Ablasının düğününü annesi yaptı sorsanız kemdim yaptım dyor ama...Onlara göre kız tarafı herşeyi yaparmış...İşlerine gelen adetleri takip edip işlerine gelmeyenleri de aman adet mi kaldı şimdi diyecek kadar karaktersizler...Bbama çok dedim yapma biz evlenince alırız diye ama evlenince borç ödemekle uğraşmayın paranızı kenara atın ev alın dedii...Hatta çamaşır makinesini ben biz alacağız baba dedim diye gidip annemle almışlar bunlar almadan alalım zorluk yaşamasınlar diye... AmaBabam borç ödemeyelim diye uğraşırken onun 6 tane kredi kartını ödüyoruz ben de dışardayken rast gelip aldığımız mutfak masası , sandalyerini ve avizeleri babama söylemedim bile bile evlenince öderiz diye onu bile laf etti kocamAblanın düğünü ile sizin maddi zorluğunuzu anlamadım ben
Zira eşiniz alacak her şeyi zaten
Onlar ister her düğüne ayrı elbise alır ister aynı
Babanıza neden fazla yaptırıyorsunuz
Evdeki eşyayı neden ailenize ödetiyorsunuz
Ucuz alırsın ya da taksitle alır çalışır ödersin
Adam sürat yapsa da haklı yani
Bu işi yürütecek olan ikinizsiniz ama buradan bakınca bu kin ile yürümez gibi geliyor zira siz onları affetmezsiniz
ben de onu anlamıyorum ,büyüklerim hep boşanmayı ciddi ciddi düşünene kadar yatağı ayırma derlerdi o yüzden yataı ayıran benolmak istemiyorum o da oralı olmuyor..çok rahatına düşkündür o yüzden mi gidip içerde yatmıyor diyorum ama madem tiksiniyor neden gitmiyoreşin 1 yılı bekliyorsa o evde ne işin var bide o adamla aynı yatakta uyuyorsun bir yıl dolunca aynı evden beraber çıkıp boşanmayamı gideceksiniz
nişanlıyken de ablasıyla gezmişliği var benim yanımda el eleKusura bakmada kocan adam degil. Anasiyla el ele gezmek ne demek. Poset mi bu gelen dolduruyor giden dolduruyor. Birak o adami. Yasin daha genc. Git mutlu olacagin bir hayat kur. Zira kocan koca degil.
Bilmiyorum pişman olmaktan korkuyorum onu özlemekten korkuyorum ,ailemi üzmekten korkuyorum ...Sadece korkuyorum...
eşimde mühendis ben de..Eşim iyi kazanıyor...Evet ben de öyle söylediğimde memleketlerinde yıkık dökük bir ev boş duruyor kiraya bile verilemeyecek durumda o evi söylediler o ev var diye ....Karaktersiz bunlar görsenizBu adam ne iş yapıyor
Siz ne iş yapıyorsunuz
Yani insan utanır çok fena
Belki kız bütün ev eşyasını yapar ama o zaman da damat ev alır o da yok anladığım kadarı ile
Ses kayıtlarım ve fotoğraflarım var...Madem 1 yıl beklemeyelim şidddet olunca hemen boşanırız dedim fotoğrafları göstereyim dedim ...Sevgilisi dövüp yanıma yollamış derim diyo nasıl ispatlayacaksın benim yaptığımı diyorAyy çıldırdım burda niye ezdiriyosunuz kendinizi niye yalvarıyosunuz. Gidin açın davayı. Biraz da mesajda kavga edin bırakın o ağır konışsun verin delil diye oluyorsa. Neden ya neden kendinizi ezdiriyosunuz
eşimde mühendis ben de..Eşim iyi kazanıyor...Evet ben de öyle söylediğimde memleketlerinde yıkık dökük bir ev boş duruyor kiraya bile verilemeyecek durumda o evi söylediler o ev var diye ....Karaktersiz bunlar görseniz
Evet onu biliyorum ama ben 1 yıl sonrada boşanmak istemiyorum diyebilirim bunu nasıl gözden kaçırıyor ya da ben eksik bişeyler mi biliyorumEvliliğin 1 yılı dolmadan boşanılmıyor eşiniz bu yüzden bir yılı bekliyor. Bu süre dolmadan sadece anlaşmalı olarak boşanılabiliyor şayet siz benistemiyorum gibi bişey söylediyseniz yada anlaşmalı boşanmayı kabul etmiceğinizi düşünüyorsa bu sebepten 1 yılı bekliyordur.Hukuken mecbur yani.
Ses kayıtlarım ve fotoğraflarım var...Madem 1 yıl beklemeyelim şidddet olunca hemen boşanırız dedim fotoğrafları göstereyim dedim ...Sevgilisi dövüp yanıma yollamış derim diyo nasıl ispatlayacaksın benim yaptığımı diyorYani belki de bundan korkuyorum iftira da atacak potansiyel yüksek Allah korkusu yok Anlaşmalı boşanmaya maddi olarak bir kaybı olsun istemediği içn diretiyor bence
Evet onu biliyorum ama ben 1 yıl sonrada boşanmak istemiyorum diyebilirim bunu nasıl gözden kaçırıyor ya da ben eksik bişeyler mi biliyorum?
Şimdi de çekişmeli olacak şekilde dava açılabiliyor diye biliyodum .Şahit olduktan sonra 1 2 celse de boşanan arkadaşlarım varŞuan siz istemediğiniz için o dava açılamıyor bile. Ama 1 yıl dolduktan sonra eşiniz kendisi öyle istediği için tek taraflı çekişmeli olarak boşanma davası açabilir.Ve aranızdaki anlaşmazlıkları sorunları şahitlerle kanıtlarsa muhtemelen hakim zaten sizi boşar.Çekişmelide olsa bi taraf diretip haklılığını kanıtlayınca boşanma gerçekleşiyor çünkü en fazla süreç uzar o kadar.Yani kısacası şuan sizin istemiyo oluşunuzla 1 yılın sonunda istemiyo oluşunuz arasında baya fark var.