Ailemle görüşmemi engellemiyor sadece şarjım bittiği için telefonunu istemiştim babamı aramak için telefonunu vermemişti.Kendisi görüşmüyor ama şükür bana birşey demedi...Ama adam değil orada çok haklısınızBacim ne pişmanligi? Adam olmayandan koca falan olmaz. O ne hakla senin ailenle gorusmeni engeller. Bosversene. Sen kendi hayatına bak o gerzekte anağmmmmm garip anağmmmm diye sacmalasin.
O beni kavga ediyorken kovdu gideceksen sen gideceksin dedim burası benim evim diyorBen olsam evden kovardim onu. Madem nefret ediyor gitsin anasıyla kalsın. Bosanacaksa bosansin ilgilenme, hayatına bak. Annesi bi kese yapsın kucağında taşısin koca bebeğini. Kanguru mübarek.
Islama göre biri ayrilacaksa, oda erkek evden ayrilir ve erkek eşine devam bakmakla mükelleftir. Ev kimin olursa olsun fark etmez.O beni kavga ediyorken kovdu gideceksen sen gideceksin dedim burası benim evim diyorAma görseniz nasıl bir ana kuzusu evimizde ne yaşanıyrsa herşey ablası ve annesinin ddahilinde ve bunu söyleyince inkar ediyor hep
evet hem de çok sevdim herşeyi görmezden geldimAma o hiç bir zaman benim onu sevdiğim kadar sevdiğini hissettirmedi ,söz de öyle ama icraat yok
O gitmiyo diye sende eve yapıştın yani? Gerçekten bu kafaya giremedim!!O beni kavga ediyorken kovdu gideceksen sen gideceksin dedim burası benim evim diyorAma görseniz nasıl bir ana kuzusu evimizde ne yaşanıyrsa herşey ablası ve annesinin ddahilinde ve bunu söyleyince inkar ediyor hep
Bunlar evleniyorken bize hiç birşey yapmadı tam biz eveleneceğiz gün aldık, ablası ben evleneceğim dedi önceye tarih aldı ve evlendi tabi bizi maddiyat olarak zorladı bu durum onların yapması gereken herşeyi benim babam yaptı farklı illerdeyiz bizim yaşadığımız yerde birşey yapmıyorlar diye bizim tarafımızda düğünü babam yaptı ve inanın evde ne varsa hepsi benim aileme ait....Ama buna rağmen benim babam düğünüme evdeki takımını giyerken annem de öyle onlar param yok diyip iki düğün için de kendilerine farklı kıyafet aldılar,davetiyeler için 2000 tl para verdiler...Ve daha bir çok şey....Tbai bu süreçte ailem hep içlerine ağladılar..Kına gecem için eşimin ailesi geldiler sadece cerez alacaklar ık mık ediyorlar onu da ben aldırmadım annemlere çünkü kına içinde organizasyon şirketi tuttuk zaten bindallımdan tutun kınama kadar kınada verilecek gözlemeye kadar benim ailem yaptı bir çerez var onları da yapsınlar artık dedim.Kınam oldu bir gün ara vardı düğünle bunlar tutturdular babam onlara surat yapıyormuş,konuştuk kız babası normal falan diye ablasıyla ben konuştum bizzat olayı çözdüm işlerimi halletmek için dışarı çıktım akşam saat 10 da eşimle eve geldiğimizde annesi 5 karış surat eşimi balkona çağırdı doldurup benim yanıma yolladı tartıştık eşimle sonra annesinn yanına gittim problemi sorayım diye tartışma çıktı babam suratlıymış otelde kalacaklarmış bizim evde rahat edememişlerki bunu diyen insanlar evimize gher gelişinde bize sormadan banyoya giren havluları alıp duş yapan insanlar...Daha ilk geldiğinde annesi amin gardrobunu açtı düşünün nasıl rahat edemiyorlar evimize...Eşimde baban annemi evden kovdu ben o eve bir daha gidemem dedi önce düzelir dedim ama tam düzelecekken annesi ablası rahat bırakmadıBoşanmak için bir yılı beklemek gerekmez
Kaldı ki onu bekliyorsanız bile aynı evde beklenmez bu
Eşiniz onların yalanına nasıl inanıyor
Abartıyorlar inanıyor deseniz neyse de yalansa ispatlayın eşinize
Bir de aileniz ne yapmış da görüşmüyor bu kadar
Bilmiyorum pişman olmaktan korkuyorum onu özlemekten korkuyorum ,ailemi üzmekten korkuyorum ...Sadece korkuyorum...Şiddet var, karşılıklı hakaret var. Yetmezmiş gibi sizi istemediğini hatta tiksindigini söyleyen bir eş var ortada. İş gezisinden bahsettiginize göre çalışıyorsunuz, ekonomik özgürlüğünüz var. O halde, tutulacak hiçbir tarafı olmayan bir ilişkiyi neden devam ettirmek istiyorsunuz?
