gelen tepkileri ölçüp ne yapimki erkek değilim emin olunBana sanki siz erkeksiniz ve bunu da sırf gelen tepkileri ölçmek istediniz gibi geldi
ben kadından yana birşey görmedim benim şuphem eşim yüzünden ilgisizliği yüzündenBu ilgili bakışlar tek taraflı mı yoksa kadının da bakışını yakaladınız mı ?
olmadı hep aynı davranıyorKocanıza bu kadına aşık mısın dedikten sonra size karşı davranışında değişiklik oldu mu?
Şu aşamada sadece hisler üzerinden bir adam atmayacakiniz, hevesse de devame der diyorsunuz, ağlayıp sizlamak yerine kendinize yönelin, eşinizle ilişkinizde farklılık yapın.
Öyle melankolik takılmanın hiçbir şeye faydası olmayacak.
Size davranışı nasıl gün içinde ?ben kadından yana birşey görmedim benim şuphem eşim yüzünden ilgisizliği yüzünden
bir yere gideceksem götürür,çocuklarla ilgilenir kibardır ama uzun zamandır birlikteyiz ben onun huyunu bilirim kaç aydır bana değistı suphemde o yuzdenSize davranışı nasıl gün içinde ?
Hem ilgisizliği var diyorsun hem de davranışlarında değişiklik yok diyorsun çelişkili . Şimdi şu an kocan sana iyi mi davranıyor kötü mü?ben kadından yana birşey görmedim benim şuphem eşim yüzünden ilgisizliği yüzünden
İnsanlar değişebilir yani yaş ilerlemesinden de olabilir bubir yere gideceksem götürür,çocuklarla ilgilenir kibardır ama uzun zamandır birlikteyiz ben onun huyunu bilirim kaç aydır bana değistı suphemde o yuzden
İnş. Balik burcu değildie onlar hakkında konuşmak bile istemiyorum duygusal her moka ağlayam ama saman altından ne sular yürütenlerBenim duygusal erkekten şahsen ödüm kopuyor o kadar diyeyim ahahah. Ne yapacakları belli olmuyor.
anlatamadım sanırım, sanki eskisi gibi değil ilgili ama eskisi gibi icten degil gibi geliyor bana yoksa kotu davranmıyor zaten oyle bir insan degil bana oyle geliyorki icinde birseyler yasiyor ve ben bunh hissediyorumHem ilgisizliği var diyorsun hem de davranışlarında değişiklik yok diyorsun çelişkili . Şimdi şu an kocan sana iyi mi davranıyor kötü mü?
Miden alıyorsa ne âlâunuturmuyum bilmem ama aralarında birsey yok ona eminim,geçici birseyse çocuklarım evim eşim için belki sineye çekerim ama geciciyse
Ağızları fena laf yapıyor , kocam gidipte konuşmaz diyor ya ne şiirler methiyeler dizmiştir ilk kez böyle hissediyorumdan girip nelerden çıkmıştır fena olur bu tipler daha kötüBenim duygusal erkekten şahsen ödüm kopuyor o kadar diyeyim ahahah. Ne yapacakları belli olmuyor.
Evli misin ki? Bekarsan gayet normal ama evliysen hiç normal değil. Tamam göz var görüyoruz ama heyecanlanmak elin ayağına dolaşması evli ve eşini seven birinin başına gelmez.Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokup durma. Güzelliğinden etkilenmiş olabilir ki bu çok normal bazen fazla yakışıklı erkeklerin yanında benim de elim ayağıma dolanıyor baktığım da oluyor ama bu ona aşık oldugum anlamına gelmez yani. Saçmalamayın . Olacağı yokken üzerine giderseniz olur yapmayın gider inadına yapar eşiniz
Herkesi aynı kefeye koyamazsiniz binbir çeşit kişilik var evliyim eşimi de yüzde yetmiş seviyorum. Bakış dediysem de anlık dikkat çekmesi yani dönüp dönüp öf yavrum analar neler doğuruyor demiyorum içimdenEvli misin ki? Bekarsan gayet normal ama evliysen hiç normal değil. Tamam göz var görüyoruz ama heyecanlanmak elin ayağına dolaşması evli ve eşini seven birinin başına gelmez.
Çizgi filme ağlıyormuş adam bi içim çekildi.İnş. Balik burcu değildie onlar hakkında konuşmak bile istemiyorum duygusal her moka ağlayam ama saman altından ne sular yürütenler
Eminseniz eğer bu duruma nasıl dayanıyorsunuz? Aynı yatağa girmek zor gelmiyor mu? Aynı masada oturmak?merhaba güzel hanımlar ben 36 yaşında 2 kız çocuk annesiyim,bir süre çalıştıktan sonra çocuk bakımı ve ev işi ağır geldiği için çalışmıyorum,eşim memur çok şükür maaşımız iyi ev kendimizin maddi açıdan çok rahatım kurulu düzenim var evimi ve ailemi seviyorum,eşimlede 14 sene önce severek evlendik çok sevdik hemde,bu seneye kadar bir sıkıntım yoktu eşim çok efendi kendi halindedir,bir yere gittik diyelim goz ucuyla bile kimseye bakmaz hep benimle ilgilenir,bende güzel ve bakımlı bir bayanım ama bir kaç aydır eşim benden soğudu gibi hissediyorum artık benimle mutsuz gibi ilgisiz gibi,herşey normal cinsel anlamda sorun yok ama sanki eskisi gibi değil nasıl diye sormayın insan hissediyor,iş yerinde bir bayan var bizim yaşlarda ya boşanmış yada boşanmak üzere yüzuk neyim takmıyor,bu kadın benim dikkatimi çekiyor biz bir ilcede oturuyoruz o yüzden herkes birbirini sürekli goruyor,biz ne zaman bu kadınla karsılassak hissiyatmıdir nedir bilinmez kocam değisiyor hali tavrı kadına bakısı çok farklı belliki ilgisi var ama benim kocam öyle gidip konuşacak bir tip değildir uzaktan bakar ancak aralarında birsey olmadığına eminim kafasını eğip başka seylerle ilgileniyor ama pazardayken ben birseyler alıyordum kadinda karsi tezgahtayken baktım benimki hayran hayran bakiyor dedim neye bakiyorsun bu afalladı gercekten cok mutsuzum unuturmu gecici birseymi yoksa bidaha eskisi gibi olmazmi kalip savasayimmi yoksa vazmi geceyim siz olsaniz napardiniz bu arada o tabiki inkar ediyor hayatta kabul etmiyor ama ben cok eminim kafamda kurmadim belki burada tam manasiyla anlatamadim ama hissediyorum var oyle birsey ben simdi ne yapayim siz olsanız ne yapardıniz
Eşinizi bilmem de siz çevredeki bir kadının eşi ölünce ya da eşinden boşanınca potansiyel tehlike olarak gören köylü kafasında birisiniz.
Bu neden bi tahmin etÇizgi filme ağlıyormuş adam bi içim çekildi.