kocam başkasınamı aşık yoksa geçici bir hevesmi

Vallahi çok yapmaz etmez tavırla yaklaşıyorsunuz da, değiştiğini görüp baktığını da yakaladıysanız o çekingen görünümlü kocanız belki de çoktan açılmış bile olabilir.

Benim anlamadığım geçici hevesteki rolü sadece uzaktan hayran hayran bakmak mı konuşup ilerlemiş olup heyecanını bitirip dönmesi mi?

unuturmuyum bilmem ama aralarında birsey yok ona eminim,geçici birseyse çocuklarım evim eşim için belki sineye çekerim ama geciciyse
Şu kafadaysan gerçekten adam her türlü geçici bişeydi diyecek çünkü erkekler yakalanınca hep bunu der zaten

Birde niye kadını görünce selamlaşmıyorlar bu bile şüpheli bir durum bence. Ve siz hissediyorsanız vardır. Belli etmeden takip edin.

sen bu kadına aşıkmısın dedim ben öyle lafı dolandırarak konuşan bir insan değilim,o da hayır dedi
Tam olarak bunu mu dedi, hayır diye mi cevap verdi yani ? Normalde o kişiye karşı ilgisiz olsa ne saçmalıyorsun sen diye tepki vermesi lazımdı. Ben olsam öyle yapardım en azından. Ciddi bozulurdum yani bu tür bir soruya.

Tam olarak bunu mu dedi, hayır diye mi cevap verdi yani ? Normalde o kişiye karşı ilgisiz olsa ne saçmalıyorsun sen diye tepki vermesi lazımdı. Ben olsam öyle yapardım en azından. Ciddi bozulurdum yani bu tür bir soruya.
Aynen ya terbiyesizkesme demesi falan gerekirdi

Ben diger kadinin bir kusuru oldugunu dusunmuyorum anlatiminizdan siz bosanan yada yalniz her kadini esiniz icin tehlike olarak goruyor olabilir misiniz?

Esinizden supheleniyorsaniz sorun esinizdedir
Neler neler duyuyoruz hic aldatmayan gulluk gulustanlik birlikteliklerde bile 20 sene sonra aldatma vs olabiliuor
Bir kadinin icine suphe dustuyse artik eskisi gibi olamiyor sizi anliyorum hepimiz bazen hissederiz bir seylrr
En guzeli biraz beklemek
Siz esinizin bir ilgisi oldugundan emin oldugunuz an bosanin kendinize deger verin sakin mucadele edin vs diyenleri dinlemeyin bu basit bir sey degil
gecici bir heves olsa da aldatmadir
Sadece esiniz hoslaniyorsa da aldatmadir
Fiziksel birsdy olmasa da aldatmadir
Aralarinda bir sry gectiyse de aldatmadir

sen bu kadına aşıkmısın dedim ben öyle lafı dolandırarak konuşan bir insan değilim,o da hayır dedi ama ben anlıyorum öyle,benim soru. bu anlık birseymi hic boyle bir durum yasayan varmı varsa unutup normal hayatına gerimi dondu yoksa evinden uzaklastımı
Aşık mısın diye sorunca “he aşığım “diyen erkek daha varolmadı
İçine kapanık biriyse hayran hayran bakmakla kalır korkma

Belki aralarında hicbisey yoktur kocanizinda kadinla alakasi yoktur ama siz söyleyince resmen aklına sokmus olursunuz. Çok merak ediyorsaniz biraz zaman gecsin is yerine gidin orada sessizce gozlemleyin nasıl davrandıklarina birbirlerine karşı. Keske hic soylemeden konusmadan direk boyle yapsaydıniz. Kadının bekar olmasi yada bosaniyor olmasınin bi önemi yok adamin icinde art niyet varsa evlileri de görüyoruz yani evli kadınlarla evli adamların da aralarinda biseyler olabiliyor sadece buna dayanarak ya bişey varsa demeyin. Herhangi bir açığını yakalamamissiniz telefon gorusmesi olur baska sey olur ne bileyim atiyorum haftasonlari normalde evde duruyodur ama bu aralar arkadaslarimla cikicam diyodur işim var diyodur. Evde vakit gecirmekten kaciyordur. Sizden kaçıyordur. Böyle seyler yoksa bence konuyu sürekli dillendirip adamin aklina sokmayın. Ben kiskancligin belli edilmesine cok sinir oluyorum. Sonra adamlar kendini bulunmaz hint kumaşı saniyor. Esinize vermeniz gereken mesaj şu, adam demeli ki ben böyle bir halt edersem bu kadin beni kesinlikle terk eder. Bunu düşünsün ondan sonra ne hali varsa görsün. Varsa öyle bişey zaten illaki kokusu cikar görür duyarsınız. Geregini de yaparsınız. Ama su asamada bence siz kendi kendinize kiskanip kafanizda kuruyormussunuz gibi geldi bana