Bence blöf felan yok, adam seni istemiyor... Yerinde olsam durmam o evde. Biliyorum kendimden birakmak cok zor heleki yeni evliyken, ama inan bana benim gibi bir sabah kalkicaksin ve o adami sen kovucan evden... Cunku artik biseyler sende de tasicak.... Sen yol yakinken yap bunu kendini yipratma, bu adam duzelmez.O beni kavga ediyorken kovdu gideceksen sen gideceksin dedim burası benim evim diyorAma görseniz nasıl bir ana kuzusu evimizde ne yaşanıyrsa herşey ablası ve annesinin ddahilinde ve bunu söyleyince inkar ediyor hep
Bunlar evleniyorken bize hiç birşey yapmadı tam biz eveleneceğiz gün aldık, ablası ben evleneceğim dedi önceye tarih aldı ve evlendi tabi bizi maddiyat olarak zorladı bu durum onların yapması gereken herşeyi benim babam yaptı farklı illerdeyiz bizim yaşadığımız yerde birşey yapmıyorlar diye bizim tarafımızda düğünü babam yaptı ve inanın evde ne varsa hepsi benim aileme ait....Ama buna rağmen benim babam düğünüme evdeki takımını giyerken annem de öyle onlar param yok diyip iki düğün için de kendilerine farklı kıyafet aldılar,davetiyeler için 2000 tl para verdiler...Ve daha bir çok şey....Tbai bu süreçte ailem hep içlerine ağladılar..Kına gecem için eşimin ailesi geldiler sadece cerez alacaklar ık mık ediyorlar onu da ben aldırmadım annemlere çünkü kına içinde organizasyon şirketi tuttuk zaten bindallımdan tutun kınama kadar kınada verilecek gözlemeye kadar benim ailem yaptı bir çerez var onları da yapsınlar artık dedim.Kınam oldu bir gün ara vardı düğünle bunlar tutturdular babam onlara surat yapıyormuş,konuştuk kız babası normal falan diye ablasıyla ben konuştum bizzat olayı çözdüm işlerimi halletmek için dışarı çıktım akşam saat 10 da eşimle eve geldiğimizde annesi 5 karış surat eşimi balkona çağırdı doldurup benim yanıma yolladı tartıştık eşimle sonra annesinn yanına gittim problemi sorayım diye tartışma çıktı babam suratlıymış otelde kalacaklarmış bizim evde rahat edememişlerki bunu diyen insanlar evimize gher gelişinde bize sormadan banyoya giren havluları alıp duş yapan insanlar...Daha ilk geldiğinde annesi amin gardrobunu açtı düşünün nasıl rahat edemiyorlar evimize...Eşimde baban annemi evden kovdu ben o eve bir daha gidemem dedi önce düzelir dedim ama tam düzelecekken annesi ablası rahat bırakmadıMesela bir kavgamızda senin el işi birşeyin yok ben laf ediyormuyum dedi bir erkek bunu anlamaz biri söylemiş bunu belli akşam gel dedim saana tüm el işlerini çıkaracağım dedim o zaman göreceksin ablanın annenin yalanını dedim ve nitekim annesi geldiğinde heryeri dantelle doldurdum ,geldi güldü evin modernliği gitmiş falan dedi sizinkilerin görmek istediği manzra dedim banyo havlularını bile dantelli olanları çıkardım...Ama hala özür dilemiyor ablam annem demedi benim dikkatimi çekmişti diyor..Ne zaman yalanlarını yakalasam onların suçunu kendi üstüne alıyor...
