Kocam benden boşanmak istediğini söylüyor :'(

Kocam gerçekten boşanmak istiyor mu?

• evet

OY: 80 79,2%
  • hayır

OY: 1 1,0%
  • Blöf yapıyor

OY: 20 19,8%

• Ankete Katılan
    101
Ablanın düğünü ile sizin maddi zorluğunuzu anlamadım ben

Zira eşiniz alacak her şeyi zaten

Onlar ister her düğüne ayrı elbise alır ister aynı

Babanıza neden fazla yaptırıyorsunuz

Evdeki eşyayı neden ailenize ödetiyorsunuz

Ucuz alırsın ya da taksitle alır çalışır ödersin

Adam sürat yapsa da haklı yani

Bu işi yürütecek olan ikinizsiniz ama buradan bakınca bu kin ile yürümez gibi geliyor zira siz onları affetmezsiniz

Ablasının düğününü annesi yaptı sorsanız kemdim yaptım dyor ama...Onlara göre kız tarafı herşeyi yaparmış...İşlerine gelen adetleri takip edip işlerine gelmeyenleri de aman adet mi kaldı şimdi diyecek kadar karaktersizler...Bbama çok dedim yapma biz evlenince alırız diye ama evlenince borç ödemekle uğraşmayın paranızı kenara atın ev alın dedii...Hatta çamaşır makinesini ben biz alacağız baba dedim diye gidip annemle almışlar bunlar almadan alalım zorluk yaşamasınlar diye... AmaBabam borç ödemeyelim diye uğraşırken onun 6 tane kredi kartını ödüyoruz ben de dışardayken rast gelip aldığımız mutfak masası , sandalyerini ve avizeleri babama söylemedim bile bile evlenince öderiz diye onu bile laf etti kocam

eşin 1 yılı bekliyorsa o evde ne işin var bide o adamla aynı yatakta uyuyorsun bir yıl dolunca aynı evden beraber çıkıp boşanmayamı gideceksiniz
ben de onu anlamıyorum ,büyüklerim hep boşanmayı ciddi ciddi düşünene kadar yatağı ayırma derlerdi o yüzden yataı ayıran benolmak istemiyorum o da oralı olmuyor..çok rahatına düşkündür o yüzden mi gidip içerde yatmıyor diyorum ama madem tiksiniyor neden gitmiyor?

Kusura bakmada kocan adam degil. Anasiyla el ele gezmek ne demek. Poset mi bu gelen dolduruyor giden dolduruyor. Birak o adami. Yasin daha genc. Git mutlu olacagin bir hayat kur. Zira kocan koca degil.
nişanlıyken de ablasıyla gezmişliği var benim yanımda el ele

Bilmiyorum pişman olmaktan korkuyorum onu özlemekten korkuyorum ,ailemi üzmekten korkuyorum ...Sadece korkuyorum...

canim bak..iyi dinle..
boyle adamlarla bas etme yollari var.
1- ayni yataga girmeyeceksin..ta ki hayvanligini anlayip essekler gibi ozur dileyene kadar..senden tiksindigini soyleyen bi insan seninle hala ayni yataga giriyorsa senin canini yakmaktan seni uzmekten baska hicbir amaci yoktur ve seni cantada keklik gordugunden utanmadan da ayni yataga girer.
2- o yuzugunu cikardiysa sende cikarip birdaha takmayacaksin.
3- o yokmus gibi yasayacaksin asla ve asla asla dil dokmeyeceksin.

aslinda en mantiklisi bu isi yol yakindayken bitirmek ama madem aileni karsina alarak evlendin,dedigi gibi 1 seneyi doldur bakalim.
bu sure icinde kendini ne kadar az yipratirsan o kadar iyi..sonucta bosanicam diyen adamdan cok buyuk bi duzelme beklentin olmasin.

Bu adam ne iş yapıyor

Siz ne iş yapıyorsunuz

Yani insan utanır çok fena

Belki kız bütün ev eşyasını yapar ama o zaman da damat ev alır o da yok anladığım kadarı ile

Bu adam ne iş yapıyor

Siz ne iş yapıyorsunuz

Yani insan utanır çok fena

Belki kız bütün ev eşyasını yapar ama o zaman da damat ev alır o da yok anladığım kadarı ile
eşimde mühendis ben de..Eşim iyi kazanıyor...Evet ben de öyle söylediğimde memleketlerinde yıkık dökük bir ev boş duruyor kiraya bile verilemeyecek durumda o evi söylediler o ev var diye ....Karaktersiz bunlar görseniz

