Artan bosanma ve hemcinslerim mağduriyeti okuyun belki iyi gelir😇

Ben de boşanma aşamasındayım sorsan o istemiyor boşanmayı ben se neden daha önce yapmadım diye kendime kızıyorum..Cocuklar için yüzyüze geleceğiz anlaşmalı olsun istiyorum ama hala inatla imzalamiyor saniyor ki vazgecegim..Çünkü çok şeyler yaşadık bosanmadim şimdi ona göre ortada birşey yok neden diye hazmedemiyor..Aslinda 7+16 yıllık birikim var ve kafama anca dank etti..Bakalım hayırlısı ile bitsin su iş diye dusunuyorum...Ailem her zaman arkamda en büyük dayanagim ve çocuklarım şükür bugunumuze..
Bosanmak için itiyorlar sonra da suçlu olarak lans ediyorlar vicdanlarını rahatlatmaya calisiyorlar işte zor ve sancılı bir süreç Allah yardımcınız oldun sizinde çocuklarda olunca 3 e çıkıyor zorluk ama geçer ve geçecek zor günler ins

Şuan aynı durumu yaşıyorum, 2 yaşında oğlum var ve eşim boşanmak istiyor 2 Eylül adli tatili bekliyor dava açmak için, evde yokmuşum gibi davranıyor, canım yanıyor nasıl yapacağım başarabilecek miyim, oğlum babasına çok düşkün nasıl yürüyeceğim, yeni bir ev yeni bir çevre her şey yeni olacak hepsini kaldırabilcekmiyim oğlu olmadan başaracağını düşünüyor.
Beyefendi oğlu olmadan başarabileceğini düşünüyor. Neleri neleri unutuyoruz. Ayrılmak mı istiyor defolsun gitsin. Siz ona yol verin bir umursamayın sonra bakın neler oluyor. Öküzün trene baktığı gibi bakar ne oldu bu kadına, başka biri mi girdi aklına, niye böyle umursamaz oldu diye düşünür durur.

Bosanmak için itiyorlar sonra da suçlu olarak lans ediyorlar vicdanlarını rahatlatmaya calisiyorlar işte zor ve sancılı bir süreç Allah yardımcınız oldun sizinde çocuklarda olunca 3 e çıkıyor zorluk ama geçer ve geçecek zor günler ins
Aynen öyle ...Şükür Allah sağlık verdiği sürece çalışır çabalar çocuklarıma bakarım..Anlaşmaya nafakayı bile yazdırma ben emrivaki sevmiyorum ben zaten çocuklarıma bakmayacakmiyim diyen adam yani...Herkese çok iyibir insan ama bu yaşanmışligi uzuntuleri telafi etmiyor maleseef..Şimdi acitasyon bolumundeyiz sonra bakalim ne olacak

Baya kararlı gozukuyorsunuz çocuklar için zor bir durum ve ayrı bir şehir bayağı cesaret işi tebrik ediyorum
Ailemin yanına geldim, farklı şehirde oturuyorlar.
1 hafta içinde avukat tutup davayı actirdım.
Davadan hemen sonra eşyalarımı gidip aldım evden
Hepsini.

Evet geri dönüş yok. Bu şekilde h3rkes daha mutlu olacak, çok eminim.

Ailemin yanına geldim, farklı şehirde oturuyorlar.
1 hafta içinde avukat tutup davayı actirdım.
Davadan hemen sonra eşyalarımı gidip aldım evden
Hepsini.

Evet geri dönüş yok. Bu şekilde h3rkes daha mutlu olacak, çok eminim.
Kadın kolay kolay yuva yikmaz vardır illaki kendince sebebi hakkınız da hayırlı ne ise o olsun inşallah bundan sonra yakalarsiniz mutluluğu

Aynen öyle ...Şükür Allah sağlık verdiği sürece çalışır çabalar çocuklarıma bakarım..Anlaşmaya nafakayı bile yazdırma ben emrivaki sevmiyorum ben zaten çocuklarıma bakmayacakmiyim diyen adam yani...Herkese çok iyibir insan ama bu yaşanmışligi uzuntuleri telafi etmiyor maleseef..Şimdi acitasyon bolumundeyiz sonra bakalim ne olacak
Öyle birseyi kabuk etmeyin yazdırın kimseye söz ile güvenmeyin yazılı ne ise o kalır şuan böyle düşünüyor 1 yıl sonra veya daha az fikri kesinlikle degisecek

Giyim kuşam
Gezme tozmak.
Sehir dışında yaşayan akrabaların yanına gitmemi istemiyordu mesela .

