• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam benden iyice uzaklaştı henüz 3 aylık evliyim...

Benm eşimde 40 yasında ama hareketlidir ilgilidir bence bu onun karakteri. Szde gençsiniz belli ki sizi kaçırmak istememiş belli etmemiş aslında adam hep böyleydi. Yani sizi seviyordur ama gösterme şekli farklıdır sizde biraz kendnzi mi özletseniz kendi haline bıraksanız siz üzerine düştükçe ters tepiyor olabilir

Çok huysuz çok aksi bir insandim çabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi görünce sopasını saklarmis meselesine döndü olayimiz . Ben hatalarım çok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Çok çabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları çok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor günleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni çok üzüyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere öpsün istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hiç arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı için internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lütfen biri benimle konuşsun .🥺🥺🥺
Olgunlasacaksin, aniden ,soyle ki ilgiden hoslanmiyorsa soguk davranma ama micmic olma o surekli ilgiye alisik oldugu icin ya sasiracak ya da rahatlayacak mesela geve sarilma gulumse iyi geceler de yay uyu kafana da takma (cunku takacak birsey yok) her olayda boyle davran ama kocana vok sinirlendim cunku 22 yasindaki bir kizla evleniyor senin henuz cocuksu bir psikolojide oldugunu hesaba katamiyor madem katamiyor gorsun bakalim

Siz çok toy olabilir misiniz? İnsanların sizi kiskandigini dusunmussunuz. Uzaktan bakılınca kıskanılacak bı profil cizmediniz şuan bana. Onca yaş farkına rağmen tipiniz nasıl uyumlu olabilir ya da kişilikleriniz? Üzülerek söylüyorum ben adamın sizde aradığını bulamadigini dusundum.

Yaş farkı fazla ama bence mesele bu değil
Yaş 40 da olsa 50 de olsa seven erkek böyle davranmaz
50li yaşlarda 2.evliliklerini yapmış insanlar değilsiniz neticede.
Adam sevgisiz ilgisiz.
Otur konuş neden böylesin önceden böyle değildin ne değişti diye sor
Gerekirse terapiste gidersiniz.
Daha 22 yaşındasın adam böyle devam edecekse ömür boyu sana sarılmasını mı bekleyeceksin

Çok huysuz çok aksi bir insandim çabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi görünce sopasını saklarmis meselesine döndü olayimiz . Ben hatalarım çok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Çok çabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları çok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor günleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni çok üzüyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere öpsün istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hiç arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı için internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lütfen biri benimle konuşsun .🥺🥺🥺
Çok çabuk evlenme kararı almanız yanlış olmuş .14 yaş büyük bir adam ,elbette senden çok farklı düşünecek .Doğal olarak senin hareketlerin ona batacak .Sevgi ,ilgi karşılıklı olunca anlamlıdır .Fazlaca üstüne düşmen belliki ona itici gelmiş .Yoksa 3 aylık bir Evlilikte senden bu kadar uzak ve soğuk olmasının başka bir anlamı olacağını düşünmüyorum.22 yaşında bir genç kız olarak ,önce eğitimine önem verseydin .Kendi yaşıtlarınla arkadaşlık kursaydın .Paldır küldür kendinden bunca yaş büyük bir adamla evlenmeseydin keşke .

hem genç kiz alayim diyip hemde davranışlarini cocuksu bulmak çok saçma değil mi?
bana göre siz daha ergenlikten yeni yeni kurtulan bir insansiniz böyle davranışlariniz olması gayet normal, hayatinin baharinda bir insanin ne yapmasini bekliyormuş?
çocukca buluyorsa kendi yaşlarında hormonları oturmuş bir insan bulsaymiş.
aynı şeyleri sizin icinde soyluyorum tabi.
tercihler beni ilgilendirmez ama olmuyor işte adam eskiler gibi 15 inde 16 sinda evlense nerdeyse sizinle yaşıt cocugu olurdu

Şimdi bana kızanlar olacaktır ya da yo biz öyle değiliz diye ama istisna vardır herkes için yazmıyorum ve ne bekliyordunuz ki diyorum. Eşiniz ile yaş farkınız çok ve aynı düşünmüyorsunuz. Yani esinizin sizde bulduğu şey gençlik bence zaten bu kadar naz ve kaprise rağmen evlenmesinden belli. Yani yaşına yakın biri ile sohbette bile daha çok ortak yön bulabilir. Ben de 35 oldum mesela şu an 22 yaşında biriyle her konuda sohbet edemem gibi geliyor. Yine bir sürü istisnası vardır. 10 sene içinde bu farkınız daha da açılabilir. Gençliğinizi ilgi isteği, bir şeyler yapma isteği ile curutebilirsiniz. Yani çok fark var ya. Çok.

