Valla benim değilKimin kocası buuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim değilKimin kocası buuuu
aşk nedir ki? 2 gün sonra oda bitecek. yuvamı niye yıkıyım
o aşk neticesinde bir evilik olmadı mı? Tamam çok kötü bir duygu Allah kimseye yaşatmazsın ama evliliğin temeli sevgi ve güvene dayanıyor. İkisi de yok. Nasıl sürecek? Şimdi başkasına aşık ona olan aşkı bitince yine bir başkası olacak. Eve bağlamayı düşünmeniz sağlıklı değil.aşk ne gibi çok şey ifade ediyor. banada ilk tanıştığımızda sana aşığım diyodu
hayır bu ilk defa oluyor. 6 yıllık evliyiz. ben diyorumki zamanında banada aşık olduğunu söylüyordu
Kapıyı göster. Açık açık başkasına aşık olduğunu söylemiş. Ne yapsanız boşaboşanmak istiyor
ne yapacağımı bilmiyorum
onu eve bağlamak için ne yapmalıyım
yardım edin
elinin kiri okur biter gider değil mi ?bir heves olduğunu düşünüyorum
evli olduğunu duyunca kız bunu bırakmış sanırsam. buda şimdi benden boşanmak istiyor. artık ona gidip boşandım mı dicek bilmiyomKonuyu düzgün anlatsanız ya..
Aşık olduğu kişinin haberi var mı?
Yada ortada bir ilişki var mı?
Aşk olsa da olmasa da, sizi istemiyor. Velev ki ask geçti, hadi diyelim onur, gurur, hepsini de attık kenara, kendinizi nasıl isteteceksiniz?
Ote yandan, unutabilecek misiniz adamın baskasina asik oldugunu?
Peki siz eşinizin başkasına aşık olduğunu bile bile evli kalabilecek misiniz? Bu çok ağır birsey.evli olduğunu duyunca kız bunu bırakmış sanırsam. buda şimdi benden boşanmak istiyor. artık ona gidip boşandım mı dicek bilmiyom
Aman evlerden irak.Kimin kocası buuuu
Yok burada leoparli tayt ve gir gir onermeliyizKırmızı dantelli gecelik önerisini burada mı diyorduk
O da işe yaramazsa kırmızı don deneyin.
O da olmazsa eşek dili fln gibi bilumum sakatatı yedirmeyi deneyin.
O degil de adet kani buyusu diye bisi okudum gecende buradaydi sanirim.domuz yagi ne ki adetli pedi suya batirip iciriyorlarmis adama adam bi daha gitmiyormus.öldürecekler adamlari eve baglicaz diyePapaz büyüsü
Tercihen domuz yağlı.
Bacım şaka bir yana.
Bağlamak diye bir şey yok.
Gemi limandan uzaklaşmış çoktan.
evli olduğunu duyunca kız bunu bırakmış sanırsam. buda şimdi benden boşanmak istiyor. artık ona gidip boşandım mı dicek bilmiyom
Hala inanan var ya buyuye sihire saka gibiler vallaKuma olarak gelsin, adam da evde durur. He sen temizlik yemek yaparsin 3unuze, onlar da yer icer sevisir.
Papaz buyusunden daha saglam![]()
O degil de adet kani buyusu diye bisi okudum gecende buradaydi sanirim.domuz yagi ne ki adetli pedi suya batirip iciriyorlarmis adama adam bi daha gitmiyormus.öldürecekler adamlari eve baglicaz diye![]()
boşanmak istiyor
ne yapacağımı bilmiyorum
onu eve bağlamak için ne yapmalıyım
yardım edin