kocam başkasınamı aşık yoksa geçici bir hevesmi

olmadı hep aynı davranıyor

Size davranışı nasıl gün içinde ?
bir yere gideceksem götürür,çocuklarla ilgilenir kibardır ama uzun zamandır birlikteyiz ben onun huyunu bilirim kaç aydır bana değistı suphemde o yuzden

Hem ilgisizliği var diyorsun hem de davranışlarında değişiklik yok diyorsun çelişkili . Şimdi şu an kocan sana iyi mi davranıyor kötü mü?
anlatamadım sanırım, sanki eskisi gibi değil ilgili ama eskisi gibi icten degil gibi geliyor bana yoksa kotu davranmıyor zaten oyle bir insan degil bana oyle geliyorki icinde birseyler yasiyor ve ben bunh hissediyorum

Benim duygusal erkekten şahsen ödüm kopuyor o kadar diyeyim ahahah. Ne yapacakları belli olmuyor.
Ağızları fena laf yapıyor , kocam gidipte konuşmaz diyor ya ne şiirler methiyeler dizmiştir ilk kez böyle hissediyorumdan girip nelerden çıkmıştır fena olur bu tipler daha kötü

Evli misin ki? Bekarsan gayet normal ama evliysen hiç normal değil. Tamam göz var görüyoruz ama heyecanlanmak elin ayağına dolaşması evli ve eşini seven birinin başına gelmez.

Bjzim de bir uzak akraba var her erkeğin hayalinde ki bir kadın olduğunu düşünüyorum güzelliği vücudu hamaratligi aurasi saygısı herşeyiyle .. ve kocasınin işi mallari olduğu için köyde yasiyor benimde eşim köy hastası ama ben kabul etmiyorum.birkaç kez görüyormusun eşi için kaynana zulmü çekiyor ama genede çok seviyor eşini falan diye o kızdan bahsetti başta çok zoruma gitse de asla dillendirmedm yoksa daha çok hayalini kurar veya takıntı haline getirir diye düşündüm izlemede kalın konuşuyormu mesajlasiyomu diye takipte kalın bakalım belli etmeden

Zor bir durum diyecek bisey bulamadm.Hani basina gelmemis damdan dusmemis olan damdan dusenin halini bilmezmis.Allah yardimcin olsun umarim hic bisey yokturdur umarim sen yanilirsin ve cok cok mutlu olursunuz ne diyim

Evli misin ki? Bekarsan gayet normal ama evliysen hiç normal değil. Tamam göz var görüyoruz ama heyecanlanmak elin ayağına dolaşması evli ve eşini seven birinin başına gelmez.
Herkesi aynı kefeye koyamazsiniz binbir çeşit kişilik var evliyim eşimi de yüzde yetmiş seviyorum. Bakış dediysem de anlık dikkat çekmesi yani dönüp dönüp öf yavrum analar neler doğuruyor demiyorum içimden

Eminseniz eğer bu duruma nasıl dayanıyorsunuz? Aynı yatağa girmek zor gelmiyor mu? Aynı masada oturmak?

Eşinizi bilmem de siz çevredeki bir kadının eşi ölünce ya da eşinden boşanınca potansiyel tehlike olarak gören köylü kafasında birisiniz.

Böyle tipler var ama köylü ifadesi bu cümlenin içinde olmasına gerek yok. Köyü olmayan bir şehirli olarak insanlara hakaret ederken köylü ifadesini çok bağnaz buluyorum.

Çünkü bu bahsettiğiniz bekar, boşanmış, eşi vefat etmiş vs.. insanlara tehlike gözüyle bakanlar bir yere ait değiller, o bir kafa yapısı ve plazalarda da var, köyde de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…