kocam başkasınamı aşık yoksa geçici bir hevesmi

Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokup durma. Güzelliğinden etkilenmiş olabilir ki bu çok normal bazen fazla yakışıklı erkeklerin yanında benim de elim ayağıma dolanıyor baktığım da oluyor ama bu ona aşık oldugum anlamına gelmez yani. Saçmalamayın . Olacağı yokken üzerine giderseniz olur yapmayın gider inadına yapar eşiniz

aylardır doğru düzgun uyumadım suanda bile aglayarak yaziyorum ne kadar zor bir durummuş bu allahım kimseye yasatmasın
Hayatta olanla ölene çare yok yapsa bile icinden geliyorsa nasil engelleyeceksiniz ki bunu. Aglamayin sakin haaa
bence evde oturmayin calisin derim bunu para icin degil evde oturunca kadinlar cocuk bakınca erkkler kendi etrafim ve yasadigim evdekine ana rolunu veriyor adam size ama calisir bak ben gucluyim is hayatindayim moduna verirseniz bir ayaginiz disarda havasi yaratirsaniz daha bence iyi olur sahsi fikrim bu hem aklinizda dagilir oglen aralarinda esinize yemek ısmarlar flort zamanina donebilrisijz ayireten bosanma noktasina gelince kenarda paraniz olur .çünkü bosaninca 5 krs vermiyor bu adamlar para ile cezalandiriyor

Kocam bunu yapmaz göz ucuyla bakmaz konuşmaz. Melekmi sizin kocanız?
Bakmadığını konuşmadığını nerden biliyorsunuz?
Bence kocanızı melek gibi görmek yerine bi silkelenin. Herkes herşeyi yapabilir.

Sadakat ve şüphe aynı yerde bulunmaz maalesef. İçinize doğduysa genelde vardır birşeyler.
Kadınlar hissediyor çünkü.

Bi süre daha gözlemleyin. Ama bu sürede eşinize belli etmeyin. Baktınız gerçekten hala soğuk alıp karşınıza konuşun.

Fazla duygusal erkekler de ayran gönüllü oluyor kadın özellikle fazla kibar nazik bir kadın ise bir de mağdur rolünde su an boşandığı için bu yüzden eşinin ilgisini çekmiştir belki de mağdura yardım düşüncesi vs . Sadece düşünceler ile harekete geçilmez.
Allah bile düşüncelere günah yazmazken fiiliyata girmeden; siz niye bu kadar uzuyorsunuz kendinizi

Benim duygusal erkekten şahsen ödüm kopuyor o kadar diyeyim ahahah. Ne yapacakları belli olmuyor.

Kocanıza bu kadına aşık mısın dedikten sonra size karşı davranışında değişiklik oldu mu?
Şu aşamada sadece hisler üzerinden bir adam atmayacakiniz, hevesse de devame der diyorsunuz, ağlayıp sizlamak yerine kendinize yönelin, eşinizle ilişkinizde farklılık yapın.
Öyle melankolik takılmanın hiçbir şeye faydası olmayacak.

Benim duygusal erkekten şahsen ödüm kopuyor o kadar diyeyim ahahah. Ne yapacakları belli olmuyor.
Valla ben kendimden de biliyorum fazla duygusal biri olarak kibar bir erkekle karşılaşınca bi elim ayağıma dolanıyor sonra diyorum saçmalama salak ne yapıyorsun. Ayrıca bende de mağdura ilgi var nedense
Bunlar toksik duygular insan kendinde farkedip önüne geçmezse ilerleyebilir.

Ortada somut bir şey yok ama eğer ki eşiniz başka bir kadına ilgi duyarsa, geçici bir hevestir diye sineye mi çekeceksiniz?

İnsan kocasına nasıl bunu der bu kısmı okumamışım galiba yuh .

İnsan kocasına nasıl bunu der bu kısmı okumamışım galiba yuh .
Yani öyle dümdüz, sorulacak bir soru değil bence de. Çünkü arada başka şeylerde görmüş,bulmus değil. Birde evliliğe devam etme düşüncesi varsa, bilip yine de devam ettiğinin rahatlığını verecek karşı tarafa.

Bu ilgili bakışlar tek taraflı mı yoksa kadının da bakışını yakaladınız mı ?

Aynen bu kadar küçük şeyden şüphelenip bir de devam ederim diyorsa cidden psikolojik sorunları olduğunu düşündüm. O da fazla duygusal belli ki

Rabbimin kadınlara lütfu hissettiğimiz bu duygu herzaman doğrudur kaçınılmaz son geçmiş olsun..kendiniz ve evlatlarınız için en doğru karar sizindir sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…