• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam benden iyice uzaklaştı henüz 3 aylık evliyim...

Aklima direk adamin paravan evlilik yaptigi aslinda escinsel oldugu ya da hormon sorunu oldugu geldi. Valla bence bu saydiginiz nedenlerle gayet de bosanilir cunku kocan tarafindan yok sayildigini hissediyorsun bu insan ruhunu cok orseler. Ayrica cinsellik icimizde olan bisey en dogal ihtiyac bence cinsellikteki her turlu uyumsuzluk da bu yuzden bosanma sebebi. Dediginiz gibi duygusal bag cok onemli yoksa ev arkadasindan bir farki kalmaz hatta ondan bile kotu olur cunku en azindan ev arkadasimizin camasirini yikamiyoruz, hizmetciligini yapmiyoruz.

Olabilir ama olmayabilirde sanırım o psikoloğu şimdi anlıyorum :) diyordu ki gençken yaş farkı konusunda bunları söylemezdim ama erkek kadından büyük olmalı yalanını kim attı ortaya acaba, aslında kadın erkekten büyük olmalı çünkü onlar bir çok açıdan bizden geride kalıyorlar dolayısıyla genç olanı ile ancak anlaşıyorsun. Kadın bunu şimdi düşündüğünü söylüyor yaşı 40-45 sanırım haklı. Mesela bakıyorum bazılarına işte şu kadar yaş küçük sevgilisi diye servis ediliyor haberler ama kendi yaşıtı ile anlaşamaz ki normal diyorum :)

Doğru haklısınız bence de ama işte bilmeden öyle düşünürdüm insan cinsellik yok diye evlilikten vazgeçer mi diye. Ama cinsellik olmayınca o kurulan bağ da olmuyormuş gerçekten. Ben hamileyim eşim tedbirli ve sık yanaşmıyor ama sarılır, üstümü örter, öper falan ama yine de arada devrelerim yanıyor neden yanaşmıyor bu adam soğudu mu diyorum 😂

Eşiniz sizi kaale almıyor.. 30 küsür yaşında bir kadının yaptığı en basit cilve , şımarıklığı dahi yapsanız çocukça etiketi yapıştıracak... çalışıyor musunuz?

Bizi ayırmak istyen bir sürü insan oldu . Evlenirken herşeye ikimiz kosturdu k . Eşimin hakkı çok . İnsanlar bizim olamayacagimizi evlenmeyecegimizi düşündü ama biz başardık aktivite olarak fiziksel olarak tarz olarak birbirine uyan bir çiftiz aslında . Yani sormayın hele o konuda daha da dertliyim en büyük kavgalarimixi o insanlar yüzünden ettik . Allah'tan eşim hayatından çıkarttı oda fark etti şimdi o konular açılmıyor bile

Bunu sen böyle görüp hayal ediyor olabilir misin?
Eşine sorsam başka cevap alacak gibi hissediyorum

Çok huysuz çok aksi bir insandim çabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi görünce sopasını saklarmis meselesine döndü olayimiz . Ben hatalarım çok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Çok çabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları çok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor günleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni çok üzüyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere öpsün istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hiç arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı için internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lütfen biri benimle konuşsun .🥺🥺🥺
Çocuk gibi davranmıyorsun. 36 yaşında birisi ne göre çocuksun

Değildi çok şen şakrak bir insandır . Tabi bazı olumsuz olaylardan dolayı üzgün olması normal fakat bu kadar değil . Ben bugün sofrayı topladim ona sarılmak istedim kollarımı açtım . Geç otur yanıma ne saçmalıyorsun dedi
:oha::oha:
Bu mu çok uyumlu muhteşem ilişkiniz? Böyle davranacaksa niye evlenmiş ki! Sizin eşinizden soğumamış olmanız daha şaşırtıcı bu durumda. Aşkta, evlilikte çiftler arasında gurur olmaz derim her türlü de sırnaşırım sevdiğim insana ancak bu, benim için iletişimi tamamen kesme sebebi, ne demek sarılmayı reddetmek. İlgiye alışmış, şımarmış beyefendi. Gitmeyin üzerine, süslenmeyin onun için, ona hiç yanaşmayın çünkü hak etmiyor. Onu yok saydığınızda ilginizin kıymetini anlar anca.

Eşimle konuşunca sonu tartışma oluyor . Benim çocukça düşündüğümü düşünüyor . Zaten ilgi gösterdiğini söylüyor benim ilgi olarak gördüklerim onun için çocuksu seyler biz sevgilimiyiz diyor
Oda onla yaşıt biriyle evlenseymiş. Kendisi yaşlı gibi herhalde şu erkeklerin çocuk gibisin lafına uyuz oluyorum çocuklar onlardan zeki anlamıyorlar.

