• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bana başkasına aşık olduğunu söyledi?

aşk ne gibi çok şey ifade ediyor. banada ilk tanıştığımızda sana aşığım diyodu
o aşk neticesinde bir evilik olmadı mı? Tamam çok kötü bir duygu Allah kimseye yaşatmazsın ama evliliğin temeli sevgi ve güvene dayanıyor. İkisi de yok. Nasıl sürecek? Şimdi başkasına aşık ona olan aşkı bitince yine bir başkası olacak. Eve bağlamayı düşünmeniz sağlıklı değil.

hayır bu ilk defa oluyor. 6 yıllık evliyiz. ben diyorumki zamanında banada aşık olduğunu söylüyordu

Konuyu düzgün anlatsanız ya..
Aşık olduğu kişinin haberi var mı?
Yada ortada bir ilişki var mı?
Aşk olsa da olmasa da, sizi istemiyor. Velev ki ask geçti, hadi diyelim onur, gurur, hepsini de attık kenara, kendinizi nasıl isteteceksiniz?
Ote yandan, unutabilecek misiniz adamın baskasina asik oldugunu?

Konuyu düzgün anlatsanız ya..
Aşık olduğu kişinin haberi var mı?
Yada ortada bir ilişki var mı?
Aşk olsa da olmasa da, sizi istemiyor. Velev ki ask geçti, hadi diyelim onur, gurur, hepsini de attık kenara, kendinizi nasıl isteteceksiniz?
Ote yandan, unutabilecek misiniz adamın baskasina asik oldugunu?
evli olduğunu duyunca kız bunu bırakmış sanırsam. buda şimdi benden boşanmak istiyor. artık ona gidip boşandım mı dicek bilmiyom

Konunun yorumlarını okumadan önce kendimce üzülmüştüm demek ki çaresiz diye düşünmüştüm.Yazdığınız yorumları okuyunca çok gurursuz olduğunuzu gördüm.
Ne diyeyim Allah akıl versin.

Canım dünyanın sonu değil boşanmak. İstemiyorsa yoluna bak. Çok zor bir durum ama inan geçer herşey. Ben seni çok iyi anlıyorum. O senden çoktan vazgeçmiş ne yapsan dikiş tutmaz artık. Maddi manevi güvenceni sağla yoluna bak. Dünyada tek erkek o var ondan başkası olamaz ölürüm gibi düşünüyor olabilirsin ama öyle değil neler var neler... Allah gönlüne ferahlık versin. İnancın varmı bilmiyorum ama tevekkül et yoluna bak...

Papaz büyüsü
Tercihen domuz yağlı.

Bacım şaka bir yana.
Bağlamak diye bir şey yok.
Gemi limandan uzaklaşmış çoktan.
O degil de adet kani buyusu diye bisi okudum gecende buradaydi sanirim.domuz yagi ne ki adetli pedi suya batirip iciriyorlarmis adama adam bi daha gitmiyormus.öldürecekler adamlari eve baglicaz diye 😅

evli olduğunu duyunca kız bunu bırakmış sanırsam. buda şimdi benden boşanmak istiyor. artık ona gidip boşandım mı dicek bilmiyom

Başkasına karşı hissettikleri değişir de, size karşı kaybettikleri geri gelmez.
O kalbe baska biri girmis artik.
Bir daha nasıl güveneceksiniz? Nasıl emin olacaksınız sizi sevdiğine?
Sizi sevmeyecek birini eve bağlayıp ne yapacaksınız?

O degil de adet kani buyusu diye bisi okudum gecende buradaydi sanirim.domuz yagi ne ki adetli pedi suya batirip iciriyorlarmis adama adam bi daha gitmiyormus.öldürecekler adamlari eve baglicaz diye 😅

Dayımın eski sevgilisi yapmışmış dayıma. Sonra kız kendisi dayımı bırakıp gitti :KK70:

boşanmak istiyor
ne yapacağımı bilmiyorum
onu eve bağlamak için ne yapmalıyım
yardım edin

Herhalde yolda bir kadın gördü de kendi kendine aşık olmadı.
Bir kadınla bir paylaşımları oldu ki, yani ALDATTI ki aşık olmuş beyefendi.
Sizce bu durumda ilk yapılması gereken aşık olmuş zavallı kocişi eve bağlamaya çalışmak mı?

• Beğen
Reactions: H M
Back
X