Ayy çıldırdım burda niye ezdiriyosunuz kendinizi niye yalvarıyosunuz. Gidin açın davayı. Biraz da mesajda kavga edin bırakın o ağır konışsun verin delil diye oluyorsa. Neden ya neden kendinizi ezdiriyosunuz

Konu sahibi arkadaşım mazoşist misin senden tiksindiğini söyleyen totosu kalkmış kendini bir şey sanan ve hatta şiddet uyguladığını yazmışsın sanırım o kadar hödük biriyle üstelikte seni bosayacagim derken aynı yatakta yatıyorsun. Ya anlamiyorum ben bu kadınları gerçekten hiç mi kıymetin yok kendi gözünde lütfen bu adam değişmez bunu bil seni sevdiğini de sanmıyorum, seninki de sevgimi iyi düşün ona bağımlı mi hissediyorsun bak daha iyi adam gibi bir adam bulunca anlarsın sevmeyi sevilmeyi bence böyle birini nasıl sever insan ya

Evliliğin 1 yılı dolmadan boşanılmıyor eşiniz bu yüzden bir yılı bekliyor. Bu süre dolmadan sadece anlaşmalı olarak boşanılabiliyor şayet siz benistemiyorum gibi bişey söylediyseniz yada anlaşmalı boşanmayı kabul etmiceğinizi düşünüyorsa bu sebepten 1 yılı bekliyordur.Hukuken mecbur yani.

Ayy çıldırdım burda niye ezdiriyosunuz kendinizi niye yalvarıyosunuz. Gidin açın davayı. Biraz da mesajda kavga edin bırakın o ağır konışsun verin delil diye oluyorsa. Neden ya neden kendinizi ezdiriyosunuz
Ses kayıtlarım ve fotoğraflarım var...Madem 1 yıl beklemeyelim şidddet olunca hemen boşanırız dedim fotoğrafları göstereyim dedim ...Sevgilisi dövüp yanıma yollamış derim diyo nasıl ispatlayacaksın benim yaptığımı diyorYani belki de bundan korkuyorum iftira da atacak potansiyel yüksek Allah korkusu yok Anlaşmalı boşanmaya maddi olarak bir kaybı olsun istemediği içn diretiyor bence

Allahım delirmemek elde diil, o kadar okumuşsun etmişsin bu herif için mi ? Niye eziyet ediyorsun niye kahrını çekiyorsun niye niye ? Anne baba bir iki söylenir ama sonra sana destek olur. Anladığım kadarı ile ailen gayet anlayışlı insanlar. Sen sadece işkence sürecini uzatıyorsun... Ve bence sen hala bu adama aşıksın umudun var hala

Evet onu biliyorum ama ben 1 yıl sonrada boşanmak istemiyorum diyebilirim bunu nasıl gözden kaçırıyor ya da ben eksik bişeyler mi biliyorum?

blöf yapıyo mu bilmiyorum ama hareketleri boşanmak isteyen bi adam gibi çirkince pislikçe..! Böle yapan adamlara bi tekme vurmuyorsunuz ki kendilerini biişi zannediyolar ..Adam bosanıcam demiş sen ciddi mi diye sorguluyosun farkındamısın bilmiyorum ama seni istemedıgını söylüyo sen yalvarıyosun ...Tmm bosanmak kolay demişler ama insanda onuruyla yaşar.

Öyle basit diil iftira atmak ... İyi o zaman bizde kime gıcık oluyorsak iftira atalım. Şöyle yap telefonuna ses kaydı ekle , konuşurken otomatik olarak kaydediyor. Dayak konusunu aç o konuşsun bol bol... Bak bakalım iftira atmak öyle kolay mıymış .

Evet onu biliyorum ama ben 1 yıl sonrada boşanmak istemiyorum diyebilirim bunu nasıl gözden kaçırıyor ya da ben eksik bişeyler mi biliyorum?

Şuan siz istemediğiniz için o dava açılamıyor bile. Ama 1 yıl dolduktan sonra eşiniz kendisi öyle istediği için tek taraflı çekişmeli olarak boşanma davası açabilir.Ve aranızdaki anlaşmazlıkları sorunları şahitlerle kanıtlarsa muhtemelen hakim zaten sizi boşar.Çekişmelide olsa bi taraf diretip haklılığını kanıtlayınca boşanma gerçekleşiyor çünkü en fazla süreç uzar o kadar.Yani kısacası şuan sizin istemiyo oluşunuzla 1 yılın sonunda istemiyo oluşunuz arasında baya fark var.

balık bastan kokar
en basından cok bellıymıs yazık etmıssınız kendınıze
hayırlısı olsun herseyın

Şimdi de çekişmeli olacak şekilde dava açılabiliyor diye biliyodum .Şahit olduktan sonra 1 2 celse de boşanan arkadaşlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…