Adami hayattan bezdirip sonra da oy seviyorum demeyin ya. İnsan sevdigine eziyet etmez,bagirip cagirmaz,insan gibi davranir. Hak ettikten sonra da buralarda aglamanin faydasi yok,keske buyumeden evlenmese kimse

Şimdi bana kızanlar olacaktır ya da yo biz öyle değiliz diye ama istisna vardır herkes için yazmıyorum ve ne bekliyordunuz ki diyorum. Eşiniz ile yaş farkınız çok ve aynı düşünmüyorsunuz. Yani esinizin sizde bulduğu şey gençlik bence zaten bu kadar naz ve kaprise rağmen evlenmesinden belli. Yani yaşına yakın biri ile sohbette bile daha çok ortak yön bulabilir. Ben de 35 oldum mesela şu an 22 yaşında biriyle her konuda sohbet edemem gibi geliyor. Yine bir sürü istisnası vardır. 10 sene içinde bu farkınız daha da açılabilir. Gençliğinizi ilgi isteği, bir şeyler yapma isteği ile curutebilirsiniz. Yani çok fark var ya. Çok.
Kesinlikle özellikle Türk erkeklerinin daha az şey bilsin , toy olsun zihniyeti bu! Belli yaşta yaşında hele ki ayakları üzerinde duran eğitimli ve mesleğini almış bir kadını istedikleri gibi evirip çeviremeyecekleri için genelde küçüklere gidiyorlar. Şaşırmadım. Aklı başında adam konuşup, tartışıp kaliteli vakit geçireceği kişiyi ister yanında. Kim ne derse desin jenerasyon farkı varken bunun olması imkansız!

Bana adam ciddi ciddi sizden soğumuş gibi geldi... Çocuk gibi davraniyosun ne demek siz çocuk sayılırsınız zaten daha yaşınız 22. 36 yaşında adam evlenmeseymis 22lik taze kızla o zaman. Sarılmak istediğinizde saçmalama falan demesi hayra alamet değil, kalabalık ortamda siz konuşunca yüzünün düşmesi hayra alamet değil, bence evlendiğine pişman olmuş bosanalim deseniz itiraz etmeyecek gibi... Onun dışında kendinizi geri cekmezseniz bu devran böyle gider, size ilgi göstermeyen, kendisine sarılınca bile laf eden orta yaş krizindeki bi adama hala vıcık vicik ilgi gösterirseniz o totoyu arşa çıkarırsınız. Kendime engel olamıyorum diyosunuz ama olamadığınızda karşınıza çıkan tablo bu, seçim sizin.
Erkeği evliliğe motive eden şey çok açık net ortada. Hevesini aldı gerçekleri gördü. Yazık bu kızın da hiç anası babası yokmuş galiba uyarmamış.

Uzgunum ama aranizdaki yas farkina gore esiniz 36 yasinda ondan beklediginiz seyleri yapacak ysta degil kendiniz gibi kipir kipir birini istiyordunuz madem daha genc biryle evlenecektiniz tabiki isteklerinizin ona cocukca gelmesi normal.

Adam değişmemiş başta evlenene kadar 22 yaş takılmış,evlenince özüne dönmüş. Sende nekadar üzerine düşersen okadar üzülürsün. Sarılma,sürekli adamın mimiklerini,gülüşünü takip etme vallahi ben okurken yoruldum sen yaparken yorulmuyormusun? Tam olarak derdinizi de anlamadım,adam elalem lafıyla mı soğudu sanıyorsun,yoksa senin sinirli hallerinemi (evlenmeden görmüyormuydu huyunu)?

Neredeyse baban yaşında adamla.evlenmissin. muhtemelen maddi durumu filan da yerindedir o yüzden sevmissinizdir culsuz ve yaşlı birini kimse istemez genelde yaş farkı evlilikleri maddi durumun müsait olması ile olusir. Artık karakteri de oturmuştur. O zaman diğer beklentilerinin olmaması da normal. Herkes kendi yaşına uygun biri ile evlense sorun olmaz. Kadının biri gencecik erkekle evlense burda herkes ayıplar yani sizin durumunuzu ne farkı var.

Eşimle konuşunca sonu tartışma oluyor . Benim çocukça düşündüğümü düşünüyor . Zaten ilgi gösterdiğini söylüyor benim ilgi olarak gördüklerim onun için çocuksu seyler biz sevgilimiyiz diyor
Yani aranızdaki ilgi seviyesi ne tam olarak anlamadım ama eşler birbirine ilgi göstermeli. Duygusal yakınlık kurabileceğimiz her şeyi yaşayabileceğimiz tek insan eşimiz zaten. Birbirimizin sevgi ilgi ihtiyacını karşılamak bi nevi görevimizde aslında. Evlenip sonra ilgisizliğe mahkum etmek çok yanlış

Sizinde aşırı hareketleriniz varsa frenlemeye çalışın siz onun isteklerine uyarsanız o da sizin isteklerinize uyar. Bunlar da sabırla olur

Eşinizle konuşun

Erkeği evliliğe motive eden şey çok açık net ortada. Hevesini aldı gerçekleri gördü. Yazık bu kızın da hiç anası babası yokmuş galiba uyarmamış.
Aslında birileri uyarmış. Siz birbirinize uymuyorsunuz sizden olmaz demiş. Ama konu sahibi bir acaba diye düşünmek yerine daha çok bağlanmış evlenmek için çabalamış ve bizi kıskanıyorlar demiş. Kıskanılan çift olduklarını da burdan anlıyormuş zaten. Tabii siz uymuyorsunuz deyince kimse ayrılacak değil ama etrafta bunu diyen çoksa en azından düşünürsün goremedigim bir şey mı var dersin. Bunlar bizi kıskanıyorlar diye evlenip bir an önce çatlatmak istemiş.

Back