Eşimin amcası çok eskiden boşanmış. Kendi aralarında konuşurken duyuyordum, eski eşi paragözmüş, varsa yoksa para biriktirir başka bişey bilmezmiş, kocasının parası ona zaten yetmezmiş...
Sonra aile dostu birinden öğrendim, kadının düzenli geliri varmış hatta ek iş yaparmış. Kocası da sürekli işlere girer çıkar aldığı da bir şeye yetmezmiş. Karısı ne zaman birikim yapsa ya bir işte zarar edermiş ya da borcu çıkarmış. Kadın bunun borcunu çok ödemiş meğer. Sonuç olarak boşanmışlar ve boşanmayı da bizim amca istemiş sırf karısı neden böyle oluyor diye isyan ettiği için.
İnanır mısın amca hala aynı. Hala sürekli batıyor çıkıyor. Bugün acil bişey olsa kenarında beş kuruşu yok. Eski karısı da işleri büyüttü büyük bir işletme açtı. Eğer boşanmasalardı kadını kesin kanser ederdi
Yani insanlar asla değişmez. İkinizin de bakış açıları, hayata olan tavrınız farklı. Onu geçtim eşinizin içinde merhamette kalmamış. Yani eşin hele bi sağlıkla doğursun sonra olmuyo etmiyo diye konuş. Karısının nasıl bir süreçten geçtiğini umursamıyor bile.