 yasinda kaldin diye :-D. ama esimde deli nin teki, macerayi ikimizde cok severiz
34 yasinda ama cilginim anneannem bile dedi, sen 20 yasinda kaldin diye :-D
eski sevgilim benim yasimdaydi , ruhu ölüdü, adam 21 da uykuya yatardi hafta sonu. bence insanin kendisilede alakaliBazı insanlar hep o yaşta kalır bende öyleyim ama yaşlarınız yine uyumlu yani ortak payda bulursunuz bir de zamanla alışıyor eşler birbirine.
eski sevgilim benim yasimdaydi , ruhu ölüdü, adam 21 da uykuya yatardi hafta sonu. bence insanin kendisilede alakali
Buradaki yas farkiyla sizin esinizle yas farkınız ayni kefeye konulamaz ki. 34 yas su hayatta görmüş gecirmisligin oldugu bir yas. Ruhunuz genc olabilir fakat siz o genc ruhla kendinize yasam deneyimi kattınız. 20 yasindaki yasam tecrübesi ve buna bağlı bakis acısı tavir davranis biçimi ile 30 yas kiyaslanamaz ki. Konu sahibi arkadas beş sene önce reşit dahi değildi. 30 oldum ve cocuk ruhlu ben 22 yasimdaki halime gülüyorum neler yapmışım ne kadar gereksiz davranmisim diye.34 yasinda ama cilginim anneannem bile dedi, sen 20 yasinda kaldin diye :-D