Değildi çok şen şakrak bir insandır . Tabi bazı olumsuz olaylardan dolayı üzgün olması normal fakat bu kadar değil . Ben bugün sofrayı topladim ona sarılmak istedim kollarımı açtım . Geç otur yanıma ne saçmalıyorsun dedi
Sarılmanın saçmalık olduğunu düşünen bir koca hmmm :KK57: :KK12:

yaş farkı kesinlikle fazla. şöyle ki senin hala deli çağların, eşinle sürekli hareket halinde bi evliliğin olmasını istemek en doğal hakkın (hareket derken fiziksel hareketin yanında duygusal hareketlilikten de bahsediyorum)
ama madem sevdiniz birbirinizi ve madem evlendiniz o zaman orta yolu bulmak için ikiniz de çaba göstereceksiniz.
sevgi sadece çiçekle böcekle öpmeyle olmaz. adam akşam gelirken uğradığı markette senin sevdiğin bir şeyi görüp bile alıp getiriyorsa zaten seviyor ve düşünüyordur. sen biraz bu yönlerine bakmaya çalış, eşinle de paylaşarak ondan da bir kaç adım talep ettiğini üslubunca dile getir.
çözülmeyecek şeyler değil ama gereksiz yıpranmaya çok açık bi mevzu o sebeple ancak sabırla yol alabilirsiniz.

Çok huysuz çok aksi bir insandim çabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi görünce sopasını saklarmis meselesine döndü olayimiz . Ben hatalarım çok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Çok çabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları çok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor günleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni çok üzüyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere öpsün istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hiç arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı için internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lütfen biri benimle konuşsun .🥺🥺🥺
Biz esimle evlenirken ben 22 esim 29 yasindaydi sizin gibiydik.esim tanistigimiz gibi hemen evlenelim istedi 6 ay icinde soz nisan evlendik.ilk yillar zor gecti cunku ben daha cocuk gibiydim o daha olgundu.tabi esim cok cok anlayisliydi sabirli davraniyordu cunku ben ne kadar olgun olmak istesemde yasim kucuk.8.yilimizdayiz ben olgunlastikca iliskimiz rayina oturdu ortak noktayi bulduk.sizin esinizin soguk davranmasi kotu olmus benim esimde oyle seyler yoktu ben onu delirtirdim o sabirli davranirdi

Kadinlar kulübünden ögrendigim en önemli şey "kıskanılan çiftlerin " gercekte mutlu olmadıkları. Bundan sonra kıskanmayacağım kimseyi 😋 . Bir çok konuda da dip not düşülüyor ,cevrede kıskanılan ciftiz diye 🙄
Bu konuda kiskanildigini zanneden konu sahibinin kendince o sekilde yorumladigini dusunuyorum acikcasi. 22 yasinda gencecik bi kizla 36 yasinda orta yas bi adam gorsem hissedecegim ilk duygu acima olur. Cunku bu sekilde sorunlar yasayacaklarini tahmin etmek cok da guc degil. Tamam ask, sevda bilmem ne... Gonul yas dinlemez vs vs... Fakat hayatin da bazi gercekleri var. 36 yasinda adam evde zip zip ziplayan kiz istemez zannimca. Hani soyle olur. Ikisi de gencken evlenmistir 20lerinde. Sonra beraber yaslanirlar ama hep cocuk ruhlu kalirlar. Birbirlerinin o haline alisirlar yillar icinde. Farketmezler bile. O zaman olabilir bak. Ama boyle ergenlikten henuz cikmis bi kizla 40ina merdiven dayamis birisi zor.

Uzuluyorum acikcasi kizlarin bu acelesine. Daha gorecek cok sey varken, yelken acmaya vaktin enerjin varken neden ilk limanda demir atilir?? Sevgiliden sevgiliye atlamaktan bahsetmiyorum. Limandan kastim o degil. Hayattaki baska tecrubeler, maceralar, deneyimlerden bahsediyorum. Bunlari yasamak varken 22 yasinda kocasina bi sarilma icin yalvaran gencecik bir kiz. Simdi buna acinmaz da ne yapilir?

Bana adam ciddi ciddi sizden soğumuş gibi geldi... Çocuk gibi davraniyosun ne demek siz çocuk sayılırsınız zaten daha yaşınız 22. 36 yaşında adam evlenmeseymis 22lik taze kızla o zaman. Sarılmak istediğinizde saçmalama falan demesi hayra alamet değil, kalabalık ortamda siz konuşunca yüzünün düşmesi hayra alamet değil, bence evlendiğine pişman olmuş bosanalim deseniz itiraz etmeyecek gibi... Onun dışında kendinizi geri cekmezseniz bu devran böyle gider, size ilgi göstermeyen, kendisine sarılınca bile laf eden orta yaş krizindeki bi adama hala vıcık vicik ilgi gösterirseniz o totoyu arşa çıkarırsınız. Kendime engel olamıyorum diyosunuz ama olamadığınızda karşınıza çıkan tablo bu, seçim sizin.

kendinizi geri çekin
kişisel gelişimi yapabilirsiniz
kitap okuyabilirsiniz okulunuzu okuyabilirsiniz
örgü örebilirsiniz müzik dinleyebilirsiniz
aranızdaki yaş çok ikinci eşimisiniz

Back