kocam başkasınamı aşık yoksa geçici bir hevesmi

darkgren

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
512
803
37
merhaba güzel hanımlar ben 36 yaşında 2 kız çocuk annesiyim,bir süre çalıştıktan sonra çocuk bakımı ve ev işi ağır geldiği için çalışmıyorum,eşim memur çok şükür maaşımız iyi ev kendimizin maddi açıdan çok rahatım kurulu düzenim var evimi ve ailemi seviyorum,eşimlede 14 sene önce severek evlendik çok sevdik hemde,bu seneye kadar bir sıkıntım yoktu eşim çok efendi kendi halindedir,bir yere gittik diyelim goz ucuyla bile kimseye bakmaz hep benimle ilgilenir,bende güzel ve bakımlı bir bayanım ama bir kaç aydır eşim benden soğudu gibi hissediyorum artık benimle mutsuz gibi ilgisiz gibi,herşey normal cinsel anlamda sorun yok ama sanki eskisi gibi değil nasıl diye sormayın insan hissediyor,iş yerinde bir bayan var bizim yaşlarda ya boşanmış yada boşanmak üzere yüzuk neyim takmıyor,bu kadın benim dikkatimi çekiyor biz bir ilcede oturuyoruz o yüzden herkes birbirini sürekli goruyor,biz ne zaman bu kadınla karsılassak hissiyatmıdir nedir bilinmez kocam değisiyor hali tavrı kadına bakısı çok farklı belliki ilgisi var ama benim kocam öyle gidip konuşacak bir tip değildir uzaktan bakar ancak aralarında birsey olmadığına eminim kafasını eğip başka seylerle ilgileniyor ama pazardayken ben birseyler alıyordum kadinda karsi tezgahtayken baktım benimki hayran hayran bakiyor dedim neye bakiyorsun bu afalladı gercekten cok mutsuzum unuturmu gecici birseymi yoksa bidaha eskisi gibi olmazmi kalip savasayimmi yoksa vazmi geceyim siz olsaniz napardiniz bu arada o tabiki inkar ediyor hayatta kabul etmiyor ama ben cok eminim kafamda kurmadim belki burada tam manasiyla anlatamadim ama hissediyorum var oyle birsey ben simdi ne yapayim siz olsanız ne yapardıniz

kadın hisseder. kafanızda kurmuyorsunuzdur. çok yaralayıcı bir şey ama sakin kalmaya çalışın. üstüne üstüne gitmeyin bakalım ne yapacak. eğer böyle bir şey varsa ve sizin fark etmediğinizi düşünürse illa ki işi ilerletmeye çalışır. kadınla iletişime geçer vs. elbet somut bir şeyini yakalarsınız. o zaman ne yapacağınıza bakarsınız. ama gözü dışarı kayan adamla çok zor ya, bugün bu kadına bakar yarın başkasına...

Hevesse ne olacak? Geçer deyip unutacak mısınız ki?

Sessiz bir şekilde takip et. Çok dillendirirsen veya adamı sorguya çekersen yaptığı dahada cazip gelir. O kadınla ilişki olarak iletişimdeyse ve yakalarsan boşan. Böyle bir adam için mi savaşacaksın? Heves deyip sineye çekme böyle düşünen kadınlar yüzünden erkekler kendileri aldattığında ortada bir suç görmüyor.

Bence bu konuyu açıp açıp, adamın aklına girmeyin. Birde yerinizde olsam, bu kadınla kendim iletişimde kalırdım. Zaten zor süreçten geçiyor diye destek olma bahanesi görüşür eşime de anlatmazdım bu görüşmeleri.

Belki sadece fiziksel bir çekimdir belki duygusal. Ama siz yinede iki tarafa dikkat edin. Ve kimsenin aklına girmeyin bu konuyu konuşup.

İnş kadın boşandı ya da boşanmak üzere diye böyle düşünmüyorsundur.
Onun haricinde gidecek bir durum yok. Hani telefonunda birşey görse yalanını duysan falan peşine düşmelisin derdim ama fol yok yumurta yok. Adamı darlama bence. Belki de darladıkça başka yönlenlere itmiş olacaksın kendi elinle. Gözlemle bakalım biraz

duygusal benim bu kocam öyle fiziksel birsey degildir,cizgifilme bile aglayan adam bu

yok hic oyle dusunmedim,boşandı diye kadıncağıza boyle seyler yakıştırmadım,kadının ilgisi bile yok konuyla,sorun benim kocam

Üzücü.
Geçici bir hevesse sineye çekerim diyorsunuz anladığım kadarıyla yani bunu aldatma kategorisine sokmuyorsunuz yalnızca geçici heves.
E umarım geçici hevestir o zaman, ne diyelim.

unuturmuyum bilmem ama aralarında birsey yok ona eminim,geçici birseyse çocuklarım evim eşim için belki sineye çekerim ama geciciyse
Boşanmayacaksan sorgulama görmüyormuş gibi yap. Bırakın adamcağız(!) orda burda sürtsün. Beyefendi sürterken ya o kadınlara aşık olup sizi boşarsa?

aylardır doğru düzgun uyumadım suanda bile aglayarak yaziyorum ne kadar zor bir durummuş bu allahım kimseye yasatmasın

Siz ayrılmazsınız. O sebeple var yada yok ne kendinize ne eşinize eziyet etmeyin. Öbür türlüsü iki taraf içinde arsızlık oluyor nikah birliği içinde başka kadın konusu gündeme girince hala ilişkiye devam etmek çok midenin alacağı bir iş değil çünkü. Eyleme geçmeyecekseniz 3 maymunla takılın.

duygusal benim bu kocam öyle fiziksel birsey degildir,cizgifilme bile aglayan adam bu

Hiç bilemezsiniz adamın kafasından geçenleri, insanlar hep aynı kalmazlar değişirler.

Sadece kendi ilişkinizi güzelleştirmeye çalışın. Karı koca değil de sevgili gibi görüşün, gezin dolaşın.

Kocaniza durumu actiniz herhalde ki inkar modunda. Ne dediniz nasil actiniz hayran hayran baktigini gordum mu dediniz direkt
sen bu kadına aşıkmısın dedim ben öyle lafı dolandırarak konuşan bir insan değilim,o da hayır dedi ama ben anlıyorum öyle,benim soru. bu anlık birseymi hic boyle bir durum yasayan varmı varsa unutup normal hayatına gerimi dondu yoksa evinden uzaklastımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…