- 17 Ocak 2020
- 27.315
- 39.406
-
- Konu Sahibi GurbettekiKus
Nooooo, ten tene degsinSu konudaki herkese durex yok otesi mi neyse ondan hediye edilmeli, cok viral reklama dondu bari bi ise yarasin.
Sayende 39 yaşına 1 ay kala yeni bir kelime öğrendimEşimle Squirting yaptıysam nasıl görücem spermleri acaba..
Lütfen şu konuya gerçekten cinsel deneyimi olanlar yazsın.
Sizin kapaklı mesajınıza kadar alay eden kimseyi görmedim ama siz bilirsiniz tabii.Yatınca akıyor. Bir çok insan da örnek vermiş zaten. Akmayan oluyorsa da bilmiyordum, alay etmenin lüzumu da yoktu.
Cok ılgıncPrezervatifi habersiz çıkarmak bulunduğunuz ülke Avrupa ise tecavüz olarak nitelendiriliyor haberiniz olsun. Eğer gebeliği gerçekten istemiyorsanız, düşük ilaçları var, operasyon geçirmenize gerek kalmıyor ilaçla regl gibi atılabiliyor.
Yazdığımı anladığınızdan emin değilim. Rıza kapsamında gerçekleşen bir cinsel ilişkide, kadının haberi olmadan prezervatifi çıkarmak tecavüz olarak değerlendiriliyor.Cok ılgınc
Bu açıdan bakarsak ıce bosalmak mı tecavuz kategorisinde sadece.
Icıne bosalmadıysa tecavuz ugramıs sayılmıyor mu İnsan, adli vakalarda
Ben hala öğrenmedim ne demekmişSayende 39 yaşına 1 ay kala yeni bir kelime öğrendim
Cok ılgınc
Bu açıdan bakarsak ıce bosalmak mı tecavuz kategorisinde sadece.
Icıne bosalmadıysa tecavuz ugramıs sayılmıyor mu İnsan, adli vakalarda
Anlamadığım ıcın alıntılıyorum sorular eslıgınde zaten. Cok anlasılır yazdığınızı dusunmuyorum.Yazdığımı anladığınızdan emin değilim. Rıza kapsamında gerçekleşen bir cinsel ilişkide, kadının haberi olmadan prezervatifi çıkarmak tecavüz olarak değerlendiriliyor.
Sizin bahsettiğiniz şey zaten tecavüz, rızasız tüm ilişkiler tecavüzdür. Ben rıza ile gerçekleşen bir birliktelikten bahsediyorum.
#Durex beni bi görsün beni bi duysunSu konudaki herkese durex yok otesi mi neyse ondan hediye edilmeli, cok viral reklama dondu bari bi ise yarasin.
Ben hala öğrenmedim ne demekmiş
Evlilik içi tecavüzü tecavüzden saymayan var. İçe boşalmaya gelene kadar.Sanirim bunu vücut bütünlüğüne saldırı olarak görüyorlar. Mantıken aklıma bu geldi. Sana güvendim ilişkiye giriyorum korunuyoruz ama sen beni hamile bırakıyorsun bu resmen saldırı filan diye mi düşünüyorlar.
Vayy umarım bizim ulkemizde böyle duyarlar olur inşallah . Bizde daha istismara ceza yok gibi.
ya nasıl anlamıyorsunuz takıp takmadığını? saçmalamışsınız içinizdeyken bile hissedilir ne yapıyon bayılıyon mu ilişkiye girerken? ne saçma bir konu ne saçma şeyler yazmışsınız
Benim de aklıma o geldi iki saattir beynimde pokemon şarkısı dönüyor bideBende anlamadım aklıma pokemon daki squirtle geldi valla bi tek.
Fışkırarak boşalmanın kadın versiyonu.Ben hala öğrenmedim ne demekmiş
Ben de baktım ordan fışkırtmaymış özellikle mi yapılıyor acaba o üf çok cahilim ya.Bende Google a yazdım
Üff battı mekan yatak alez malez her yer battı ya.Fışkırarak boşalmanın kadın versiyonu.
Kimisi gelen şey sidik diyor ama kimisi de sidik değil diyor.
Ohooo bacım bu kafayla zor.Üff battı mekan yatak alez malez her yer battı ya.
Evlilik içi tecavüzü tecavüzden saymayan var. İçe boşalmaya gelene kadar.
Evlenmişse her türlü şeyi kabul etmiştir, tapulu malıdır gibi düşünüyor bazı insanlar.