kocam başkasınamı aşık yoksa geçici bir hevesmi

Bilemedim görmek yakışıklı bulmak Allah sahibine bağışlasın hatta analar neler doğuruyor demek daha normal. Ama heyecanlanmak elin ayağına dolaşması değil bence. Bu baya etkilenmek hoşlanmak oluyor çünkü.
anlatamadım sanırım, sanki eskisi gibi değil ilgili ama eskisi gibi icten degil gibi geliyor bana yoksa kotu davranmıyor zaten oyle bir insan degil bana oyle geliyorki icinde birseyler yasiyor ve ben bunh hissediyorum
Bence eşin bu ara ilgisizleşince sebep aramışsın o kadına Bi bakışını yanlış anlamışsın. Belki de sebep o kadın değil başka Bi kadın. Belki de kumar borcu var veya işleri ters gidiyor vs . Her gördüğünde mi bakıyor yoksa Bi pazarda mı yakaladın bakışını?

Kadın hazır ola geçmiş eşini bekliyor olabilir mi? Olamazsa heves olarak kalmaya mahkum bir durum sözkonusu. Kocana sen bu kadına aşık mısın demen akla zarar bir hareket. Ne demesini bekliyordun acaba… kaç yıldır evlisiniz bilmiyorum ama heyecan zaten azalarak biten bir şey. Başkasını beğenebilir insan, ama harekete geçip geçmemek insanın tıynetine bağlı

Bir şeyi çok düşünerek veya çok dillendirerek aslında onu hayatımıza çekmiş oluyoruz. Anladığım kadarıyla eşiniz kendi kendine gelin güvey oluyor.Kadından gelen bişey yok. Biraz daha takipte kalın. Bu arada kadınlasohbet etmeye tanımaya çalışın. Dostunu yakın tut düşmanını daha yakın derler....

Valla hata etmişsiniz evin çocuğu tüm sorumluluğunu alıp kariyeri bizi yakmışsınız adamda rahatı bulunca gözünü sağa sola açmış işte. Sizin yerinizde olsam hemen kendime iş bakarım. Çocukların sorumluluğunu da alsın bakalım bakabilecek mi sağa sola. Erkek milletini boş bırakmaya gelmiyor. Hemen bir işe girin. Kendinizi garantiye almaya bakın.

Hissettiyseniz maalesef doğrudur . Bence siz de bir işe girin hem ayrılık durumu olabilir hayat bu belli olmaz hem de sizi de tehlike görsün eşiniz. Bu konuyu tekrar açmayın ve hiç umursamıyormuş gibi çok özgüvenli hareket edin . Onun size ilgisi azaldıysa siz de bir süre ona aynı şekilde davranın. Erkek milletine garanti olmak iyi gelmiyor . Her an elinden kaçacak biri olmanız gerekiyor . Süslenin , püslenin işe gidin. Ondan ayrı bir hayatınız olsun . Kocanızınki sadece bir hevesse ya da orta yaş bunalımı gibi bişey titretip bir kendinize getirmeniz gerekiyor . Tabii boşanma durumu olmayacaksa . Bu olaydan ve o kadından bir daha bahsetmeyin.

Hissediyor iseniz doğrudur. Olabiliyor mu öyle birşey bilmiyorum ama eşinize artık orada yaşamak istemediğinizi söyleyip tayin isteyin uzaklaşsın

Ne alaka yaa niye eliniz ayağınız birbirine dolanıyor ki yakışıklı erkeğin yanında

Bugün ona heves eden yarın başkasına heves eder.

Nasıl yani

kadın hisseder , hissediyorsanız doğrudur ama bir şey yapmamış olması sizi rahatlatıyor mu adamın aklında bu kadın var mideniz nasıl alıyor ? sizi öperken sizle bir şey yapa5r5ken belki o kadını düşünüyor . Heves olsa geçse nolcak

Heves mi iyi o zaman her sene birine heveslensin sizde geçer diye bekleyin annesi misiniz karısımı

bence fazla dusunuyor olabilirsiniz herseyi. belkide boyle bi durum yok.bence esinizle sizin farkli bir aktiviteye ihtiyaciniz var hem sizin hem onun kafasi dagilir gezi olur farkli bise olur.degisik bir plan yapin. bunca yıl sorun yasamadiysaniz esiniz oyle dusundugunuz gibi biri degildir bence

Ortada net birşey yok bu kadar üzülmeyin.Size karşı içtenliğinin azalmasının bu kadınla ilgisi olmayabilir.İlişkilerde dönem dönem durağanlıklar olur.Biz kadınlar duygusal varlıklar olduğumuz için bunu daha fazla yaşarız.Eşiniz de duygusalmış öyle yazmışsınız.
Bahsettiğiniz kadına karşı bir hayranlık besliyor belli ki.Ama bu aralarında birşey olduğunu kanıtlamaya.
Üstte arkadaşlardan bazıları bu konuyu eşinize dillendirmeyin demişler ki ben de katılıyorum.
Evlatlarınız sizin ruh halinizden etkilenir.Evde anne mutluysa çocuklar da mutludur.

Ansızın is yerine git bir gun. Biraz gözü korksun. Bir de bence siz de çalışın böylece akli gun icinde sizde kalir ilgisi falan da artar meraklanir napti bu kadin diye. Vaz mi geceyim demissiniz asla vazgecmeyin onlar gecici seyler

Geçici olsa ne olacak? Gönlü başkalarına açık işte. Bu kadın geçici ise başka kadın bir gün kalıcı olur. Bir yıl sonra olmaz 3 yıl sonra olur. Evliliğinize aynı pencereden bakmıyorsunuz.

Bakın ciddi anlamda birşey yapmıyacaksanız hiç deşmeyin dile getirmeyin rezilleşmeyin
Bekleyin sabır gösterin yalandan gururlu pozlarınada girmeyin

Benim böyle bir durumda kaldığım veya çevremde gördüğüm bir şey yok. Belki linçleneceğim ama bazen cinsiyet fark etmeksizin birilerinin aurası enerjisi hoşumuza gider. Sohbeti sarar, hep görmek isteriz. Belki bu tarz bir şeydir. Aksi şekilde hoşlantı ise de uzun ilişkide erkekler acaba ben de hala iş var mı kafasına düşebiliyor maalesef evrim gereği bu var. Önemli olan adım atmadan bu duyguyu dizginlemek, bunu kontrol edebilmek. Bana kalırsa somut bir adım olmadıkça önemsiz diyorum. Ama ben bu konuda biraz uçuk fikirli olabilirim, o yüzden tecrübeli kadınlara da kulak verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…