- 2 Kasım 2023
- 1.335
- 2.019
- 31
Kendiniz için bakımlı olun eşiniz salakmıs da. Eşiniz neden bakamasın canım zeka engeli yoksa bakar üc saat kendi bebeğine. Bu kadar kontrolcü olmayın verin bebeği babasına gidin saç bakımı yaptırın. Tayt tişört evdeki en rahat giysi. Dikkat ediyoruma örnek vermeniz komik olmuş. Ben de severim ama esasen evde şort ya da elbise daha rahat oluyor ve güzel de duruyor. 9zellikle doğumdan sonra elbiseyi baya sevmiştim üstten dügneli elbiseler var emzirme açısından. Tayt yerine rahat tulum alabilirsiniz tşört tulum. Alışverişe vaktiniz yoksa internetten alın. Yani eşiniz için değil ama kendiniz için yapın benceMerhabalar eşimle 7 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğim var.Bebeğimiz 1 yıl olmadı sonra tüp bebek süreci oldu 3-4 ay sonra hamile kaldım ve doğum oldu.Bu süreç içinde bebek olması için birlikteliğimiz olduğu için cinsel hayatımız zarar gördü psikolojikmen sanırım. Yani eşim eskisi gibi istekli olmadı hamilelikte birlikteliğimiz olmadı diyebilirim hem bebek sıkıntılı olduğu için hemde eşim orda bebek var adepte olamam dedi. Doğumdan sonrada bebek kolikti hiç durmadı düzenimiz yoktu.8 aylıkken birlikte olabildik neyse asıl konu aslında eşimin beni bakımsız bulması yani her zaman temizliğime dikkat etmişimdir Ancak o dışardaki açık süslü kızlar gibi olmamı istiyor her daim makyajlı ve saç çok önemli onun için kıyafet rahat ama çekici olmalı. Daha önce benimle konuştuğunda kıyafet aldım vs ancak onun istediği tarzı gerçekten çözemedim yani sadece seks öncesi güzel kıyafet ve makyaj olayı istemiyormuş.. doğumdan sonra bir konudan tartıştık ve bana sinirle dışardakilerin ellerinden saçına kadar bakımlı eve geliyorum bakımsız bi kadın dedi.Sokaktakilere çık bak bi nasıl giyindiklerine daha nasıl anlatım dedi.Aslında evde tayt tişört tarzı giyip özenmeye çalışıyorum arada makyaj yapıp saçımı düzleştiriyorum Bu söyledikleri canımı çok yakmıştı hala da yakıyo Kuaföre gidip saçımı boyatmamı sürekli kuaföre gitmemi istiyor Ancak şu anda bebeğimi kime bırakıp gideceğim beni engelleyen tek şey bebeğim çok huysuz bana düşkün 3-4 saat kime bırakabilirm kocam için Ona bıraksam bakamaz annen baksın falan filan diyip geçiyo ve cinsel birlikteliğimiz çok az kendi ihtiyaçlarını giderdiğini tahmin ediyorum netten zaten bu da üzücü..ve istediğim saçlarımı boyatıp bakımlanıp mal gibi hayran kalmasını çok istiyorum kalbim çok kırık napmalıyım