Hayatta insan yaptıklarından çok yapmadıklarından pişmanlık duyarmış. Neden yıllarımi heba ettim diye pişmanlık duymanız inanın daha yüksek bir ihtimal. Aileniz neden üzülsün ki boşanmanıza? Sanki herşey güllük gulistanlik da "tüh yazık oldu mutlu evliliklerine" diyecekler. Emin olun, size saygı duyulmayan ve gerginlik ve hakaret üzerine kurulu bir evlilik asıl ailenizi kahreder.Bilmiyorum pişman olmaktan korkuyorum onu özlemekten korkuyorum ,ailemi üzmekten korkuyorum ...Sadece korkuyorum...
Bu tıpleri anlayamazsın boşuna kafanı yorma düzelmez hiç sanmıyorum cnm ya yol yakınken dön derimAhhh ahh o kadar alıp başımı gidecek kadar güçlü olmayı isterdim kiAilemi de bu olaylarla üzmek istemiyorum Düzeleceğine hep bir umudum olurdu ama o umut yok bu sefer sadece anlAmaya çalışıyorum....
Çok teşekkür ederim ...Ben gerçekten elimden geleni yapıyorum ve yaptığım için kendi anneme babama haksızlık yaptığımı düşünüyorum...Babamın sır eşim gitmiyor diye gözyaşlarına şahit oldum ki en son dedemi kaybettiğimizde öyle görmüştüm...Gerçekten evlat yerine koydular eşimi yine de kızım sen git saygıda kusur etme diye telkinde bulunuyorlar ama karşı tarafın Allahtan korkusu yok kiöncelikle yaşadığın konunun üzüntüsüne fazladan kapılıp kendini perperişan etme canım kardeşim.bi silkelen mantıkla bakmaya çalış konulara,yasadıklarına yaşama olasılığının yüksek olduğu durumlara.kişinin ruhunu incitmeden evliliğin ilk zamanlarında yaşanan sorunları tolere etmek daha kolaydır incinme durumlarına göre. kimse cin olmadan adam çarpmasın. kendisinin göstermediği saygıyı kimse bir başkasından beklemesin. ha bu saygı duyulmasın anlamında değil.sadece beklenti içine girmesin. yazdığına bakılırsa sen yinede herşeye rağmen ilgini hizmetini göstermişsin. evliliğin içinde 3. şahıslar olduğu sürece mutsuzluk kaçınılmaz. bu erkek kız tarafı diye ayırtetmeksizin böyle. biraz sakinleşin her ikinizde. sular durulduğunda makul bir tonlama ve cümlelerle tekrardan evliliğinizi gözden geçirin.hayatta hiçbirşey vazgeçilmez değildir.bunlara vazgeçtiklerimiz en güzel örnek. kendinizin kıymetini bilin.Ailenize bu denlicephe almış bir erkeğin ailesi yüzünden evliliğinin yok olması ne gariptirki umurunda yada farkında değil gibi. bu kararı gerçekten verdiyse 1 yılı yanyana geçirmenizinde bir anlamı yok gibi. ama bu kararında kati olduğunu bilmelisin. eğer öyleyse yanında geçireceğin vakit zana azap olur diye düşünüyorum. dilerimki aşarsınız bu sorunları dilerimki bir yuva yıkılmaz
Bu tipler için uzulmeye değmez bacim.Ailemle görüşmemi engellemiyor sadece şarjım bittiği için telefonunu istemiştim babamı aramak için telefonunu vermemişti.Kendisi görüşmüyor ama şükür bana birşey demedi...Ama adam değil orada çok haklısınız