- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi Findikhanim
Aklima direk adamin paravan evlilik yaptigi aslinda escinsel oldugu ya da hormon sorunu oldugu geldi. Valla bence bu saydiginiz nedenlerle gayet de bosanilir cunku kocan tarafindan yok sayildigini hissediyorsun bu insan ruhunu cok orseler. Ayrica cinsellik icimizde olan bisey en dogal ihtiyac bence cinsellikteki her turlu uyumsuzluk da bu yuzden bosanma sebebi. Dediginiz gibi duygusal bag cok onemli yoksa ev arkadasindan bir farki kalmaz hatta ondan bile kotu olur cunku en azindan ev arkadasimizin camasirini yikamiyoruz, hizmetciligini yapmiyoruz.
Olabilir ama olmayabilirde sanırım o psikoloğu şimdi anlıyorum :) diyordu ki gençken yaş farkı konusunda bunları söylemezdim ama erkek kadından büyük olmalı yalanını kim attı ortaya acaba, aslında kadın erkekten büyük olmalı çünkü onlar bir çok açıdan bizden geride kalıyorlar dolayısıyla genç olanı ile ancak anlaşıyorsun. Kadın bunu şimdi düşündüğünü söylüyor yaşı 40-45 sanırım haklı. Mesela bakıyorum bazılarına işte şu kadar yaş küçük sevgilisi diye servis ediliyor haberler ama kendi yaşıtı ile anlaşamaz ki normal diyorum :)
Doğru haklısınız bence de ama işte bilmeden öyle düşünürdüm insan cinsellik yok diye evlilikten vazgeçer mi diye. Ama cinsellik olmayınca o kurulan bağ da olmuyormuş gerçekten. Ben hamileyim eşim tedbirli ve sık yanaşmıyor ama sarılır, üstümü örter, öper falan ama yine de arada devrelerim yanıyor neden yanaşmıyor bu adam soğudu mu diyorum