- 30 Kasım 2022
- 78
- 217
-
- Konu Sahibi GurbettekiKus
Tamam Muhittin en çok sen fışkırtıyosun.Valla ayenn tecrubeyse masaya vururum 12 sene
Ben hiç fiskirtmjyorum sorun orda hdhdTamam Muhittin en çok sen fışkırtıyosun.
Abla insan nasıl görmez takıp takmadığını?
Paketin açılma sesini de mi duymadın yav?
Nasıl yok olacak?Taktı ama belli bi zaman sonra yok gibi oluyo..
Ağzıyla açıp kalan parçayı da püüh demedi mi diye düşünüyor insan tabiAbla insan nasıl görmez takıp takmadığını?
Paketin açılma sesini de mi duymadın yav?
Ağzıyla açıp kalan parçayı da püüh demedi mi diye düşünüyor insan tabi
Yok olmuş
Ya hadi başlarken görmedin, bittikten sonra görür insan.
Ten tene değmeliyi savunanlardanımSu konudaki herkese durex yok otesi mi neyse ondan hediye edilmeli, cok viral reklama dondu bari bi ise yarasin.
Eriyip gitmiştir herhalde.Yok olmuş
Bazı erkeklerde meni miktarı az oluyor, ayrıca herkes ilişkiden sonra hemen ayaklanmıyor. Hem az olunca, hem de yatınca hatta uyuyunca bacaklardan akmaz. Arkadaşlar benim gibi anlamış bence. Boşalma sırasında içeride bir fark hissedilmiyor. Sizin dediğiniz sonrasında olan bir şey. Kapak falan ne alaka anlamadım.Akıntı olmuyor musunuz geri akmıyor mu islaklik hissetmiyor musunuz hepsini yutuyor mu yani direkt. Bir sürü insansiniz direkt böyle kapak yapmak için uğraşıyorsunuz. İçinizde sperm aktığı zaman mutlaka islakli hissedersuniz bilmiyor musunuz?
Bazı erkeklerde meni miktarı az oluyor, ayrıca herkes ilişkiden sonra hemen ayaklanmıyor. Hem az olunca, hem de yatınca hatta uyuyunca bacaklardan akmaz. Arkadaşlar benim gibi anlamış bence. Boşalma sırasında içeride bir fark hissedilmiyor. Sizin dediğiniz sonrasında olan bir şey. Kapak falan ne alaka anlamadım.
İçeriye giren meniyi bende hissetmiyorum da kalkınca Manavgat şelalesi izlemeye gelmiş kadar oluyorum yalan yok şimdi yani.Bazı erkeklerde meni miktarı az oluyor, ayrıca herkes ilişkiden sonra hemen ayaklanmıyor. Hem az olunca, hem de yatınca hatta uyuyunca bacaklardan akmaz. Arkadaşlar benim gibi anlamış bence. Boşalma sırasında içeride bir fark hissedilmiyor. Sizin dediğiniz sonrasında olan bir şey. Kapak falan ne alaka anlamadım.
Burada fışkırtma deyince akla sadece Ferhans gelirdi, artık sen de varsın kuşum.Geçen oldu, benim açımdan utanç vericiydi
Yani...Bu konudaki her yoruma komik emojisi attımhatta insan içinde açıklayamadım da neye güldüğümü Allah sizi bildiği gibi yapsın
Konu sahibi eğer hamileysen eşin sana büyük bi yanlış yapmış. Saygısızlık. Detayları irdelemiyorum. 2 yaşına yakın bebeğim var eşimde bi kızımız olsa diyo ama yoook dur orda dediğimde daha konusunu etmedi. Saygısızlık.
Ne zamandır başıma gelmiyor neyse ki aagshsgsİçeriye giren meniyi bende hissetmiyorum da kalkınca Manavgat şelalesi izlemeye gelmiş kadar oluyorum yalan yok şimdi yani.
Ahahajaja gelmemesi daha iyi benceNe zamandır başıma gelmiyor neyse ki aagshsgs