Kıskançlığın seviyesini belirlemek bence kadinla ilgil

Giyim kuşam
Gezme tozmak.
Sehir dışında yaşayan akrabaların yanına gitmemi istemiyordu mesela .

Kıskançlığın seviyesini belirlemek bence kadinla ilgili .
Giyim kuşamdan kastınız crop veya dekolte giyme tarzı mi gezme tozma derken gece geç saatlerde evde ol tarzı diye anladım veya benden ötürü öyle düşünüyor olabilirim gerçi dediğiniz doğru kişiden kişiye değişir peki evlenmeden önce böyle miydi yoksa evlenince mi değişti

Giyim kuşamdan kastınız crop veya dekolte giyme tarzı mi gezme tozma derken gece geç saatlerde evde ol tarzı diye anladım veya benden ötürü öyle düşünüyor olabilirim gerçi dediğiniz doğru kişiden kişiye değişir peki evlenmeden önce böyle miydi yoksa evlenince mi değişti
Crop veya dekolte giymem.
Akşam olduğunda dışarı çıkma yok. Makyajıma, saçıma başıma
Her şeyime karışirdi. Öyle topuklu vs de giymem
Giyimde rahatıma düşkunumdur. Dar kota laf ederdi
Popom çıkıyormuş 😀

Kısacası aşırı asosyal biriydi kendisi

Evlenmeden önce bu kadar değildi

Crop veya dekolte giymem.
Akşam olduğunda dışarı çıkma yok. Makyajıma, saçıma başıma
Her şeyime karışirdi. Öyle topuklu vs de giymem
Giyimde rahatıma düşkunumdur. Dar kota laf ederdi
Popom çıkıyormuş 😀

Kısacası aşırı asosyal biriydi kendisi

Evlenmeden önce bu kadar değildi
Aşkım senin durumun gerçekten sıkıntı giyimin kuşamın gayet normal gece hayatın yok bir zahmet makyaj ve saçına özen bundan rahatsız olan erkek mi olur ayrıca pantolon giymeye laf edilir mi aklım almıyor ne yapalım popoyu kesip atalım o zaman 😅

Aşkım senin durumun gerçekten sıkıntı giyimin kuşamın gayet normal gece hayatın yok bir zahmet makyaj ve saçına özen bundan rahatsız olan erkek mi olur ayrıca pantolon giymeye laf edilir mi aklım almıyor ne yapalım popoyu kesip atalım o zaman 😅
Kesinlikle spor ve sıradan giyimliyim 😀

Ruh kemirgeni diyorum ben kendisine . Zira ancak bu şekilde ifade edebilirim
Ruh halini

Kimse kimsenin bakıcısı, hizmetçisi, aşçısı hatta piskoloğu değil. Öyle konular varki aslında herşey bitmiş uzatmalarda bitmiş ama elalem ne der korkusu yüzünden her türlü erkeği çekiyor. Kurtulan tüm kadınlara sevgililer 💐💐 Geri kalanını Allah kurtarsın 🙏

Kimse kimsenin bakıcısı, hizmetçisi, aşçısı hatta piskoloğu değil. Öyle konular varki aslında herşey bitmiş uzatmalarda bitmiş ama elalem ne der korkusu yüzünden her türlü erkeği çekiyor. Kurtulan tüm kadınlara sevgililer 💐💐 Geri kalanını Allah kurtarsın 🙏
İnsanlar susmuyor ki 2 cocuk ne yapacaksın babasız mi büyüsün sen nasıl çıkacaksın içinden diyerek baskı yapiyorlar

Kesinlikle spor ve sıradan giyimliyim 😀

Ruh kemirgeni diyorum ben kendisine . Zira ancak bu şekilde ifade edebilirim
Ruh halini
Ya en azından sen açıksın da karışacak hayatı zindan edecek sebepler bulmuş kendinde dağ ayısı . Ben kapalı olmama rağmen dünyayı dar ediyordu bana. Topuklu giyme özenme kendine vs , her sabah işe giderken illallah ediyordum. Benim boşanma sebeplerimde aynı psikolojik şiddet paranoya derecesinde kıskançlık narsistik kişilik bozukluğu

Ya en azından sen açıksın da karışacak hayatı zindan edecek sebepler bulmuş kendinde dağ ayısı . Ben kapalı olmama rağmen dünyayı dar ediyordu bana. Topuklu giyme özenme kendine vs , her sabah işe giderken illallah ediyordum. Benim boşanma sebeplerimde aynı psikolojik şiddet paranoya derecesinde kıskançlık narsistik kişilik bozukluğu
Benim de aynı şekilde bosanma sebebim 😀

X