Geçici olmasa da siz boşamazsınız. Bence hiç konununu üstüne gitmeyin. Bence ortada bir konu olmayabilir boşanmış kadınları herkes kendi kocasının avcısı olarak görmeye eğilimli. Neyse

Evli değilim büyük konuşmak istemiyorum ama o kadına öyle hayran hayran baktığını gördükten sonra mideniz alıyor mu kocanızı? Açık konuşacağım ama o kadar beğeniyorsa sizinle beraber olurken onu hayal etmesi yüksek ihtimal. Çizgi filme ağlayacak kadar hassas ama yanında karısı varken başka kadınlara bakacak kadar pişkin. Eşinize ve eşinizin duygusal yapısına fazla güvenmeyin.

merhaba güzel hanımlar ben 36 yaşında 2 kız çocuk annesiyim,bir süre çalıştıktan sonra çocuk bakımı ve ev işi ağır geldiği için çalışmıyorum,eşim memur çok şükür maaşımız iyi ev kendimizin maddi açıdan çok rahatım kurulu düzenim var evimi ve ailemi seviyorum,eşimlede 14 sene önce severek evlendik çok sevdik hemde,bu seneye kadar bir sıkıntım yoktu eşim çok efendi kendi halindedir,bir yere gittik diyelim goz ucuyla bile kimseye bakmaz hep benimle ilgilenir,bende güzel ve bakımlı bir bayanım ama bir kaç aydır eşim benden soğudu gibi hissediyorum artık benimle mutsuz gibi ilgisiz gibi,herşey normal cinsel anlamda sorun yok ama sanki eskisi gibi değil nasıl diye sormayın insan hissediyor,iş yerinde bir bayan var bizim yaşlarda ya boşanmış yada boşanmak üzere yüzuk neyim takmıyor,bu kadın benim dikkatimi çekiyor biz bir ilcede oturuyoruz o yüzden herkes birbirini sürekli goruyor,biz ne zaman bu kadınla karsılassak hissiyatmıdir nedir bilinmez kocam değisiyor hali tavrı kadına bakısı çok farklı belliki ilgisi var ama benim kocam öyle gidip konuşacak bir tip değildir uzaktan bakar ancak aralarında birsey olmadığına eminim kafasını eğip başka seylerle ilgileniyor ama pazardayken ben birseyler alıyordum kadinda karsi tezgahtayken baktım benimki hayran hayran bakiyor dedim neye bakiyorsun bu afalladı gercekten cok mutsuzum unuturmu gecici birseymi yoksa bidaha eskisi gibi olmazmi kalip savasayimmi yoksa vazmi geceyim siz olsaniz napardiniz bu arada o tabiki inkar ediyor hayatta kabul etmiyor ama ben cok eminim kafamda kurmadim belki burada tam manasiyla anlatamadim ama hissediyorum var oyle birsey ben simdi ne yapayim siz olsanız ne yapardıniz
Kocaniza ne dediniz de inkar etti.

36 yaşında aklı başında bir hanımsınız ve hala eğer eşim sadece hoşlanıyorsa sorun değil kafasındasınız. Yahu adam başka bir kadından hoşlanıyorsa onu beğeniyorsa senin yerine onu tercih etmiş demektir zaten. Aynı yatağa da girmeyiversinler

Profiline de yazdım buraya da yazayım

26 ağustosta konu açmışın 9 aylık nisanlisin düğün hazırlığı yapıyorsun
Nişanlinin Eskişehirdeki evine gidip eşyalarını topluyorsun ve eski sevgilisinii görüp acaba eski sevgilisndei mi akli diyorsun

Dün konu açıyorsun 36 yaşında evli 2 kız çocuğun var esin söyle iyi böyle iyi ama boşanmış birine bakıyor diye acaba aldatıyor mu diyorsun

Şimdi bende sana soruyorum 26 ağustosta nişanlı olup arada 6 7 gün de nasıl evlendin 36 yaş oksun iki kız çocuğun oldun

Bunu açıklasan merak ettim doğrusu

Profiline de yazdım buraya da yazayım

26 ağustosta konu açmışın 9 aylık nisanlisin düğün hazırlığı yapıyorsun
Nişanlinin Eskişehirdeki evine gidip eşyalarını topluyorsun ve eski sevgilisinii görüp acaba eski sevgilisndei mi akli diyorsun

Dün konu açıyorsun 36 yaşında evli 2 kız çocuğun var esin söyle iyi böyle iyi ama boşanmış birine bakıyor diye acaba aldatıyor mu diyorsun

Şimdi bende sana soruyorum 26 ağustosta nişanlı olup arada 6 7 gün de nasıl evlendin 36 yaş oksun iki kız çocuğun oldun

Bunu açıklasan merak ettim doğrusu
Ben de Fake olduğunu düşündüm ama mesajımı beğenmeyenler oldu

Ablam geçici heves olsa ne olacak? Ya da sen de edin bir geçici heves bakalım kocan ne tepki verecek

X